Kişilik & Karakter Birini kızdırmak için uğraştınız mı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Birinin başına astha gibi bela olmadıktan sonra boşuna yaşıyorum valla 😂🤣Tatlı bela dizisini bilenler anlar ya 😂 Birini kızdırmak için uğraştınız mı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Huyum bu jdjd ben uğraşmadan duramam 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır uğraşmadım 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Evet ama o tam tersi arzuladı mucize oldu falan tam rezilik 😞 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kardeşim başta olmak üzere tüm kardeş ve kardeş adaylarına bulaşabilirim. Adres için dm. 1 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yani huyunu bildiğim insana yaparım ama her insana değil. 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aaa bu dizi bu adama aşıktım ya küçükken 😂 1 3 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl He ya sorma adam gibi adam aşık olmamak mümkün mü 😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Biraz manyakti ama olsn😄 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Suçu yoktu ki babası iyi rol yapıyordu kim olsa inanırdı 🤌 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uğraşırım 😎😂 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet ama sonra geçti duruldum. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Uğraşırım samimi birine 0 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Evet çok zevkli 0 0 Yorumla
aslii7363 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Astha yi küçükken annem hep bana benzetirdi sjdbjs 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Arkadaşımsa tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Huyum bu jdjd ben uğraşmadan duramam
Hayır uğraşmadım
Evet ama o tam tersi arzuladı mucize oldu falan tam rezilik 😞
Kardeşim başta olmak üzere tüm kardeş ve kardeş adaylarına bulaşabilirim. Adres için dm.
Yani huyunu bildiğim insana yaparım ama her insana değil.
Aaa bu dizi bu adama aşıktım ya küçükken 😂
He ya sorma adam gibi adam aşık olmamak mümkün mü 😂
Biraz manyakti ama olsn😄
Suçu yoktu ki babası iyi rol yapıyordu kim olsa inanırdı 🤌
İstersem deli ediyorum zaten
Uğraşırım 😎😂
Evet ama sonra geçti duruldum.
Evet sırf inada ve üniversitede 😁
Kimseyi kızdırmak için uğraşmam.
Uğraşırım samimi birine
Yaparım öyle şeyler
Evet çok zevkli