Sizin bu zort şukağının genel problemi. Olum adam teknoloji geliştirmiş, yazdığın kelimeyi saliselerle ileten alet yapmış, hanfendimizin keyfi yetecekte mesaja bakacak cevap verecek.
Aynı anda 500 kişiye kuyruk sallarsan, telefonu açıp konuşmak yerine, yazmaya zorlar onu da yazamazsın.
İnternet & Teknoloji konusunda 16b cevap paylaştı.
ben sorun etmezdim.. yani sevgilim olduğu için zaten istediği zaman bana geri dönüş yapabilir mesajlarda. yakın arkadaşım da olur ama çok acil durumlarsa yoksa gece uyuyacağım için zor olurdu
İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı.
Açıkçası ben geç cevap verilmesini kafaya takmam. İşi olduğundan dolayı yazmadığını düşünürüm eninde sonunda cevap yazarsa hiç bir sorun olmaz Eğer cevap vermezse tekrardan mesaj yazmam.
Hayır böyle bir şeyi sorun etmem mesela çoğu zaman ailemizin yanında bizler de telefonu rahat bir şekilde kullanamadığımız zamanlar oluyor ama bunu kasıtlı olarak yaptığını fark edersem ben de bir daha cevap yazmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Evet ben ona yazıyorsam. oda baba hemen yazsın yoksa o telefonu kafasında kirasim gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sizin bu zort şukağının genel problemi. Olum adam teknoloji geliştirmiş, yazdığın kelimeyi saliselerle ileten alet yapmış, hanfendimizin keyfi yetecekte mesaja bakacak cevap verecek.
Aynı anda 500 kişiye kuyruk sallarsan, telefonu açıp konuşmak yerine, yazmaya zorlar onu da yazamazsın.
Hep mal mk.
Bilerek yapmıyorsa sorun etmem hele birde bilerek olsun kelleyi keserim 😂
Tabi bir şeyi kesmeden önce kendimizin de buna dikkat etmesi elzemdir :D
Dikkat ediyorumdur her zaman 😆😄😄
Ovvv tiz vurun kellesini
ben sorun etmezdim.. yani sevgilim olduğu için zaten istediği zaman bana geri dönüş yapabilir mesajlarda. yakın arkadaşım da olur ama çok acil durumlarsa yoksa gece uyuyacağım için zor olurdu
Açıkçası ben geç cevap verilmesini kafaya takmam. İşi olduğundan dolayı yazmadığını düşünürüm eninde sonunda cevap yazarsa hiç bir sorun olmaz Eğer cevap vermezse tekrardan mesaj yazmam.
Arada olursa sıkıntı yok ama her seferinde yapılması beni soğutur. B. kunu çıkartmamak gerekiyor.
Sürekli yapıyorsa ederim ama bunu ona söylemeden sohbeti keserim.
benim için büyük sorun
Evet ederim.. Ama bunun kim olduğu da önemli..
Geç cevap vermesine neden olan bir durum olursa sorun etmem ama sürekli bilinçli devam ederse arıza çıkar.😂
nerelerin şebeği nerelerin sdfds
Geçten kasıta bağlı 5 10 30 işe göre ama 10 saat sonra yazacaksa yazmasın zahmet etmesin
Evet ederim. Yani çok geç cevap verirse sorun olur derim yani niye bu kadar geç cevap verdin. S
Umrumda degil. Takip etmem zaten ne zaman cevap veriyo diye
Sürekliliği varsa evet sorun olur ama insan müsait olmaz eşek değiliz anlarız
Muhtemelen o kişinin ya işi vardır ya da ben önceliği değilimdir
Mühim değil
Hayır böyle bir şeyi sorun etmem mesela çoğu zaman ailemizin yanında bizler de telefonu rahat bir şekilde kullanamadığımız zamanlar oluyor ama bunu kasıtlı olarak yaptığını fark edersem ben de bir daha cevap yazmam.
Evet ben ona yazıyorsam. oda baba hemen yazsın yoksa o telefonu kafasında kirasim gelir
Benimle ilgilenmeyen bı insan hayatımda olamaz
Önceliği olmayacagin bı iliski yaşamak insanın kendine yaptığı büyük saygısızlık
Arada sırada olur bir sorun olmaz ama bunu sürekli yapıyorsa bir daha yazmam...
Hemde büyük sorun ederim
Sürekliyse herkes sorun eder.