Merhabalar Herkese 🌸

Sana trip atan birinin gönlünü almak için uğraşır mısın?
Tribe karşı ne kadar tahammülün var? diye de sorabilirim 😂
Merhabalar Herkese 🌸

Sana trip atan birinin gönlünü almak için uğraşır mısın?
Tribe karşı ne kadar tahammülün var? diye de sorabilirim 😂
Karşımda ki kişiye göre değişir.. ya da benim hatam olup olmamasına.. eğer benim hatam yoksa karşımda ki kişi çok alıngansa hiç uğraşamam. ama eğer benim hatam varsa tabi ki de gönlünü alana kadar vaz geçmem uğraşırım.
Trap dişil bir olaydır…
kadının her dişil hali baş üstündedir…
ben tahammül kelimesini sevmiyorum… üstenci çok yerini bulmayan bir kelime… ben kimseyi tahammül etmiyorum çünkü bu çok saçma…
Değer veriyorsan karşı taraftan rahatsız olmazsın kolay kolay.
oluyorsan doğru iletişimle konuyu çözersin.
iletişim kurmak istemeyeceğin biri veya zor biriyse mesafe koyar, yine tehammül etmezsin…
En başta karşı taraf için etmeyin… kimse tahammül edilmek istenmez… belki idare edilmek ister bir, anlayış ister ama o başka
Trip atan kim benim önce o önemli. Herkesin gönlünü alacak kadar enerjim yok maalesef. Gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim bir insansa gönlümü almak için elimden gelen her şeyi yaparım elbette. Onun dışında trip yapan kimse çok fazla umurumda olmaz şahsen.
Hani birine bilmeden zarar veririm ne bileyim haksızımdır falan o zaman gönlünü almaktan geri durmam da, durduk yere ergen gibi her şeye hallenen insanlarla muhatap olmam. Herkes büyüsün de gelsin.
Teşekkürler bebek ❤️🥂
Cevap
30Cevap
Tribe triple gelen erkekler var ben trip karşısında umursamaz oluyorum genelde 😅
Bu kişinin kim olduğuna bağlı.. Sevdiğim değer verdiğim bir insan için her şeyi yaparım..
Bu, benim o kişiye verdiğim değerle alakalı. Eğer gerçekten değer verdiğim biriyse aramız bozuk kalsın istemem, yani buzların erimesi için adım atarım ama olsa da olur olmasa da tarzında bir ilişkiyse pek umursamam açıkçası..
Trip atıp onunla ilgileneceğimi düşündüğüne göre sevdiğim, güvendiğim biri. Evet mutlu etmeye, kendimi affettirmeye çalışırım
Kimsenin tribiyle uğraşamam tek tribini çektiğim papatyalar prensesim biricik yiğenim ailemizin sarı papatyası didisiyim didi olmak kolay değil 😃
Haklıysa başım gözüm üstüne, o kişinin tabi ki gönlünü alırım ama ben haklıysam o benim gönlümü almalıdır 😂
Evet çalışırım ama baktım olmuyor bende ona trip atarım 😂
Sadece sevip değer verdiğim insanın gönlünü almaya çalışırım
Artık ne trip atarım ne gönül alırım geçti o işler uğraşamam 😅
Direk soğurum benim kalp sağ sol sevmiyor düz çalışıyor
Almaya çalışırım ancak inatla tavrı devam ederse daha da uğraşmam
Bir benim tribimi çeksinlerde sonra belki düşünürüm
Haklı ise çalışırım. Ama boş yere atıyorsa SG
Adam akıllı konuşup sorunu çözmek yerine trip atıyorsa kendisine selametle derim :D
Ya sürekli trip atmakta çocuksu olur bence hatta onun yerine konuşarak anlaşabilir insan trip gereksiz mevzu çocuksu olur ağır bişey olursa küser barışması uzun sürmemeli ben değer verdiğim insanı çabuk affederim büyük hata yoksa
trip atan kişinin gönlü alınmaz ki
yine trip atacaktır
ama yine de gönlünü almaya çalışırım baktım naz yapıyor çekerim saçlarından benimsin la seni kimselere yar etmem der üperim :D :D
İletişim kurmak yerine trip atmayı seçen bir insanın gönlünü almak ile uğraşamam..
Bir yere kadar çalışırım ama trip atmayı süreklilik haline getirirse o kişiyle uğraşmak istemem. Trip olaylarına hiç tahammülüm yok çünkü.
Cok deger verdigim veya sevdigim biri ise maymun bile olurum gonlusunu almak icin
Yok hiç uğraşmam. Tribi ile kendi haline bırakırım. Hiç taviz vermem.
Evet ama sebebi çok saçma biseyde hiç çabalamam bırak gitsin
Kendisi de trip attığının farkındaysa sorun yok
Evett alırım ama çok uzatirsa almaya çalışmam
haklıysa ewet haksızssa uğraşmam
ne alıcam trip atmasaymış
Alırım herhalde 😂
Sevgilimse tabiiki
Çalışırım çok da uzun sürmez
Bendeki ederine bagli
Tribal enfeksiyonlara alerjim var. Uğraşmam
hatalıysam evet
Çok uzatırsa tadı kaçar uğraşmam