Ben sorun ediyorum ve bazıları o kadar da önemli değil niye takıyorsun bunu diyorlar :d

Ben sorun ediyorum ve bazıları o kadar da önemli değil niye takıyorsun bunu diyorlar :d

İşi varsa sorun etmem ama işi yoksa bilerek geç cevap veriyorsa keyfi bir şekilde işte o zaman iş değişir sorun ederim.
Hayır çünkü çalışma şartlarını ve sorumluluklarını biliyorum evde olduğu saatlerde zaten anında cevap gelir
Cevap
26Cevap
Evet ederim
verilen geç cevaplar sohbete limon sıkar soğutur
bilerek ve isteyerek geç cevap vermek elbette iyi bir şey değildir
ama kişiyi seviyorsam buna katlanırım
Gec ceval verilmesinin nedenine bağli, işj olabilir veya baska sebeplerdem dolayi verememis olabilir. Keyfi olarak cevap vermemişse degerimin kalmadigini dusunurum
1 saate kadar sorun etmiyorum da yani günde 3-5 kelam edeceksek ben seninle dumanla haberleşeyim o zaman kıvamına geliyorum
Evet sorun ediyorum akıcı sohbet halindeyken bunu sorun ederim. fakat gün içinde attığım bi mesaj ise yine koyup dönmesiyle onuda sorun ederim. mesai saatlerinde ise sadec bun takmam.
Adamsın ablamm
Aynen öğle yim adamlığı cinsiyeti olmaz bn adam gibi kadınım kardessss😆😀
O zaman seni üzenlere izin vermee
Kim olduğuna bağlı bir gün canım manitam olursa o cevap geç verirse doğduna bile pişman edebilirim teşşekürler
Evet özellikle sevgilimde. 3 dakikanın bile hesabını yapıyorum bknz:takıntılı olmak. Arkadaşken de sohbet içinde beni bırakıp canlı yayına girerdi sinir olurdum şimdi yapsa aynı şeyi 3 5 gün bakmam mesajlarına.
Takılmam öyle şeylere. Elinde ki telefonu ve bütün zamanını bana ayıracaklar diye bir şey yok.
Musaıt olunca yazar , dert etmem
Önemsediğim biriyse evet. Önemsemediğim kişinin geç cevap vermesi umrumda olmaz eğer acilen bir cevap beklemiyorsam, önemli bir mevzu yoksa vs.
Kişiyi özelime aldıysam elbette sorun ederim.
Yakınım da biriyse de, sınırları olan biri olduğunu hissettiysem önemsemem.
Ederim. Kalbim acır. Sonra benden de erken cevap beklemesin, geç cevap veren. 😌
Etmem neden edeyim çünkü bende en az 2 saat sonra cevap veriyorm
Sebebi önemli benim için bile isteye keyfi geç yazarsa sorun ederim
Etmem. Müsait anlarımız karşılıklı olarak uyuşmuyor olabilir.
Karşıdaki kişiye bağlı çok takmadığım birisi ise bana geç cevap yazarsa ben hiç yazmam
Mesajı okuyup cevap vermediyse sorun ama mesaja bakamamışsa sıkıntı değil
Artik herkesin elinde telefon 7/24 evet sorun ederim. Ha calisiyordur veya ders yapiyordur anlarim ama yapmayani anlamam
Sorun ediyorum ben kolay kolay geç cevap vermem ve karşımdaki kişiden de aynı nezaketi beklerim
Yerine göre. Şimdi çalışıyordur okuyordur geçte olsa yazıyordur. Ama işi gücü yok geç yazıyorsa o farkli
Ediyorum ederim. Ben kıymet verip müsait olduğum her an yazıyorsam karşımdaki kasti cevap vermediginde o insandan direkt soğur uzak dururum
Keyfi bir şekilde geç cevap veriyorsa bir süre sonra soğutur.
Kim olduğuna bağlı aslında önem verdiğin biri 3-4 saat sonra mesajına baksa gerilmez misin çok seven biri 10 saniyesini ayırıp meşgulum yazabilir bu kadar zor olmamalı 🫠
Kişiye göre ve duruma göre değişiyor aslında çok önemsediğim bir insansa veya önemli bir konuysa çok sinirlerim hatta sonrasında cevap bile veresim kalmaz
Pek yapmam. Görmezden gelinmek çok farklı bir şey ama
Ediyordum hatta takıntı derecesinde * artık umrumda değil isterse 3 yıl sonra yazsın
Ederim bu aralar öyle sonuçta önemliyse karşımda ki oda beni ve mesajlarımı önemsemeli.
Ederimmm deger veriyorsa hemen cevap vermeli en azindan musaitse o anda
sorun etmiyorum, karşı taraf da etmesin bir zahmet. en sevmediğim insan tipi çünkü.
Benim kızdığım şu instagram da aktif ken mesaj atıpta bakmayan çok sinirime gidiyo al
Çok değerli olduğum için canımı yakmak istemiyorum bu yüzden sorun edeceğim ilişkiler yaşamıyorum.
Sohbet halindeysek sorun ederim çünkü konuşma hevesim kaçıyor
Ben ederim hatta ettiğim biri var sonunda kavga etcem. İnsan önemsediği kişilerin msajlarina erken cevap verir
Sorun edilmeli abi ben senin mesajına hemen bakıyosam sana değer verip vakit ayırıyosam sende vakit ayırıp fırsat yaratıp yazmak zorundasın
Kişiden kişiye değişir. Havalı olmak ( gıcık olmak) için geç cevap veren olunca anlıyoruz öncelikle öyle biri yorumumu okuyorsa ona söyleyim.
Çok belli oluyor. böyle bişey yapmıyorsa sorun etmem.
Aralara nokta serpistirdim ya tutarsa
ne kadar geç olduğuna bağlı mesela 30 dk olabilir ama bazilari 1 gün sonra görüyo
Benim için ciddi bir sorun heleki uyuya kalırsa
Bende aşşşırı sorun ederim biraz sabırsızlık da var işin içinde 😄
Ortada adı konmuş birsey varsa cevap vermeli sürekli geç cevap vermesi ve vermen kişide soğuma yaratır. His birsey değil
Hayatımda biri yok olsaydı eğer çalışıyor olsaydı bir yerde sorun etmezdm ama çalışmıyorsa ederdim biraz 🤔
Ederim ona göre hiç yazmam
Kim olduğuma ve ne sorduğuna bağlı
Artık önemsemiyorum çünkü bazıları bilerek yapıyor
Ewwt beklemekten sıkılırım
hep yapıyorsa, geçerli mazereti de yoksa ederim.
Çok geçse ederim aslında
Sorun edilecek bir sey degil benim icin
Takma hiç cevap verme sorun çözülür
Kişiye göre değişir ama haddinden fazla bir geč cevap vermekse bende mesajına bakmadan silerim
Bazen geç herkes yazabilir ama sürekli oluyorsa sorun ederim
Hiç yazmasın bir daha
Pek etmem ama boku da çıkmasın
Yoh yav eder miyim hiç
Ne kadar geç olduğuna bağlı
Ediyorum bende geç cevap veriyorum
hesaplarını bile kapatıyorum
Çok değerli ise evet, sıkıntı benim için.
en nefret ettiğim şey bu olabilir
Ettiğim de olur etmediğim de
Evet ona göre gardımı alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?