Buradan biriyle konuşuyorum adam zayıflarsan güzelliğini kaybedersin falan diyor ama ölüyo resmn yumuşacıksındır diye gıdığımı bile sevdi çok tuhafıma gitti ben bile iğreniyorum kendimden
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam arkadaşlar çocuk beni kandırıyo herkes zayıf sever bu hayatta kilolular bktur
fetiş değil yokluk abazalık düz duvara tırmanık denir buna böyle insanlar kediye köpeğe hayvana hatta sana bile o kilonla tecavuz ederler, kanarsan kilolarına yazık eder o adam
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aylardır konuşuyoruz öyle bir insan değil bana bu şekilde yaklaşmadı yaklaşamaz da sadece zayıf ve kısa boylu kızları sevmediğini ve yanına yakıştırmadığını söyledi o zaman beni görmemişti bile
Nerden çıkardın kandırdığını sen burdakilere niye bakıyorsun ki benim ablam da kilolu eniştem ideal kilosunda aynı zamanda ablamın arkadaşı da öyle ayroca brm de kiloluyum olabilir yani
Çocuk abaza oldu ben de kendini kandıran kör köhne düşünceli biri oldum. Çocuk benim hakkımda bir şey bilmiyordu bile bu konu geçtiğinde, kendisi 192 ve kalıplı yanına da ufak tefek kızları yakıştırmadığını böyle mıncıramadığını falan söylemişti kilolular daha sempatik geliyormuş ama yağlı diye aşağıladılar
Bak aşırı kilolu değilsen sorun yok kimse için kendinden iğrenme eğer kilondan rahatsızsan kilo verebilirsin o çocuğa da güvenmiyorsan uzak dur seni üzebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet tontik göbekli sevenler var ama sen kanma zayıfla sağlığın için
Yok zaten aşırı da değilim ama tuhaf geldi çok
Var var gerçek hayatta da denk geldim arkadaşlarımın eşlerinden site de denk geldim
fetiş değil yokluk abazalık düz duvara tırmanık denir buna böyle insanlar kediye köpeğe hayvana hatta sana bile o kilonla tecavuz ederler, kanarsan kilolarına yazık eder o adam
Aylardır konuşuyoruz öyle bir insan değil bana bu şekilde yaklaşmadı yaklaşamaz da sadece zayıf ve kısa boylu kızları sevmediğini ve yanına yakıştırmadığını söyledi o zaman beni görmemişti bile
zaten siz kadınların benim kocam yapmazcılar ne geliyorsa başınıza bu kör köhne düşüncenizden geliyor tamam git yağlarını yalasın ne diyeyim
100 kilo da değilim bu arada adama demediğimi bırakmadın
olabilir
ama bana yokluktan öyle demiş gibi geldi
Çirkin birisi değil daha beni görmeden söylemişti bir de
Mk abazası toprağa delik açsan ona hallenir onlar
Ne alaka insanların beğenisi farklı olabilir
Ya bırak kime ne anlatıyon
Çirkin bir insan değil gelip bana hallenmez yani durduk yere
Puhahha bazı erkekler balık etli seviyor
Nerden çıkardın kandırdığını sen burdakilere niye bakıyorsun ki benim ablam da kilolu eniştem ideal kilosunda aynı zamanda ablamın arkadaşı da öyle ayroca brm de kiloluyum olabilir yani
Çocuk abaza oldu ben de kendini kandıran kör köhne düşünceli biri oldum. Çocuk benim hakkımda bir şey bilmiyordu bile bu konu geçtiğinde, kendisi 192 ve kalıplı yanına da ufak tefek kızları yakıştırmadığını böyle mıncıramadığını falan söylemişti kilolular daha sempatik geliyormuş ama yağlı diye aşağıladılar
Aşırı kilolu da değilim ama olsam da kimseyi ilgilendirmez yine de doğrudur belki ben zaten iğreniyorum kendimden o nasıl sevsin ki
Bak aşırı kilolu değilsen sorun yok kimse için kendinden iğrenme eğer kilondan rahatsızsan kilo verebilirsin o çocuğa da güvenmiyorsan uzak dur seni üzebilir
Doğru olabilir ama çogu yalan soyluyor
Ben duymadım öyle fetiş
Hahah var demek ki baksana 😂
türk erkeklerin fetişi
her seyin fetisi var cidden
Evet var