alidemi7777ks sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılOnu bunu bilmem de aklıma bişi geldi anlatıcam :d
Lisede makyaj yapmayı çok seven biriydim.
Hocalar yasak dedikçe daha çok yapasim gelirdi.
Neyse ben bir gün okul çantamı makyaj malzemeleri ile doldurmuşum gene
Arama var
Kontrol ediliyor tüm çantalar
Bulunun sigara kesici şeyler makyaj malzemeleri vs' ye el konuluyor.
Kızların birer birer fondötenler rujlar gidiyor
Hepsi süslü makyaj çantalarına koymuş zira.
Ben çantamın bir gözüne doldurdum tüm makyaj malzemelerini en üstüne de kocaman pedlerimden dört beş tane birden koydum.
Tam bana geldi sıra
Kadın hoca arıyor çantayı
Hocam orada özel bir şey var dedim fısıltıyla
Böyle çok utanıyor gibi yapıyorum
Ki pedden hiç utanmam neyse
Tamam tatlım dedi ve kadın açmadı orayı :d
200 TL lik ürün kurtarmış olduk çok şükür22 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D
- +1 yıl
diğer sorulara da baksana :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAdamın kötü olduğu kızdı ya, herkese her şeyi yapabileceğini zannediyordu. Ben de kimseden korkusu olmayan biriydim. Hocalar dahil herkesin gözünden düşürüp dışlanmasını sağladım. En son bana fiziksel olarak saldırırken yanında kimse kalmamıştı onu koruyacak. Ben de o güne kadar zulmettiği kim varsa intikamını aldım ondan.
23 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :D serildi mi ayaklarının dibine :)
- +1 yıl
Yarım kaldı, tam istediğim gibi dövemedim. Hayatımın ilk ve son kavgasıdır.
- +1 yıl
süpersin :)
+1 yılbendim sanırım :D okula her bok getiriyordum :D mınçıka bile sonrada okul safyası kurup herkesi birbinine düşürüp izliyordum :D
16 Yorumla- +1 yıl
süper :D mınçıka ne ya :D
- +1 yıl
:D njnfkmokl
- +1 yıl
diğer sorulara da baksana sen :)
- +1 yıl
dövdüğün oldu mu :D
- +1 yıl
Şimdi de fake hesaplarda mi takiliyosun
+1 yılOkula çakı , çakmak, çanta dolusu ruj ve teledon getiriyodum 😄
24 Yorumla- +1 yıl
eig olabilir bu :D dövdüğün oldu mu :D
- +1 yıl
Yok modern karakterim ve elit bi çevrede büyümüş olmam fiziksel şiddeti engelledi
- +1 yıl
@piuberrin ndkandksbrknwhe elit bi ortamda büyümüşmüş
Kızlar Ne Diyor
+1 yılOFF öyle-böyle değil sınıfımdaki erkeklerden biri sinirimi tavan etmişti artık sinir tavan eti dayanamayıp bismilah diyerek masanın üstüne çıkıp üzerine atladım bir sağdan bir soldan yumrukladım yemin ederim beni zor ayırdılar o kavgadan sonra çocuk resmen bana saygı duymaya başladı sınıfta farklı farklı lakaplar koydular şimdi çocuğu gördüğümde ben bunu nasıl dövdüm diye soruyorum kendi kendime boy farkından dolayı.
13 Yorumla- +1 yıl
süpersin :D
- +1 yıl
her zaman
- +1 yıl
neden
+1 yılBeni sinirlendiren zararsız birisini (yeni kıyafetleri olmadığını bildiğim halde) yağmurlu günde, okul bahçesinde çamurlu yerde saçından sürüklememdi sanırım. O kadar sinirlenmiştim ki öğretmenler bile yaklaşamamıştı. Pişmanım lâkin son pişmanlık bir şeye yaramıyor. Ona rağmen yine de yanıma gelip kendisi özür dilemişti.
12 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D ayaklarına kapandımı :D
- +1 yıl
Vicdansızlıktı yaptığım şey. İyi olan tarafı yok. Pişmanım sonuçta.
Lisenin belalı öğrencisi mi 😂
Ailevi sorunları olan ve ağır psikolojik tranvalara sahip çilekeş mi çilekeş , efkarlı mi efkarlı...
Elleri kolları kırılmiş kalem açacağın bıçağı ile jilet misali façali fuçali , elinde cugara , ağzında küfür eksik olmayan , öğretmenlere ve öğrencilere illallah dedirten , okuması bile gereksiz , ayriyeten varlığı lüzumsuz tembel öğrenci dostumuz 😂😂😂
Genelde lise 1 de tekrara kalıp en son tastikname alıp okuldan ayrılan tip12 Yorumla- +1 yıl
sen cidden süpersin :D
- +1 yıl
takip etsene sende :)
+1 yılLizedeyken ona yüz vermediğim için bana düşman olan her fırsatta beni karalayan laf sokan bir çocuk vardı. Beni hiç sevmez ama her sınav gecesi de bana yazardı. Yine bir gece yazdı not istedi. Numarasını işi düştü diye kaydedip ss alıp ona attım ve sen kimdin böyle kaydetmişim dedim
11 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş :)
Şu küçük torpiller var ya kız kaçıran mıydı neydi ismi işte ondan okula getirmiştim. Kavga ettiğim kızı lavaboya giderken gördüm arkasından gittim. Tuvalete girdiğinde duvarın üstünden torpili yakıp onun üstüne attım ve hemen başka bir tuvalete girip saklandım. Bomba gibi ses geldi. Kimse benim yaptığımı anlamadı.
Gizli belaydım resmen shsksks11 Yorumla- +1 yıl
oha çok iyi :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana sebepsiz yere takılan bir çocuk vardı adı çocuğun adını unuttum her neyse yakışıklı biriydi sürekli benimle dalga geçiyor beni ağlatıyordu bende derste ona Kalemlik fırlattım olmadı saldırdım kulağını parçaladım hocayı biraz itip kakmıştım beni okuldan atacaklardı hahaha bir şey olmadı ben mal gibi yine ağladım çocuk tenefüste yanıma geldi güldü konuştu benle 😂
11 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :)
+1 yılLisenin okul baskanı idim. Belalı olmam mümkün değil asıl belalılara disiplin cezası verdirtip okuldan uzaklaştırıyordum. Sonunda atıldılar. daima iyilik kazanacak 🤣 💪dipnot: güç bilekte değildir.))
31 Yorumla- +1 yıl
süper :D
+1 yılO değilde en belalısını diyince herkes marifetlerini dökmüş. En yardımseveri, en alçakgönüllüsü, en iyimseri, en güveniliri desen yine böyle olur mu? Kötülük çok çekici, çok cazip geliyor. Meleğin sesi fısıltı da biz mi duymuyoruz?
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
+1 yılGıcık olduğum kızın saçını bir güzel yolmuştum sonra yeter dedim da yazık kızda saç kalmadı bıraktım kız bu sefer benim saçıma asıldı kafam yerde bir baktım ne yapsam diye düşündüm bacağını isirmistim ndncjxnxkkcx
11 Yorumla- +1 yıl
oha çok iyi :D
Dila diye bir gıcık benimle dalga geçiyordu ben de normalde utangaç ve neşeli bir kızdım ama sinirlendiğimde affetmediğim için kızı itmiştim sonra kusura bakma hak ettiğin için yaptım deyim gitmiştim :)
11 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :D
Lisenin Belalı Kızı değildim. Öğretmenlerin Takdir edip Sevdiği Öğrencilerin hep yakınlık duyduğu Tatlı bulduğu ; Çalışkan Zeki Sorumluluk sahibi ve Olgun kız Öğrenciydim. Şimdi Hukukçuyum 😉
21 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş :D takip eder misin sende :)
+1 yılRüya gibi görünen kabustum, her boku konusuyorlardi ben sessizim diye bilmiyorum saniyorlardi bana bulastiklarinda alttan alttan sirlarini bildigimi belli ediyodum. Bu sayede manipule edip gereksizleri kendimden uzak tutuyordum hep. Biri vardi her dakika yeni sevgili yapip tum okulu birbirine dusuren serefsiz, onu da o yoldan manipule ediyodum. Her sey onun basinin altindan cikiyodu ama okuldan da hic atilmadi 😺
22 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :)
- +1 yıl
Rol modelim olabilirsin
+1 yılEn belalısını bilmem ama en belasızı bendim. Sessiz sakindim hiç kimseyle konuşmazdım. Sınıfın sessiz çocuğuydum. Zaten arkadaşımda yoktu. Tüm gün ölü gibi ruhsuz olurdum. Teneffüslerde sadece defter karalardım. Ama çok kötü hissediyordum. Sıkıcıydı ve mutsuzdu...
