Eşyalar kurbanım olmadı hiçbir zaman eşyalarıma zarar veren birisi değilim, sinirlenince ağlarım sadece ben, eşyalar bana lazım sonuçta tekrar nereden alalım.
Evet daha geçenlerde gün içerisinde her işim ters gitmişti. Öyle sinirliydim evde çöp atıyodum öyle kaldırdım vurdum yere çöp kovasını ve her yer de battı sonra oturdum sinirden ağladım. Geçmiyor anlık geçiyor daha doğrusu.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Öyle cansız bir eşyadan çıkartacak kadar öfkelenmiyorum. Daha doğrusu sağa sola saldırmayıp sabrediyorum. Sadece bir kere bir şeye çok sinirlenmiştim oğlumun tabletini yere atmıştım. Ama ne kadar sağlamsa bir şey olmadı 😂
çocukken okuldan eve geldiğimde annemi evde bulamazsam ağlaya ağlaya kanepede ki kırlentleri sağa sola fırlatırdım 😂😂😂 şu an öfke kontrolüne sahibim ama kendime nesnelere eşyalara sağa sola insanlara zarar vermem
Belli değil valla şimdi de takip listemin son bir hafta ben yokken sorduğu soruları cevaplamaya geldim bir hafta bir ay iki ay belli değil bakarız kafamı dinlemem lazım sfjdnm,
Evet, yastıklardan ve kıyafetlerden çıkarıyorum çoğunlukla. Ordan oraya fırlatıyorum. Sonra onları toplayan yine ben oluyorum. Bu sefer de bu yüzden öfkeleniyorum. Oturup hayatı sorguluyorum.
Vallahi ben öfkemi spor yaparak, müzik dinliyerek, yemek yaparak ya da temizlik yapmak gibi şeylerle geçiriyorum. Bir şeyleri atmak ya da bir şeyleri yumruklamak sinirimi geçirmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bardak kırmışlığım var o an bütün sinirlerim kuş gibi uçup gitmişti ahahah