AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Orta belalısıydım ama kötü yönden değil espri yönünden
iyimiş :)
Yanında Sana Yakın Olsaydım Görğrsün Bela Tipli Kızı
Hehheyt 😁😁🥳🥳👾👾
kraliçe :D
Even Allaha Öyleyimdir!!!
Aldatan eski sevgilimle tekrardan birlikte olup köpek etmiştim
süpersin :D
3 4 kişiyle aynı anda flört edip kavga ettirmiştim onlari :D hiçbiri de benim adımı vermemişti
oha çok iyi :D
Yaramazlık yoktu sadece edebiyat hocasına çince öğretmek istemiştim.
o neden :D
Deneyim olsun diye
güzelmiş :)
Hiç belalı değildim ama bulaşanı da pişman ederdim yani HSBSH
en iyisi :)
bendim ben ne kavgalar girerdim be beni alıp yere çarpıyolardı bende gülüyodum güzel kudururlardı
güzelmiş :D
iyiydi tabi gözümün önünde nasıl kuduruyolardı ama
en kötü nasıl dövdün :D
kız türbanlı diye dövemiyodum o da beni dövüyodu tabi vurmaktan haberi yok ben dövüş biliyorum oysaki kızlar tuvaletinde evire çevire dövmüştüm yumrukla falan
iyimiş :D
ben degildim sadece kavga dövüşleri izlerdim izleyiciyim ben
en iyisi :D
bise diyemcem bizim okul askeri okul gibi sistem oldugu icin o zamanlar bise yapmaya korkardik
iyimiş :)
😊Bizim gruptur sanırım okulda bütün kızları tuvalette döverdi eteklerini kıvırma sonlar diye yakısıklı olanlara asılmasınlar diyee hahaahhh güzel soru 👍😊
süpersin :D teşekkür ederim :)
Bende tesekkür ederim 😊
diğer sorulara da baksana :)
Kantin onunde yemek ustu tek satilir hersin butuncesine uygun marka bulunur. bahcede sigara icilir. Yoklama fisleri calinir huzur bozanin huzuru saniyede bozulur itinayla nobetci olunur okuldan kacilir sinavalrda en yuksek not bir sekilde alinir
diğer sorulada bakar mısın müsaitsen :)
Musait olinca bakarim
Belalı değilde liseye basladigimın ilk gününden kızlar yanıma gelip sevgilim falancadir uzak dur konuşma diyorlardı ne alaka ne alaka ve uzak dur dediği kişiler de benimle konuşmak istiyorlardı. Lise hayatım böyle boş kızların bana kavgaya gelmesiyle sürüp gitti çok saçma değil mi
Kimseyle isim olmazdı 😂 aman sende giynetr meraklisin
takip eder misin sende :)
Beni deli gibi aşık olan biri vardı ben ise kolay kolay sevmem birini beğenirim ama bağlanmak istemem karşımdakini üzmek istemem hayatımda tek birini sevmek istiyorum uzun lafın kısası ben beni çok sevenleri direk reddedip başkasıyla gezip ne ben ne onun üzülmemesi için yaptığım
Ahahhahaha okulun 3. katında öğrt. odası vardı. Girişte de Wc. işte o belalı manyak öğrt odasından ta WC ye kadar etten duvar ördürürdü. Sadece WC de sigara içebilmek için.😂😂😂
Herkesi kendime aşık edip benim için kavgalarını izlemek yaptığım acımasız şeylerden sonra aradan sıyrılıp kaçardım ki çok hoş eğlence veriyordu bu durum. Bir ara beni futbolda yenen, ben havucu sevmediğim için benim yerime yemekte havuçları yiyen gibi bazı özellikleri olan (örneğin beni sırtında taşıyabilen gibi) bir kişiyle sevgili olacağımı demiştim ama kimse özelliklere uygun değildi. Kızların en hoşuna gelen şeylerden bazıları; peşinden koşturmak..
Ben ve kardeşimdi. Aslında öyle olsun istememiştim her şeye kavga çıkarttıları için sinirleniyordum. Ama galiba herkesi dövdiğüm için değil yanımda çakı falan . taşıdığım içindi. Kardeşim hala okulda sldls
çok iyi :D
Hatırlamıyorum kaaaaç sene oldu ve öyle biri de yoktu bence. Ama bi kız vardı her erkek onun peşindeydi kaç erkekle çıkıyordu ahhh gençliğim ne çabuk geçti o yıllar :)
Ben uslu kızdım da arkadasla lise anılarını konusuyorsuk. Hocalarını sahte hesaptan isletmisler profesyonelce. Sonra da buluşma günü ekmisler
😂acımasız olmam en sevdiğim bile olsa acıma duygum yok kimseye ama yerine göre insanına göre değişiyor fazla sevgi bazı insanların gotunu kaldırıyor en iyisi acımasız olmak
bencede :D
Ben değildim sınıfın belalı kızı vardı beni zorladı kavga ettik saçını başını yolmuştum tabi sonra kendi rezil oldu bana bir daha bulaşmadı bükemediğin eli öpeceksin 😀
süpersin :D ayağına kapandırsaydın :D
Özür dilettim kafi 😀
acımasan ister miydin peki :D
Anlamadım
acımasan ayaklarına kapandırır mıydın :D
Yok ya ben öyle kibirli biri değilim gerek yok 😀
takip etsene sende :)
Niye 😀
Takip edince yanlış anlıyorsunuz nedense
ben ettim :) neyi yanlış anlıyım ki :)
en acımasızca şey bi kızı öğretmenle basıp itiraf sayfasında ifşalarını paylaşmıştım en efsane şeyde kızlar tuvaletine nargile kurmuştuk okul duman altı :)
oha süpersin :D
Belki inanılmaz ama okulun popüler kızlarından biriydim kız lisesiydi ve çıkma teklifi bile gelmişti okuldan uzaklaştırma vs. Sadece ben değildim ama ben de vardım aralarından.
çok iyi :D dövdüğün ayağının dibine serilen oldu mu :D
Sen dövme ayak dibine takmışsın kafayı çocuk 😂🤣
anlat ama ya :D
Çok şey yaptım ya😀 ped benimdi gıcık olduğum kızın sırasının üstüne koymuştum ve rezil etmiştim. Ve aynı zamanda onun adında okul sayfası açıp itiraf etmiştim erkeklere ismi kaşar olarak çıkmıştı 😀
acımasızmış cidden :D
Konu benle alakalı olmasa da her şeye bulaşıp kahraman rollerine giren, işler ters gidince de kendimi çok iyi aradan çıkaran, yeri geldiğinde inek yeri geldiğinde belalı sayılabilecek biriyimdir 😋
bak en iyisi bu :D
Belalı bir kişiliğim yoktur. Kimse deilgilenmezdim.
Bendim tabikide bunu övünerek söylemiyorum çok pişmanım ama 2 defa okuldan atıldım şimdi yaşıtlarım üni bitirirken ben üniversiteye yeni gidiyorum aw
dövdüğün oldu mu :)
Atıldığıma göre?
serildi mi ayaklarının dibine
Lisede bir şey yapmadım okulin ve sınıfın birincisiydim ve hep öyle kaldım
Manyagin tekiydim ayrıca zeki benden çalışkan olanlara kıl oluyordum. kavga etmeyi çok seviyordum 😄😄😄
Yok çok pişmanim keşke hanım hanımcık bir kız olsaydım
Yoktu bizim orada götü 1 milyon havada olanlar vardı onlarda büyüdü şimdi insansı oldu işte