22 yaşındayım. Etrafımda hiç insan yok, sesli veya mesaj olsun neredeyse kimse ile iletişim kurmuyorum. Henüz ilişkim bile olmadı. Üniversiteyi yaşadığım şehirde kazandığım için ailemle yaşıyorum. Üniversite 2. sınıfta okuyorum fakat hiç ders çalışma motivasyonum yok. Günümün büyük bölümünü bilgisayar başında hiçbir şey yapmayarak (youtubeden video izlemek, film izlemek) geçiriyorum. Pandemi dönemi olduğu için sadece ihtiyaç olursa markete, pazara gitmek için dışarı çıkıyorum. Gerçi pandemi olmasa da buna ek olarak sadece okula gidip gelmek ekleniyor.22 sene boyunca kendime hiçbir şey katamadığımı düşünüyorum. Sadece günler geçsin diye yaşıyorum. Kendimi herhangi bir konuda başarılı hissetmiyorum. Geleceğe dair hiç umudum yok. Aileme de yük olmak istemiyorum. Benden başka böyle hisseden var mıdır? Ne yapılabilir?
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
14Cevap
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Yaşadığımız psikolojik problemlerin birçoğu günlük hayattaki sosyal, mesleki ve ilişkisel bağlamda sürdürdüğümüz işlevselliklerin bozulmasından kaynaklanmaktadır. Bazen yaşanılan koşullar bize fazla yük yüklemektedir ve bu durum da bizde bazı problemler meydana getirebilmektedir. Özellikle pandemi döneminde yaşanılan stres düzeyi ve rutinlerimizden uzaklaşmak işlevsel hissetmemiz açısından üzerimizde oldukça olumsuz etkiler bırakabilmektedir.
Örneğin; hiç evden çıkmayabiliriz, evdeki sorumluluklarımızı ihmal edebiliriz, derslerimizi ihmal edebiliriz, arkadaşlarımızla olan iletişimlerimizi kesebiliriz, kişisel bakımımızı ihmal edebiliriz, tüm gün yataktan çıkmayabiliriz gibi.. Örnek verdiğim durumların içinde kaldıkça çökkünlük hissimiz devam eder ve psikolojik sağlığımızı olumsuz etkilemeye devam eder. Bu nedenle bazı davranışsal aktivitelerle işlevselliğin geri kazanılması önem arz etmektedir.
Kendiniz için ufak ev aktivitelerini organize ederek işlevsellik üzerine odağınızı çekebilirsiniz. Size en kolay gelecek aktiviteden başlamak işinizi kolaylaştıracaktır. Mesela; uzun zamandır düzenlemeyi planlandığınız çekmeceyi düzenleyebilirsiniz, en sevdiğiniz yemekleri veya tatlıları yapabilirsiniz ya da uzun zamandır ev içinde yapmayı planladığınız ama ertelediğiniz bir işiniz üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.
