Türk kızları çok tripli oluyor ama iddaa ediyorum bütün dünya kadınlarında görünse de yetiştirilme tarzlarımız o kadar kötü ki ailelerimizde ne görürsek onu uygularız. Insan çevresine göre şekil alıyor. Çevremizde siyasetçi bolluğu olursa mesela yalaka tıp oluyoruz ya da çevremizde sağlıkçı çok ise eğitimimizi o yönde almak gibi tamamen kadınlar sosyal güvence için yaşıyor erkekler ise daha fazla param olsun kadını cebimde tutuyum derdinde iken Trip atma mevzuları çok boş ve incir çekirdeğini doldurmayan bir konu bence.
Sevdiğim kıza yaptım sonra kabul etmedim bıraktım onu Nil artık takip mi etsen Artık saçma birde trip atmak hele erkek adama yakışmaz erkek dediğin dürüst sevdiğine sahip çıkan onu seks aleti olarak görmeyin erkek adam ne istediğini bilen triplere gizeme sığınmayan duruşu ile emin veren bilgili kendini ezdirmeyen adamdır
Hayatta en nefret ettiğim şey nazlı niyazlı, olur olmadık şeylere takılan, öküzün altında buzağı arayan insan modelleridir.. O sebeple olur olmadık şeylere trip atan biri varsa çok sağlam laf döşer sonra da oradan uzaklaşırım hiç çekemem abi.. Hayat kısa.. Keyifli günler..
Trip atmıyorum, sıkıntı sorun neyse açık açık söylüyorum. Trip atan insanları da gülünç buluyorum ve hiç uğraşmıyorum kendileriyle. Trip atmak veya tavır almak çok aptalca bence. Gerekirse uzaklaşmak, mesafe koymak en iyi çözüm.
Ben sevgilime trip atarim, ama durduk yerde degil ki. Bisi yapmistir acisini oyle cikaririm😂. Ama sonda iste gonlumu aliyor tatli sozlerle, o hosuma gidiyor iste, o yuzden trip atarim😉