Genel anlamda tavsiyeleriniz neler olur?

Eşyalarını toplar ve farklı bir şehire yerleşip ayakları üzerinde durmak için çabalar. Al sana en büyük değişim hemde her alanda değişirsin. Ekonomi, kültürel, psikolojik. Hayali bile insanı hem heyecanlandırıyor hem korkutuyor. 😂
Eşyalarını toplayıp gidemiyorsa 😑
Eşyalarını toplamadan gidersin o zaman 😂
Buradaki vurgu eşyalar da degildi 😀
Bazı şeyler basit değil ama yapmak bir dakika 😊
Eğer imkanı varsa yaşadığı şehri ve ortamı değiştirmekle başlamalı ama yoksa yeni hobiler edinebilir, yeni ortamlara girebilir, hiç denemediği şeyleri deneyebilir, giyim tarzını değiştirebilir, saç makyaj tarzını da. Kariyerine odaklanabilir. Kariyerine odaklanabilir, değişik ve ilgisini çeken şeylerin eğitimini alabilir. Ama değişmeyi gerçekten istemeli, öyle lafta olmayacak. Kafasına koyduğunu yapan insanlar için kolay gerisi için zor. Herkes yaşadığı hayattan biraz şikayetçi ama gerçekten istemiyorlar ve cesaret edemiyorlar. Kabuğundan çıkmalı ve büyük bi azimle yola koyulmalı.
Ben de hayatımı değiştirmek istiyordum ve bunun için yaşadığım yeri değiştirip Konya'dan İzmir'e geldim ve inan ki 180 derece değişip bambaşka biri oldum. Bence imkanın varsa yaşadığın şehri , ortamı değiştir.
Cevap
6Cevap
Kendini tanimakla işe baslayabilir. En uzun fakat en kalici degisim yolculugu budur. Sebat eden mutlaka guzel seylerle karsilasir.
Şehir, ev, iş,çevre ve arkadaşlar komple değişmeli.
İlk olarak zihin yapısı
Emin adımlar ile gelecek planları sonra dış görünüş de değişim
Hobi edinebilir, eğitimler alıp kariyer için bir katkı sağlayabilir.
Radıkal kararlar almalı.. Yanı sil baştan yapmalı. Yaşadığı yer çevre iş hayatı vs vs..
şehir değiştirebilir iş değiştirebilir aşık olabilir yeni bir hobi edinebilir..
ben de tam bunu sorguluyorum abla :( yardımcı olur musun? :(
Gelen yorumlari takip et 🙂
durumum çok daha farklı ablacım :(
hayatım boyunca istediğim hiçbişiy yapamadım aslında ben de ne yapcağımı tam olarak bilmiyorum :(
Spora başlayabilir kişisel gelişim kitapları okuyabilir
Sadece diğer görüşleri merak ettiğim için yazıyorum
Düşüncelerini değiştirmek üzerine yoğunlaşabilir😄
Ben değişmeyi beceremedim
her şey yapmalı bence ya yeni bir şey için
Kurslar var
Bakis acisini degistirebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?