Tüm bunlarla birlikte yaşadığınız bu problemin sebebi başka tür psikolojik bir problemden de kaynaklı olabilir. Bu nedenle buradan kesin bir şey söylemek hiç sağlıklı bir yaklaşım olmayacaktır. Sorunlarınızın, şikayetlerinizin detaylı konuşularak çözüme gidilmesi gerekmektedir. Bu nedenle mutlaka bir uzmandan destek almanızı tavsiye ederim.Sağlıcakla kalın,
Psikolog Sümeyye Sağlam
lütfen okur musunuz tavsiyenize ihtiyacım var. ben hayattan bıktım, aile ilişkilerim zaten kuvvetli değil ailevi sorunlarım var. hayatımda olumlu giden bir ilişkim vardı 5 sene sürdü yakın zamanda bitti ama ben onunla ayrılınca hayat durdu her şey anlamını yitirdi intihar etmek aptalca biliyorum farkındayım ama hayatta bi ölüden farksızım günlerdir. ölmek istiyorum hep ölümü düşünüyorum nasıl kolay ölürüm yöntem arıyorum bulamıyorum benim yaşamaya dair hiçbir umudum yok artık kimse anlamıyor kimseye bir şey anlatamıyorum. ölmek istiyorum diyorum saçmalama diyorlar, iradesiz ya da güçsüz olduğum için değil bu yaşa kadar tahmin edemeyeceğiniz kadar çok şey yaşadım hepsine dayandım mücadele ettim pes etmedim ama inanın artık gücüm kalmadı hayattan tad almıyorum yaşama isteğim yok işe gitmek istemiyorum eve gelmek istemiyorum yatmak istemiyorum kalkmak da istemiyorum tek isteğim bir an önce ölüp her şeyden kurtulmak. hayat bomboş geliyor hiçbir anlamı yok inanın hiçbir şey istemiyorum sadece ölmek istiyorum. saçmalama vazgeç falan diyecek olanlar hiç yazmasın cevap, dini boyutta da ne kadar günah olduğunu biliyorum farkındayım ama ben artık dayanamıyorum bu hayatın akışına uyum sağlayamıyorum. sürekli ağlıyorum ölümü düşünüyorum. ruh sağlığım bozuldu rüyada mıyım gerçek hayatta mıyım bilmiyorum dolmuşta yolda işte evde her yerde ağlıyorum yemek yemek istemiyorum su içmek istemiyorum sadece sigara içip ağlıyorum ama kimse anlamıyor beni nolur bana yardım edin
@usseerr123 Merhaba.
Ne olursa olsun ne yaşarsanız yaşayın umutsuzluğa ümitsizliğe kapılmayın karamsar olmayın, şu hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklına neresi geliyor ise orada, insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur yaşayarak anlarız kime ne kadar değer vermemiz, gerektiğini kime ne kadar güvenmemiz gerektiğini dik durarak sabırla mücadele etmeye devam edeceksiniz, kalbini kıranlara öfkelisin üzüldün anlamaz mıyım seni?
Ama bak hayat bu insanlar böyle yine seveceksin yine mutlu olacaksın, nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren yaradan yarattığı insanı da, hangi gönüle yerleştireceğini iyi bilir dön bak arkana nelerin hangi olayların üstesinden geldiniz bunun da gelirsiniz, şimdi kalkın gidin aynanın karşısına geçip gülümseyin eminim çok yakışıyordur size kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size, ihtiyacınız olacak bu dünyada.
Hakkımız da en güzeli değil en hayırlısı olsun kendinize iyi bakın, sizi emanetleri kaybolmayan Allah’a emanet ediyorum.
Kalbiniz kalbimiz sevgisiyle yormayacak olana ısınsın. 🌺
@Ah-mutsuzluk beni ağlattınız, güzel kalbiniz gibi geçsin hayatınız. dediklerinizi dikkate alacağım ama herhangi bir umudum olduğunu düşünmüyorum tutunmak için bir dal aramamak gerek kendi başıma ayakta durmayı öğrenmeliydim ama 5 senedir onunla ayakta durdum, ona o kadar alıştım ki. şimdi yokluğuna alışmak, çok zor, yapamıyorum, alışamıyorum.
@usseerr123 Sizden daha değerli daha kıymetli kimse yok, bakın acınızı hissedemem ama anlayabilirim sizi emin olun aşk acısı kalıcı değildir, yaran kanayacak ama belli bir zamana kadar sonra duracak durulacak o yarayı saran biri karşınıza çıkacak, bunu da en iyi zamanla öğreneceksiniz insanlar annelerini babasını kaybediyor yaşamaya devam ediyor, şu hayatta karşılaştığınız her insan başka bir şey öğretir size bakın mesela şimdi burada bunu konuşuyorsak, sebep ne oldu?
Güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra gelir, henüz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kimsiniz hangi şehirde oturuyorsunuz memleketiniz neresi, hobileriniz fobileriniz neler kardeşiniz var mı hiçbir bilgim yok hakkınız da, ama emin olun hepsi geçecek bakın iki yabancı insan hangi sorunun altında karşılaştı hayat süprizlerle doludur, bu da sizin 🌹
Ellerinizle gözyaşlarınızı silin size ağlamak değil, gülmek yakışıyor hep gülümseyin.
@Ah-mutsuzluk gerçekten 5 sene zaman geçirdiğim her şeyini bildiğim ve her şeyimi bilen insan bile benden ayrılırken böyle güzel teselli vermedi. sadece kendini toparla senden soğudum dedi bana :') inan çok zor ağlamaktan helak oluyorum. çalışıyorum ben işe gidiyorum orada bile durduramıyorum kendimi. işe giderken her gün onu görüyorum, yanına gitmek sarılmak istiyorum. beni her zaman olduğu gibi yine iyileştirsin istiyorum, sarsın yaralarımı eskisi gibi
ama o kadar yorgunum ki. senelerin yorgunluğu var üstümde, henüz 21 olmadım 7 gün var. ama çok küçükken başladım hayatı öğrenmeye. daha doğrusu hayat karşısında elim kolum bağlı durmaya. hep çözümü olmayan şeyler yaşadım hiç kimse yoktu yanımda, yine yok. o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki kendimi çoğu zaman. ölü gibi işe gidiyorum ölü gibi geliyorum hayata dair hiçbir umudum yok
@usseerr123 Acı vereni görmezden gel ki seni mutlu edebilecek olanı gör, onunla doğmadın ki onunla son bulsun hikayen sen kendin bir ödülsün bir ödülle birlikte olmalısın, ve bil ki gerçekten sevmiş olsaydı asla bırakmazdı seni hem sevgi yürekli olana yakışır umudun da ümidin de, yine ancak sen kendinsin bunu unutma olur mu?
Bugün bu duruma üzülüyorsun ama gün gelecek bu haline güleceksin, çünkü o zaman ruhuna dokunan insanı bulacaksın sen sen ol emeğini çabanı mücadeleni görmezden geleni alma hayatına, yoksa daima sen üzüldüğünle kalırsın.
Düşünsene hiç tanımadığım bir insanı teselli etmenin bana ne faydası olacak, ama bende yaşadım bunları hepimiz yaşıyoruz ama bu şekilde güçleniyoruz değil mi, her düştüğümüz de yeniden kalkıyoruz ayağa ve biliyoruz ki nefes alıyorsak umut var demektir, o tatlı canını daha fazla sıkma yoksa külahları değişiriz hanımefendi demedi demeyin. 😄
Baktık olmuyor gelir isteriz, seni seninle şöyle görkemli büyük bir aşk yaşarız. 😂
(Yüzünde bir tebessüm olsun diye yazdım bunları, gülümsemeni isterim hakkım da yanlış düşünceye kapılmanı istemem)
@usseerr123 Bende 25 yaşındayım hangimiz yorgun değiliz, ama bugünlerin yorgunlukları yarınları rahatlığı olacak üstelik henüz hayatımızın baharında değil miyiz?
Dik durursak başarılı oluruz, sabredersek hedefimize ulaşırız yaradan yarattığı kulu yalnız bırakır mı?
Sen güçlü bir kızsın hiç görmedim seni ama hissiyatım bu yönde, yaşadığını atlatacaksın ve önüne bakacaksın mecbursun buna kimsenin terapi merkezi değilsin, ve yıllar sonra kendi kendine otururken günün birinde bir çocukla sitede yorum altında sohbet ettik, der gülümsersin.)
@Ah-mutsuzluk peki açıklama yapıyor oluşun :) sorun yok farkındayım gülümsedim de hatta. yazdığın şeyleri defalarca kez okuyorum. az da olsa iyi geldi. ama hayatıma birini alacağıma dair de umudum yok desem kızar mısın? :) yok çünkü. kimseyi istemiyorum kimseye güvenmek istemiyorum çünkü güvenimi yine kıracaklar, hiç yapmazdı o. herkes her şeyi yapardı da o beni üzmeye asla kıyamazdı, o bile yaptıysa diyorum herkes her şeyi yapar bu saatten sonra. bu yüzden de ölmeyi koydum kafaya işte, zaten iyiyken bile hayat anlamsız geliyordu bana şimdi tamamen öyle. güvenecek birileri var mı sence? bence yok. herkes belli bir süre sonra sıkıldım soğudum ayrılalım der. sen istersen kendini parçala, giden gidiyor ve sen sadece izliyorsun. ama bu aralar kendime hep sorduğum soru, ben şimdi ne yapacağım? onsuzlukla nasıl başa çıkacağım? ona sarılmak istediğimde onu çok özlediğimde ne yapacağım?
@Ah-mutsuzluk sende de var bir şeyler belli, hayat herkesi çok yıpratıyor değil mi :')
@usseerr123 Önce kafanda bitireceksin onu emin ol bu iradeye sahipsin, zor olacak ama yapacaksın çünkü kendin için geleceğin için yaşadıklarınız gözlerinin önüne gelmeyecek mi? Gelecek ama sen hepsinin üstesinden gelip sil baştan yapıp yeniden başlayacaksın hayatına, ve günün birinde o doğru insanla karşılaştığın an mutluluktan kanatlanıp havalara uçacaksın, insanlar yirmi hatta otuz yıllık evliliklerini bitiriyor işte bunlardan ders çıkartıp kime ne kadar güvenmen gerektiğini öğreneceksin, kime ne kadar değer vermen gerektiğini anlayacaksın sen inanırsan güvenirsen kendine emin ol, istediğin her başarının altına imzanı atarsın daha hayat denen bu yolculuğun başındayız, hemen silkelen ve kendine gel birine sarılmak istersen bak ben ne güne duruyorum burada gel birbirimize sarılalım, zaten hava da soğuk burada. 😄
Üzme ve yıpratma kendini sen akıllı temiz bir insansın, yaradan sana en hayırlısını nasip etsin o minnak kalbin’den çokca öperim. 🌺
Ailene kendine sımsıkı sarıl ve bir daha da bu tür durumlar için, böyle kendini çıkmaz da hissetme.
@usseerr123 Yıprata yıprata yeniliyoruz kendimizi aramız da çaktırma kimseye.:)
@Ah-mutsuzluk sen ben misin acaba diyeceğim ama hayata sımsıkı bağlı oluşunu görüyorum tavsiyelerinden. nasıl böyle olabiliyorsun bana da söyle :') sanırım hiçbir zaman bu kadar sevmeyeceğim bu hayatı ben
@usseerr123 Çünkü bu hayat çok güzel güzellikler çirkinlikler yaşamın her bir alanın da var, bizler de iyi ve doğru olanı yaparak o güzelliklere ulaşacağız şimdi umutsuzluğa ümitsizliğe kapılırsak yarınlar için ne gelir elimizden, ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz zaman midemize gidiyor bak bu dahi çaba gerektiriyor, hem sende toparla kendini sanmasınlar yıkıldın sanmasınlar bittin sadece bir başka bahar için yaprak döktün, hepsi bu.:)
@Ah-mutsuzluk severim o şarkıyı :') ama dediğim gibi kimseye güvenebileceğimi düşünmüyorum artık. ya öleceğim ya tek tabanca devam edeceğim bilmiyorum ne yapacağımı ben de inan
@usseerr123 Yarınların neler getireceğini bilemeyiz onun için karamsar olmaya gerek yok, üstelik bak hiç birbirini görmeyen iki yabancı insanın burada bu soru altında buluşması da hayatın, ne kadar sürprizlerle dolu olacağını gösteriyor öyle kimseye güvenemem deme, ön yargılarını yıkan birisi çıkar karşına mutlaka.
Ama acele etmemek lazım sabırla hayırlısını istemek lazım, dedim olmazsa gelir isteriz seni şöyle büyük bir aşk yaşarız. 😀
Her zaman gülümse olur mu?
