Hoşlandığınız birisi ya da normal birisi mesajınıza geç cevap veriyor ya da vermiyorsa ne yapardınız.
Not:flörtüm geç cevap veriyor, ne yapmalıyım?
Not:flörtüm geç cevap veriyor, ne yapmalıyım?
Ya ben umursamam. Er ya da geç cevap verdiğinde müsaitsem hemen cevap veririm. Müsait değilse zorda bırakmam. Ha ama yok ben illa karşılık vercem dersen sende geç cevap ver. Ama ergen gibi sen geç yazdın bende geç yazdım ya da sen yaparken iyi ya falan deme sakın veya neden geç yazıyorsun falan hesap sorma. Bence tabi. Sen bilirsin. Bunlar ilişkiyi soğutur ondan diyorum. Hem olgunluk iyidir. Bu kadar basit şeylere takılmayın. İnsanlar her dakika müsait olamaz her bişey yaptıklarında rapor veremez. Wc girmiştir yemek yiyordur duş alıyordur şarja takmıştır alışveriş yapıyordur oyun oynuyordur ailesi arkadaşıyla sohbet ediyordur...
8 saattir wc de olamaz herhalde
Sadece wc yazdığımı hatırlamıyorum? Ayrıca dediğim gibi sürekli tel elinde olamaz ki bi insanın. Altta birine cevap vermişsin memlekete gitti diye. Normal değil mi pek ilgilenememesi? Özlemiştir ailesini kalabalık toplanmışlardır. Uyumuştur, dolaşmaya çıkmıştır, sohbet ediyorlardır. İşi vardır. Yani ne tuhafsınız 7/24 sizle konuşacak kızlar dimi.
Doğru ama ne bileyim kafam karışıyor, ilk defa Bi kızla bu kadar uzun konuştum, bazen içimden bir ses "seninle dalga geçicek, o herkesle öyle konuşur." diyor, o yüzden aptal oldum
Bak bu kadar takarsan bu kadar basit şeyleri , zamanla ona hesap sormaya neden yazmıyorsun napıyorsun demeye döner. Buda ilişkinizi bitirir ya da sorunlu bi hale getirir. Bırak ne zaman yazıyorsa o zaman yazsın sen müsaitsen cevap ver, sonuçta sende olsan işin varken çok fazla bakmazsın telefona. Empati yap. Sen asıl seninle konuşuyorken veya mesajlaşırken sana nasıl davranıyor ona bak bence. Eğer soğukluk varsa ona takıl. Yoksa sal. Devaaam...
Cevap
1Cevap
Olabilir.. isi gucu vardir.
Ama baskalarina online olup sana bakmiyorsa bende ona aynisini yapardim senden olsam.
Online olduğu gözükmüyor ki
Önceliği sen değilsindir belki. Belki de sadece işi gücü vardır yazamıyordur.
En son memleketine gittiğini söylemişti, bende belki ondandandır diyorum ama uyuntulanmaya başladım ve kendimi kötü hissediyorum
Sende geç cevap ver. Kaçan kovalanır aslanım ahsjaks
Yapamıyorum ki, geç cevap veremiyorum
O mesaj attığı zaman başka şeylerle uğraş zaman geçir. Tecrübeyle sabit ne kadar takmazsan o kadar takılırsın 😄
Buna yapılacak bir çare yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?