Az çok tabi belli olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sanmıyorum. Arkadaş ortamımda benim yapıma ve karakterime çok aykırı insanlar da var.
00 Yorumla- +1 yıl
Ortam ve atmosfer karakteri belli etmez. Öyle olmaz bu yer de takılan insanları siteye bakarak yapıştırırdık. Ya da etiketlerine göre. Ancak bu doğru olamaz.
Asıl konu o arkadaşlıkların uzun, kısa, dostluk bağı, sevgi bağı na dayanıp dayanmadığıdır. Yoksa bugün, takılır, yarın ayırılırlar...
Zaman ile insanlar birbirinden etkilenebilir, değişebilir, eğer karakteri oturmamış ise. Oturmuş ise de bunu pozitif anlamda everilmeyi çözen insan, başarılıdır.
00 Yorumla - +1 yıl
Boşuna dememişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soylim diye. Eğer dengesiz pislik kötü bir insanla arkadaşlık ediyosa karakteri öyle bir insanı hayatına almaya müsaitse içi el veriyorsa tabiki de arkadaş ortamından o kişinin ne bok olduğunu rahatça anlarsınız
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana arkadasini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler ama artık bu çok geçmişte kaldi bence. Eskiden siyasi fikir, din vsm gibi arkadaşlıklari belirleyen faktörler varmış ama günümüzde çok farklı hatta zıt kutuplarda düşünen iki arkadaş olabiliyor. O yüzden arkadaş belki fikir verebilir ama karakter yansıttığını sanmıyorum.
00 YorumlaKesin bir bilgi vermez, bazı konularda çok iyi anlaşıp diğer tüm konularda zıt kutuplarda olduğum arkadaşlarım var, karşılıklı hoşgörü ve kimseyi değiştirmeye çalışmaz onu olduğu gibi kabul ederseniz herkesle arkadaş olabilirsiniz.
10 YorumlaAynen öyle sen de mesela benim gibi manyaksın eheheh
33 Yorumla- +1 yıl
Eksilenmişsin puuuu
- +1 yıl
Kesinliklee ama birazda karakterle ilgili. Zayıf bir karakterse ortam onu çok etkiler. Ama güçlü bir karakteri varsa da neredeyse hiç etkilenmez. Yani bir genelleme yapamayız
00 Yorumla - +1 yıl
Olmayabilir. Benim sosyo-ekonomik düzeyi çok düşük ve suça karışmış birçok arkadaşım var. Ama sosyo-ekonomik düzeyi oldukça yüksek kesimden de fazlasıyla arkadaşım var.
00 Yorumla - +1 yıl
Arkadaş toplumda yargılanmanı sağlar fakat bence arkadaşla karakter ölçülemez örnek vereyim kendimden huyu suyu berbat bir arkadaşım vardı fakat sırf o mutlu olsun üzülmesin toplumda saygısı artsın diye arkasında oluyordum sonra baktım bir halt olacağı yok bağlantımı kestim yani anlayacağınız yanındakine göre değil kişinin kendisine göre yargılama yapılmalı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bence alakası yok takıldığım birçok ortam karakterime uymuyor fakat bi sebeple orda bulundugum olabiliyor..
10 YorumlaEvet ve bazen de düzgün karaktere sahip olabilecek kişiler vardır. Kötü arkadaş ortamından erken ayrılırsa karakterinin düzgün olduğunu gösterir.
00 Yorumla- +1 yıl
Zamanla yakın arkadaşa benzemezsin bence kendin gibi arkadaşlar seçersin 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bak doğru
- +1 yıl
Kendi karakterine uygun arkadaşlar seçtiği için, evet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanki. kendimiz gibi olan insanlari arkadaş olarak seciyoruz
Benzemek değil de...10 Yorumlau
+1 yılZaten Arkadaşsam eğer birbirimize benzediğimiz ortak noktalarımız olduğu içindir
10 Yorumlaİnsan en çok takıldığı 5 kişinin ortalamasıymış. Buna katılıyorum.
10 Yorumla- +1 yıl
Kişi kimlerle takılırsa istese de istemese de onlara benzer
10 Yorumla Çoğu zaman evet anlaşılır ama herkes için geçerli değil
00 Yorumla- +1 yıl
Boşuna dememişler,
dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye.00 Yorumla Ortamdan belli olmaz, kişiden kişiye değişir her insan benzemez
00 Yorumla- +1 yıl
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşa söylememişler
10 Yorumla Bende benzemez insanın karakteri takıldığı insanlarla da belli olmaz bence
00 Yorumla- +1 yıl
Üzüm üzüme baka baka kararır
10 Yorumla - +1 yıl
Evet illaki etkileşim oluyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Alakası yok bana göre
00 Yorumla - +1 yıl
Evet kısmen belli olur
00 Yorumla - +1 yıl
E yani tabi belli olur😄
00 Yorumla - +1 yıl
ortama gerek yok kendi de belli eder
00 Yorumla Genelleme yapmak istemem ama genelde evet
00 Yorumla- +1 yıl
Kişinin karakteri kavga edince ortaya çıkar
00 Yorumla ister istemez
10 Yorumla- +1 yıl
Olmaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Yani evet
00 Yorumla - +1 yıl
Az çok belli olur
00 Yorumla - +1 yıl
Aynen öyle
00 Yorumla - +1 yıl
Evet olur
00 Yorumla Evet Belli Olur
00 Yorumla- +1 yıl
Olur tabi ki de.
00 Yorumla - +1 yıl
Öyle diyorlar ne kadar doğru bilemiyoruz :s
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Kendisine bağlı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kısmen.
00 YorumlaOlur bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı. kesinlikle
00 Yorumla- +1 yıl
Kısmen belli olur
00 Yorumla - +1 yıl
Cokta değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar