Dün yine saçma sapan şeyler düşünürken bu soruyu kendime sordum aslında. İnsanlarla uğraşamayan biri olarak maksimum 15-20 olarak düşündüm kendimde. Detaylarını da düşünürsek maksimum kaç kişiyi yönetebilirsiniz?
Tüm detayları düşünürsek aslında sadece 2 kişi birincisi kendim ikincisi en yönetilmez kişi insanlarda sürü psikolojisi vardır koyun gibi tek bir kişiyi ikna edersen en olmazı başarabilirsen insanlar ters düşmemek için senin ona dayattırdığın fikri kabul edecektir
İş hayatı için yöneticilik yapmadım ama fena diktatör olurdum galiba tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir. Genelde idare eden tarafım yönetmem uğraşmam özel hayatımda fikirlerimi söyler kenara çekilirim. Sonunda nasıl olsa haklı çıkacağım için gerisini onlar düşünsün. Egolu gibi bir ifade olmuş olabilir ama haklı çıkmayacağım konuya zaten karışmam. İnsanları yönetmek bana göre kolaydır ama aldıkları kararların sorumluluğuna ortak olmamak tercihimdir. Neden bütün sonuç sorumluluğunu üstleneyim ki insanlar bu kadar nankörken. Sen istedin böyle oldu demek bu kadar kolay. Bu yüzden fikrimi söyler siz bilirsiniz derim🤷♀️
İs yerinde 6 kişiyi yonettim biraz yumusak gorunuyorum guler yuzlu ama cok diktatorumdur oglumun arkadaslari bana annen piskopat gibi demiss okulu asmislar bende buldum 5 kisi cafede dayak yedi 8 sinif bide anneme soyleme diyorlar😂30 tane felan galiba sinifta cocuklar mum gibi oturdular benle bir saat😂bence 20 ya da 30 kisi yonetirim yoneticilik yaptim taninmis bir firmada
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
70 kişi yönetiyorum kadınlar erkeklerden daha çok yoruyor
Kendi içimdeki “ben” e bile söz geçiremiyorken başkalarını yönetmek mi? Canım kendim bir gün kendimle başa çıkarsam bu sorununda cevabını verebilirim sanırım.
1 kisiyi yonetmem yetecektir. Silsile seklinde... Yonettigim kisi de kendinden sorumlu kisileri onlar da ayni sekilde yonetirse tum dunyayi yonetmis olurum aslinda😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇🍀 Topluma bağlı yurtdışında milyonlarca yönetirim burdakilere laf anlatana kadar sinir krizi geçiririm.