Sana fazlasıyla yakışıyor çünkü ve ne olursa olsun dik dur mücadele et hep, bir arkadaş bir kardeş artık nasıl görürsen beni tavsiyelerini dikkate al.
Hadi bakalım al şu gül’ü ; 🌹gül yüzünle gül bana.:)
@Ah-mutsuzluk aldım gülü🌹 bak elimde😊 güldüm de, oldu mu şimdi😊 bir yabancının, ismini bile bilmediğim bir yabancının beni bu şekilde teselli etmesinin -hem de kendisine hiçbir katkısı olmayacakken- karşılığında ben de kendimi toparlamak için çabalayacağım, başarır mıyım başaramaz mıyım bilmiyorum ama en azından deneyeceğim. her gün ağlıyorum zaten ama ağlaya ağlaya başaracağım belki de, iyi ki varsın güzel kalpli insan :)
@usseerr123 Sen gülünce güller açar gül pembe. 😊
Başaracaksın biliyorum ben de senden bundan emin ol, ve bu yaşadıklarının hepsini kötü bir rüya olarak hatırla ileri de mutlu olduğunda bir an kendi kendine, dalıp gittiğin an bu aramızda geçen konuşmayı hatırlayıp güleceksin, güzel bir anı olarak kalacak sende ben iyi ki varım değil iyi ki ikimiz de varız. 😊
Ağlamayı da bırak o yüzüne yakışmaz gözyaşı, sen sadece gülümse gerisi zaten bir şekilde halledilir şimdi kalk lavaboya git elinin yüzünü bir yıka, kendine gel ve tekrar gülümse.
O kalbini var ya senin onu kimsenin kırmasına izin verme, anne karnında oluşması dokuz ayını aldı unutma güzelim benim. 🌺
@Ah-mutsuzluk belki yine rastlaşırsak, hatırlamakla kalmaz yazarım sana. başardım ben güzel kalpli insan diye :')
@usseerr123 O zaman ne mutlu bana bende güzelim başardı diye sevinç çığlığı atarım.:)
Biliyor musun bu siteye dün üye oldum bir soru sormak için, bugün gece saatlerin de üyeliğimi iptal edeceğim ama bak neye hangi duruma vesile oldu bu, ismin yunus emre bir önceki yazında adımı bilmediğini belirtmiştin bilgin olsun, bursa da oturuyorum.
Rica etsem küçük hanım sizde adınızı bağışlar mısınız bana? :)
@Ah-mutsuzluk yalnız o kadar fazla bildirim gitti ki, bizi kovacaklar birazdan. yok mu buranın şahsi mesajlaşma yeri, ben de bugün üye oldum
ismimi tabiki söylerim hiç sorun yok da, herkese açık bir platformda söyleyip de milletle uğraşmayayım şimdi :')
@usseerr123 Kovmazlar merak etme ama buranın şahsi mesajlasma yeri var, takip etmek gerekiyor ama özelden mesaj atmak için xp2 seviyesin de olmak gerekiyor.
@Ah-mutsuzluk evet bizde de o yok, benim xp'i sana versinler bi şeye yaramıyor zaten olmaz mı :))
@usseerr123 Seni asla zor durum da bırakmak istemem, üstelik kızsın burada olanların içlerinde abaza olanlar var musallat olurlar sana, bu doğru olmaz zaten bu gece ya da yarın hesabı silerim ama geride sende huzurla kal isterim.:)
Benim yüzümden üzülmeni istemem güzelim.🌺
@usseerr123 Soru sorarak bence yazarak onu yükseltebilirsin, gün içerisin de bol bol yorum yaparak. :)
@Ah-mutsuzluk silmeden bir kişinin hayatına dokunayım dedin yani.:) olsun, seni tanımak güzeldi kendine iyi bak..
