Benim ileri düzey algılama problemim ayrıca karşı tarafa derdimi anlatamıyorum bunun nedeni doğum hatsından kaynak tam net bilmiyorum ama kelimeleri elsik konuşuyorum istemsizce yanlış anlamalara sebep veriyorum aynı zamanda çocukluğumdan beri özel eğtim görüyorum yaşım 20 oldu ve hala gittiği yere kadar gidicem onlar beni anlıyor dışardaki insan bön bön suratıma bakıyor tek cümle kardeşim sen hasta mısın iyimisin raporun var mı daha bunun gibi neler neler allaha şülür bi fizyoterapistler özel eğitimdeki hocalarım gerisi fasa fiso VESSELAM
Aslında hiçbir konu yok. Ben genelde çok istediğim bir şey olduğunda temkinli yaklaşmaya, yanlış anlaşılmamaya özen gösteririm. Çünkü çok istediğim bir şeyler söz konusu olduğunda heyecanıma yenik düşüp saçmalayabiliyorum. Bu durumda yanlış bir izlenim verebilir beni tanımayana. O yüzden zorlandığımdan değil ama temkinli olmak istediğimden kelimelere dökmediğim şeyler oluyordur zaman zaman.
Kendimi ifade etmekte zorlandığım bir konu yok, sadece insanlar anlamıyor benim ifadelerini, ya da anlamak istedikleri gibi anlıyorlar şekillendirerek, ya da işlerine öyle geliyor, umurumda mı peki? yok değil, ben kendimi ifede edebiliyorum sonuçta, isteyen istediği gibi anlasın çokta tın diyorum.
Ne kadar haksız olursa olsun bir şekilde üste çıkmaya çalışan insanlar vardır hani karşında susmazlar car car konuşurlar. Onların karşısında böyle oluyorum işte söylediği yalanların farkında olmama rağmen sadece tamam deyip susuyorum çünkü kendimi anlatmaya gücüm yok nasıl olsa bildiğini okuyacak
Bazen çok sinirlendiğim zaman sıkıntı yaşayabiliyorum. Pek fazla ifade konusunda sıkıntı yaşayan bir tip değilim. Çatır çatır derdim neyse anlatabiliyorum. Fakat öfke durumunda biraz mantığımı kaybettiğim için sıkıntı olabiliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların benden nefret ettiğini biliyor olmam ve onların bana karşı olan tek yönlü nefretlerinde boğulmamak için kendimce önlem almam beni kadın düşmanı bir kişi yapmaz. Beni kadınlar kendisine düşman olduğu için önlem almak zorunda kalan bir kişi yapar. Herkes anlamıştır umarım. Artık anlaşılsın lütfen.
Genelde iyi ifade ettiğimi düşünüyorum kendimi ama çoğu insanda birbirini dinleyememe ya da saygı sorunu var yani anlaşmazlığın en büyük nedeni bu veya insanların kendini açıklayamadıklarını düşünmelerinin.
Drama, duygusallık olabilir. Genel olarak zayıf herhalde. Sırf bu yüzden diksiyon ve tiyatro eğitimi almak istiyorum. Yoksa zaten ben harika anlatıyorum, beni insanlar anlamıyor.
evet tabi var mesela benim bildiğim konu üzerinde konuşurken aniden bilmediği konuya atlayıp ben daha iyi biliyorum diyor ve beni yanlış anlıyor keşke insanlar bilmediği konuda konuşmasa