bunu nasıl yenerim utanıyorum mesela bir yaşlı ile nasıl konuşurum bir genç bir çocuk bilmiyorum neden böyleyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kiminle konuşmak istiyorsanïz onun yaşına giderek yenebilirsiniz. Mesela bir yaşlıya hayatla ilgili sorular, sağlık, iş ya da emeklilikle ilgili; bir çocuğa en sevdiği oyunlar, derslerle ilgili sorular sorulup sohbet açılabilir
Yani eğitim durumu da farklı insanlarla konuşamıyorum mesela ilkokul mezunu yaşlı birisi ile konuşmak ile üniversite mezunu arasında büyük fark var düzeyi beceremiyorum
Ben her düzeyden insanla konuşurum, yeterki edep düzeyini aşmasınlar. Bence eğitim noktasına takılmamak lazım. Toplumda ne kadar çok çeşit insan az çok tanımak gerekiyor
Yok eğitim düzeyine takılmıyorum zaten ama mesela onların bakış açısı nasıl diğerlerinin basıl bilemiyorum konuşmayı beceremiyorum gibi geliyor mesela köyde yetişmiş ilkokul mezunu birisi ile nasıl sohbet ederim nelerden bahsetmeliyim ya da üniversite mezunu yurt dışına gitmiş bir ile nasıl sohbet ederim ya da küçük bir çocukla nasıl etmeliyim hepsinin kapasiteleri farklı bilmiyorum sanki konuşamıyorum beceremiyorum birşey bilmiyormuşum gibi hissediyorum konuşurken o yüzden kaçıyorum insanlardan Mesela bana yaşlı birini telefonla arayıp gönlünü almak dor geliyor onunla ke konuşacağım elinden öperim selam söyle başka me konuşulur yani
Bakış açılarının nasıl olduğunu sohbette anlaşılıyor az çok. Ama sohbet etmeden asla anlayamazsınız, acabalarla belkilerle olmaz. Her konuda herşeyi bileyim öyle insanlarla konuşayım hissi var bence sizde. Ama bu hiçbirimiz için mümkün değil ki. Sohbetler bildiklerimizi söylemek için değil, aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek içinde vardır. Bu yönünü hatta daha çok severim. Yaşlıya iş, sağlık vs sorulur dediğim gibi, torun varsa onlardan konuşulur, memleket neresidir gibi gündelik ve çok özele kaçmayan ailevi şeyler sorulabilir. Yurtdışında yaşayan birine tecrübeleri sorulur, varsa istediğimiz hayalimiz ifade edilir ve sonucunda bizi neler bekliyor bilgi alınabilir. Sohbeti sürüklemek için kafa çalıştırmak lazım yani
Yani benim kafam çalışmıyor mu demek istiyorsunuz
Estağfurullah, hayır asla öyle bir şey demek istemedim. Kafası çalışmayan insan bu soruyu sormaz
Anladım teşekkür ederım
Rica ederim 🌾🌾
Puhahahah seninle konusmak isteyen elbet bir yolunu bulur
Bu soruda bir iletişim. Havadan sudan bahset
Ya öyle de bilmiyorum iletişim becerim berbat zaten benim de psikoljim bozuk
Her saniye yeni bir an. Geçmişe bakarak , geleceğe o şekilde adım atma
Bilmiyorum korkuyorum
Yani eğitim durumu da farklı insanlarla konuşamıyorum mesela ilkokul mezunu yaşlı birisi ile konuşmak ile üniversite mezunu arasında büyük fark var düzeyi beceremiyorum
Sen her insanla iletişim kurmadan , ön yargı ile yaklasiyorsun, kendine. Benim diyeceğim birşey yok. Kolay gele
Bakın yanlış anlaşılıyorum bunu küçümsemek anlamında demedim yani eğitim durumu yal durumu farklı insanlarla nasıl konuşulur mesela bir çocukla nasıl konuşmalıyım bunu anlatmaya çalışıyorum mesela bana yaşlı bir insanı arayıp gönlünü almak zor geliyor kendi kendime diyorum ki ne konuşayım adamla ellerinden öperim gözlerinden öperim ne konuşabilirim ki yani bunun gibi kaçıyorum o yüzden insanlarla benim sukıntı nedir acaba
Konuş havadan sudan. Çok düşünme