Sadece not için samimiyet kurmaya çalışıp kendini düşürenler , hocalara saygısızlık yapınca cool olduğunu düşünen gereksizler , hocam ödev vardı diyen aptallar , hocalara yalakalık yapanlar vs vs say say bitmez sjsks
Artist artist okul benim diye dolaşıp, kravatı göbeğe indiren ağır abiler ve önden önden hızlı hızlı yürüyüp saçlarını salan ve güya kimseye bakmayan ablalar onlayn mı?
Okuldaki popülerler Kendine faça atanlar Okulda uygunsuz şeyler yapanlar Okula bıçak getirenler (Kızlar) çikolatalı süt içince karam yiyince kendini şirin zannedenler
Çok geveze olanlar. Sanki sabah o güzel uykumdan uyanıp onların boş muhabbetlerini dinlemek için geliyordum okula. Ne ders dinliyorlar ne de dinlemek isteyenlere fırsat veriyorlar. Bir de şu egolu kız ve erkekler. Tipine baksan bir meymenet yok bir yerleri havada geziyorlar. Ona buna laf atmaya çalışıyorlar. Ergenler işte ya amaan neyse.
Lise hayatım biteli 2 yıl oluyor o yüzden taze hatırlıyorum 😂 kızlara yavşamak için voleybol oynayan erkek tiplemesi 🤦♂️ ani gelişen sınıf kararlarında satan insan tiplemesi 🤦♂️ 2si kapışır bence karar veremedim
Erkek öğrencilere sirtina masaj yaptıran bayan öğretmenler vardı onlara ayar olur sınıftan kapıyı carpar giderdim. Ogretmensin sen öğretmen! O yaştaki çocukların zaten hormonları tavan Öğrencilerle sorunum yoktu
okul koridorunda podyumda yürüyormuşçasına süzülen kızlara, kantinde bağıra bağıra konuşan bad boy tavırlarındaki erkek grubuna ve milletin yüzüne gülüp arkasından konuşan dedikoducu tayfaya ayar oluyordum 😂🤷🏻♀️
Tek başlarina kedi gibi peşimde gezen biri olunca kendini birşey sanip birilerine dalaşmalari ama korku işte bir bana yukselemediler geri adim atmiyacagimi bildiklerinden ciğer yediriyor heralde yanlarindakiler 😂😂😂
Bir çok sevmediğim tip vardı lise zamanlarında. Ama şimdi bakıyorum da yeni nesil daha beter , daha boş ve daha sevimsiz. Çok iyimişiz biz aslında şimdi anlıyorum :D O gıcık olduğum tiplerden özür dilerim :D
Egolu kızlar vardı her gün gelip bana hangi erkeği seçsem derdi. Bin tane yalan sallardı. Bir de erkeklerle konuşanlar vardı telefonda tavlardı. Cıvık tipler vardı sarılanlar
Soytarı gibi yapılanlardan birde bahçece köşe lerde takılıp sağ solu nedenlerden nefret ederdim ve o günün sonunda her seferinde rehber hocanın karşınına çıkardım:)
10. sınıf sanırım aslında en iyi ve en kötü senem bir kız vardı kendine her bakan ona aşık sanıyordu en sonun da kızla sınıfta kavga ettim ilk disiplinimi yedim sjckslgllf
En İyi Cevaplar