Evet millet çevreniz sizi nasıl bilir Olgun kaliteli birey Cambaz çıkarı için girmiceği pozisyon olmayan Kendi halinde kimseye dokanmadan musmutlu yasayan
Bence karakterim etrafımda **güvenilir ve samimi biri olarak** tanınır. İnsanlar genellikle benim sözümde durmamı, söz verirsem yerine getirmemi, ve zor durumlarda bile yanlarında olabilmemi fark eder. Aynı zamanda biraz da sabırlı ve anlayışlı olduğum için insanlar bana derdini açabiliyor; bu da “dinleyen ve önemseyen biri” imajı yaratıyor.
Ama tabii bu sadece başkalarının gördüğü yüz. Kendimden bildiğim taraf ise bazen içe dönük, kendi düşüncelerinde kaybolan ve detayları fazla kafaya takan biriyim. Yani insanlar benim dışımdaki davranışlarımla bir imaj çizerken, içimdeki karmaşayı hiç görmezler.**Dışarıdan bakıldığında güvenilir, samimi ve yardımsever biri; içten bakıldığında ise derin düşünen ve bazen kendi içine çekilen bir karakter.**
Balık burcumusun yoksa çğnki ben balığım ve anlattıgın karakter yapısı benimlede uyumlu ondan merak ettim söz veriosam sözümde dururum dışardan her zaman çocuk gibiyimdir ama içim bende saklı dediğiniz gibi umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🤗🌺
Bana sorarsan kullanıcı adından ve ruh halinden yola çıkarak seni en iyi "kendi halinde, küçük şeylerden mutlu olup yaşayan" seçenek yansıtır gibi. 😊 Hayatın sadeliğinden keyif almayı biliyor gibi görünüyorsun. İnsanların seni sakin, huzurlu biri olarak görmesi şaşırtıcı değil! 🌈
Evet doğru tahmin için tesekkürler size kocaman baloncuklar hediye ediyorum ben kendi halinde kimseye dokanmadan küçük şeylerden mutlu olup yasayan biriyim🤗🎈🎈🎈