25 Yorumla- +1 yıl
huzurlu geçmiş işte ne güzel :)
- +1 yıl
Huzurlu? Çok kötü hissediyordum. Kaç kere intihara kalkıştım kendime elektrik verdim. Psikolojik sorunlarla dolu ve yalnızdı. Sence bu huzurlumu?
- +1 yıl
yok ben kavgasız geçti sandım :( zormuş cidden ya
- +1 yıl
Zordu. Ama devam etmek zorundaydım çünkü ölünce hiçbir şey değişmeyecekti öbür dünyada kötü hissetmeye devam edicektim. Tel çare yok olmak, oda imkansız. Yani bu bir zorunluluk çünkü bir çare yok
- +1 yıl
Ettim. Çünkü tek derdin bu.
Öğretmenler bile benle başa çıkamıyordu. O kadar asabi ve sinirliydim ayrıca okulda tanımadığım kişiler bile beni tanıyordu. Bir kerede bir çocuğu dövmüştüm. En son kız kardeşim dayak yemesin diye kavga ettim bu yıl okul sınavları zamanı onda da kız tırnağıyla yüzüme çizik attı izi kaldı okulda açılsın birde onun için döveceğim onu.
22 Yorumla- +1 yıl
süpersin :)
+1 yılBen sadece lisede değil başından beri
Her erkekle shiplenen
Her şeyin farkında olup susan ve sonra ortalığı birbirine katan
Cooluğumdan ödün vermeyen
Ve genellikle tatlıydım ama sinirlenirsem bir kaç erkek beni zor tutuyordu
hatta sınıftakiler hürrem sultan demişlerdi bana :)11 Yorumla- +1 yıl
süpermiş :D
Bana muhattap olan kişileri Zor duruma düşürürdüm. Ahahah özellıkle erkekler uzak duruyor artık benden ne belasın zarar verdin bize diyorlar!!!😂😂😂🤣
11 Yorumla- +1 yıl
süpermiş :D
+1 yılYanımda eter getiriyodum. Zaten başka şeylere gerek duymuyodum. Taekwandoda siyah kuşağım vardı. Kisayim diye dalga geçiyorlardı. Birgün dayanamadım. Birinin burnuna yumruk attım 1 saat kanadı. Sonra dalga geçmediler. Diğer gün arkadaş olalım mı diye 2 çocuk geldi. Tabiki kabul etmedim. Dusman kesildiler. Küçücük beyinleriyle
12 Yorumla- +1 yıl
iyimiş cidden :)
- +1 yıl
😘
+1 yıldaha önce okula çakı götürmüştüm benim gibi sadist bi arkadaşım vardı çakımı almak istedi vermedim bi de derste ya mańyak mıdır nedir, en önde oturuyoruz hoca ödev için tahtaya çıkardı, bu da fırsat bilip çantadan çakıyı aldı kolunu kesti ben öfkeli bir şekilde bakıyorum neyse uzun sürmedi yerime geçtim aldım elinden ben gelene kadar boydan boya kolunu çizmiş sąlak, hoca görcek diye ödüm koptu
18 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D
- +1 yıl
bendeki izler hâlâ duruyor xd
- +1 yıl
herkes eski haline gelmişti ama 1 yıl sonra izler geçiyor onu fark etmiştim
- +1 yıl
gelmez *
- +1 yıl
klavye değiştirmiş dkfk
- +1 yıl
çok derin değilse geçer :)
- +1 yıl
renk pigmentleri ölüyor sonra herhalde deri yenileniyor
- +1 yıl
sadist değil, mazoşist oluyor knk.