ben de yaşadıklarım çok ağır geliyor bu yüklerin altında kaldım diye üyelik oluşturdum, Xp falan yüksektmeye gerek yok yani, ben de sileceğim üyeliğimi. tavsiye veren olur belki dedim :')
@usseerr123 Hayatına dokunduysam seni mutlu ettiysem ne mutlu bana o zaman az da olsa rahatlatabildimse seni, ne güzel hem sende benim hayatıma dokundun öyle düşün sayende sohbet edebileceğim biri çıktı karşıma, seni de tanımak benim için güzeldi kendine iyi bak dikkat et kendine ve sadece kendine ailene sımsıkı sarıl, vaktini ayırdığın için teşekkür ederim buradan kucak dolusu sarılıyorum sana, annene babana ne mutlu böyle akıllı kızları var o minnak kalbin’den öptüm güzelim benim. 🍂
Ve son olarak söz ver bana , ne olursa olsun gülümsemekten vazgeçmeyeceksin tamam mı?
Bir soru sormak için gelmiştim sordum zaten bu siteyi pek iyi bulmuyorum, her türlü insan var ama seni tanıdığım için şanslı hissediyorum kendimi, bana en güzel faydası sen oldu sitenin.
@Ah-mutsuzluk ben sevmiyorum hiç vedalaşmayı hep gözlerim doluyor :( sen de kendine çok iyi bak en kısa süren dostluğum :') ve ne zaman birine iyilik yapsan beni hatırla ✨ söz veriyorum ağlarken bile gülümseyeceğim, senin için 🥲
@usseerr123 Veda etmiyoruz öyle düşün sadece şuanlık yollarımız ayrılıyor, ama hayat bu bir bakarsın gerçek hayatta karşı karşıya geliriz belli olmaz, gözlerin dolduysa dur geleyim ellerimle silmeye.:)
Sözün için teşekkür ederim, ben de hesabı yarın gün içerisin de silerim tamam ne zaman birine iyilik yapsam sen geleceksin aklıma, yüreği temiz dostum güzelim benim.🌺
Al bu da son gül’üm olsun sana ; 🌷
@Ah-mutsuzluk son gül için teşekkür ederim senin son yazdığın cümlenin içinde benim ismim var, tahmin edebilirsin eminim.:) umarım rastlaşırız bir gün, hoşçakal 🤍
@usseerr123 Tahmin ettim bile ne mutlu bana teşekkür ederim, her şey için artık daha yazmayacağım ben bir isteğin var mı?
Bu arada hakkını helal et tamam mı?
Ne olur ne olmaz benim varsa helal olsun sana, burdan çok kucak dolusu sevgiler hoşcakal güzelim. ✋🏻🌹🌺
@Ah-mutsuzluk helal olsun ne hakkım var da, iyi geceler ben de kapatıyorum hesabı :')
@usseerr123 Hayatımı güzelleştirdin bir kaç saatliğine de olsa, bunun için anladın mı.:)
İyi Geceler.)
@usseerr123 Merhabalar, yazdıklarınızı detaylıca okudum. Ölüm düşünceleri önemli psikopatolojilerin en büyük belirtisidir ve bu psikopatolojiler tedavi edilebilir psikolojik problemlerdir. Lütfen en kısa zamanda bir uzman desteği alın. Uzman desteği almadığınız takdirde işler sizin için zorlaşabilir. Yazdıklarınıza baktığımda hayattaki tüm işlevselliğinizin ve yaşam kalitenizin düşüşte olduğunu anlayabiliyorum. Öncelikle bunların desteklenmesi gerekir. Siz bu döngüde kaldıkça içinden çıkmanız daha zor bir hal alabilir. Lütfen hemen bir psikolojik destek alın. Ölüm düşünceleriniz olduğu için bir psikiyatri hekimine başvurabilirsiniz. Bununla birlikte psikoterapi süreci almanız da oldukça önemli. İki tedavi yöntemi, sorunu farklı şekillerde ele alarak daha hızlı ve kalıcı bir iyileşmeye yardımcı olmaktadır.