Hayatınızda büyük bir değişim veya yenilik yapmanız gerekseydi bunu oldurabilecek cesareti nasıl sağlardınız? Bu cesarete sahip olsanız neler yapardınız anlatırmısınız?🤔

İçimden bir değişiklik yapmak geliyorsa eğer bu cesareti de yine kendimde bulurum, ve keyfimde bulurum, kimseden bulmam cesareti, sanırım saçımı mavi yapmak olurdu.
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Hayatını değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir.
Değişime cesaretin yoksa ağaç olmadığını düşün.
Değişime cesareti olmayanın varabileceği tek yer şu anda durduğu yerdir.
Değişim istiyorsan önce karar ver. Ve korkularına aldırmadan adım at.
Bu kadar motivasyon yeter heralde.
Teşekkür ederim
Merhaba,
Cesaret insanın içinde olan bir olgudur. Sonra oldurabilir mi insan bilmiyorum. Fakat bunun içinde insanın maddi bir kaynağa ihtiyaç vardır. Misal iş bırak, yer değiştirme veya dünya turuna çıkmak gibi.
Ben bu cesareti sinirlenerek buluyorum genelde. Her öfkem kendimde bir değişime neden oldu. Şu an ki halimden de memnunum.
Cevap
12Cevap
İçimden gelmesi lazım. Bazen kendiliğinden oluyor. Artık bazı şeylerin zamanı gelmiş oluyor. Bazen yaşanılan çok acı olayların ardından böyle bir güç geliyor. Yapabileceğim şeyler, kendimi içsel olarak motive etmek, belki yalnız kalmak, kafamı toplamak, yazı yazmak ve yeni kararlar almak olabilir.
Bu konuda mottom her zaman bu sözdür. Eğer bulunduğum durum sıkıcı ve kaybedecek biseyim yoksa neden durayım derim. Sonuc da hayat kısa ve zaman geçiyor. Geç gelen adalet, adalet değildir. Geç gelen huzur da öyle.
Bunun için tamamen motivasyon ve irademi ortaya koymam yeterli olacaktır.
Karakter olarak gözü kara biriyim zaten o sebeple istemem yeterli.. Bazı durumlarda aklıma eseni mutlaka yaparım ne pahasına olursa olsun.. Keyifli geceler..
Hakkında merak ettiğim çok önemli birşey var sen sadistmisin?
evet değişim bu ulkeden cıkma fikri kafamdan cıkmıyor
cesaret demek herseyı komple degıstırmek demek .
Değişim yaşamak istiyorsam bunu istemem yeterli, değişim başlar.
O cesaret olmaz 🤣 kayışı koparmak desek daha doğru
Tepemin taşı atarsa değişimi kökten yaşarım.
Hayatımın altını üstüne getiririm.
Ben asla bulamazdim
Ama hayat zorluyor bazen
Kendi kendime olmuyor
şehir veya ülke değiştirirdim ki bunu daha önce yaptım..
Ben tek basima yapabilecegimi sanmiyorum ya öyle biseyi kendimde hic bi zaman bi guc bulamadim bisey icin ya sevgilim falan olmali ya da cok deger verdigim biri
Bu cesareti kendime, kendim verirdim.
Bu aralar hamile olduğum için kısa saç kullanıyorum hem sıcak hemde zor oluyor diye ama bazen kaynak saç kullanma düşüncesi aklıma giriyor.
Ben hayatımda büyük bir değişiklik yapacağım bu biraz sürecek ama o süre zarfı da dahil emin olup istemem yani iradem yetiyor
Ah o cesareti bi toplayabilsem ama hayata sıfırdan başlamak çok zor
Cesaret birden geliyo bana. Bisey yapmıyorum😄😄
Hiç birşey yapmazdım yine kendim olurdum
İstediğim bölümü okurdum
Ne olacaksa olsun derdim
Birisi destek verirse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?