+1 yılBana küfreden çocuğun kafasında plastik sandalye kırdım, bir diğer küfredenin kolunu kalorifer peteğine sıkıştırdım. Evet yaptığımla övünmüyorum hoş değildi.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBi sınava çalışmamistim, ve o gün olduğunu unutmuştum, o yüzden her teneffüs bir sınıf arkadaşından, bana komple konuyu anlatsın diye basının etini yemiştim
11 Yorumla- +1 yıl
Ben değilim o kesin😂 en arkada oturan hem inekleyen hem konuşan yapan kızlardandım😂 hoca da dersi bırakır gelirdi benle dedikodu yapmaya 🤣
23 Yorumla- +1 yıl
en iyisi :D
- +1 yıl
süper :D takip eder misin sende :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoktu bence. Biri vardı da millet ondan değil çok fazla erkek arkadaşı var diye korkuyordu. Kız da yanındaki erkeklere guveniyordu. Hiç bir olayı olmadı ama. Kendinden küçük sınıflara yapıyorsa yapıyordur bişiler.
23 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :) sen peki? :)
Cevap sahibi+1 yılGayet güler yüzlüydüm. Bana ve ya arkadaşlarıma ters bir durum yoksa hiç etliyle sütlüyle işim yoktu. Hocalara sorsan kılık kıyafete uymuyor diye belalı der gerçi ahahahah
- +1 yıl
haklısın :)
lezbiyen bir kız vardı ve koğuş ağası gibi gezerdi. birkaç lezbiyen daha vardı saygı duyarım da koğuş ağası olmak nedir ya?
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden lise zamanları okula abur cubur alırdım yiyordum ama öğretmene yakalandım annemgili çağırmıştı utanmıştım bidaha yapmicam dedim kendime söz verdim yani rezil oluyorduk cepten alıyordum yiyordum bian ortaya serildi toplamak zorunda kaldım ama ders aldım.
10 Yorumla
+1 yılçok masumdum ya çok çalışk... yok l*n tam bir fettan şeytan falandım okuldaki zorbalar bile kaçacak yer arardı
11 Yorumla- +1 yıl
en iyisi :D
+1 yılYan sınıftan ruh hastası bir kız vardı o belalıydu gjvfhgggcgh
24 Yorumla- +1 yıl
sen? :D
- +1 yıl
Yok hanim hanimcik bir kızdım ben gxjgjxxgjjgxgjx
- +1 yıl
takip eder misin sende
- +1 yıl
:)
İsim vermeyeceğim ama bir ünlünün yeğeniydi kendini bir şey sanıyordu
22 Yorumla- +1 yıl
dövdün mü :D
Bndim🙋 arkadaşların makyajını kırıp dokerdim😂bı kerede Spor dersimiz vardı kız esortman giymişti tabi ince çorabı ile eteği soyunma odasında 😂 çorabını yırtim eteğinin zincirini bozdum çıplak bacakla ve gömlek bagliyarak okuldaki gününü tamamladi
20 YorumlaBen değildim ama müdür falan hep etek boyuma takardi 😅
21 Yorumla- +1 yıl
klasik bizde de saç sakal :D
+1 yılBizde bir çete vardı ama maalesef başı bendim bir hocayı okuldan attirmistik maalesef
110 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D dövdüğünüz oldu mu :D
- +1 yıl
Maalesef oldu yaa
- +1 yıl
serildi mi ayaklarınızın dibine :D
- +1 yıl
Yok hayır bizimkiler kavgalardan sonra düşman kesilirler ama ayaklara kapanmazlar
- +1 yıl
Neden takip etmemi istiyorsun?
- +1 yıl
ben ettim :D bide soru sormak istedim sana :)
- +1 yıl
Ben sana et demedim ki ama 😂😂
Ne ile ilgili bir soru acaba? - +1 yıl
kötü bişey değil ya :)
- +1 yıl
Cinsellik ile ilgili ise kusura bakma bu konuları konuşmuyorum
- +1 yıl
yok valla alakası yok
- Daha fazla (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?