- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen erkeklerin yorumlarını okuduğumda gülümsedim :). Atmasınlar. Az atsınlar. Bu sitede gün boyu işte türk kızı yer faresidir, şeyi yere yakındır, cüceleri kim sever diyen erekler maşallah bu gün kısa minyon kız severler olmuşlar. Demekki sitedeki erkekler nabzı atsın, kalbi atsın felsefesini yürütüyorlar :).
Onun haricinde her insan kısa, uzun, sarışın , esmer vs güzeldir. Zevklerle renkler tartışılmaz. Bende 190 boyundan uzun erkekleri estetik buluyorum ama ne yapım uzun kısa kişiyi kalbi güzel insanlığı güzel olmadıktan sonra.17 Yorumla- +1 yıl
160 ustu bacındır diyorum senın bana yakıstırdıgın seye bak nefes alsın yetermıs =)
- +1 yıl
Ben 169 boyundayım ve zahten ben 190 boyundan az olan erkekler dünya ahiret kardeşim olarak görüyorum :). Hadi hakkında hayırlısı... kardeş.
- +1 yıl
190 ustu erkekler bıraz zor be bacım =)
- +1 yıl
Bizim buralarda zor değil :). Allah sana kalbine göre birisini versin. Amin.
- +1 yıl
vercek ınsallah 150 bırını buldumda daha tanısma asamasındayız soru olarak sordum az once mılletın yorumunu alıyorum
- +1 yıl
Fazla insanlara sorma. Sen beğeniyorsan önemli olan odur. Çıtı pıtı minyon insanlar çok tatlı olabiliyor :). Allah şimdiden mutlu etsin. Bol şanslar.
- +1 yıl
teşekkur ettım cok sagol ,=)
En İyi Cevaplar
+1 yıloa beni tanımladın sdfkjdsmksd kısa boylu kumral saçlı beyaz tenliyim baya bir de mavi gözlüyüm ama bir tek saçlarım çok uzun değil omuzumun biraz aşağısında
07 Yorumla- +1 yıl
niye daha önce karşıma çıkmadınnnnnnnnn ==)
- +1 yıl
haha :DDD
- +1 yıl
senin gibi kaç tanımadığım kızla konuşmak istedim bir iblsen =)
- +1 yıl
aslında çok var ama herkes uzun boylu olmaya çalışıyor ve bronz tenli
- +1 yıl
sevgilime güneşe çıkmayı yasak ederim bronz olmaması için=) resımdekı senden sacların uzasa tam aradıgım profılsın Allah senı sahıbıne bagıslasın
- +1 yıl
benimde uzun saç sevmem ben neyse sağol
- +1 yıl
bakımı zordur haklısın sende sağol
metreyle mi dolaşıyon la ya kız otuuyorsa tam anlayamazsın boyunu :D benim de 186 boyum ama hoşlandığım kızlarda boy yelpazem geniştir kısasından da etkilenebilirim uzunundan da ama senin gibi kısa boylu kızları daha sevimli daha hanım hanımcık bulanlar az değil
12 Yorumla- +1 yıl
biz T cetvelsiz dolaşmayız =)
+1 yılhacı ilk aşkım 150 idi, tipide şunun siyah saçlısıydı :D
https://i.hizliresim.com/LdvLYV.jpg04 Yorumla- +1 yıl
nie bıraktın l*n onu ne bıcım adamsın
- +1 yıl
sevgilim demedim ki :)
- +1 yıl
he pardon ama guzel mış tebrık ettım
- +1 yıl
:))) sağolasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sen daha demin sevgilisiyle fotosunu koyup yakışığ yakışmadığını soran şahsiyet değil misin şimdi ne diye beyaz tenli hatun versin diyosun www.kizlarsoruyor.com/.../q1632653-sizce-birbirimize-yakisiyor-muyuz
03 Yorumla- +1 yıl
o da beyaz tenlı zaten hem daha vermedı o sevgılım degıl tanısma asamasındayım ıns sevgılım olcak
- +1 yıl
Senin anlicagin laf şurda dursun. Allah bna breyaz tenli versin lafina karsi diyorum ki daha vermedi sevgilim bile degil. Anladin Allah bna daha o kızi vermedi daha nasil anlatim. Seninn kafa baska yerlere basio demk
+1 yılBen 167'im kısayım diye üzülüyodum sen 150lerden bahsediyosun :D iyiymiş ama ben çok gördüm minyon seven, kucaklayınca sığmalı, sarılınca minicik kalmalı, kaldırınca öyle ağaç gibi beni kapatmamalı diyen :D
18 Yorumla- +1 yıl
167 uzun bı boy benım ıcın =)
- +1 yıl
Ben daha kısayım diye söyleniyodum sağol yaaa :D
- +1 yıl
sırıksın sırık rahat ol =)
- +1 yıl
Yok valla değilim görsen bücür dersin diyen çok :D
- +1 yıl
göreyim bakalım dicemmi=)
- +1 yıl
İnstagram var mı gör bakim bücür müyüm :D
- +1 yıl
kullanıcı adın ne gizli profılmısın?
- +1 yıl
Hemde çok gizlii :D sen versen olmaz mı ben takip edince anlarsın :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl''Kadının hası kısa boylu olandır''
30.media.tumblr.com/...kzh45dRHmn1qzngq8o1_500.jpg12 Yorumla- +1 yıl
tabikii
- +1 yıl
Memintolar da tombiktoymuş :P
Ayhh hahah
+1 yılkısa boylu bugday tenlı sıyah uzun saclı etıne dolgun bı hatunum ankaradan katılıyorum. Yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım :D
Hayırdır kısa boylu tarıfe uygun kız bulma arayısı sezdim sanki ;)05 Yorumla- +1 yıl
bende anlamıs degılım o gelıo bu gelıo soleyım olurmu boleyım olurmu =) (sende fena degılmıssın hee =)
- +1 yıl
Yok yok ben almayım bak dedim etlıyım butluyum yok pek sevımsız bır seyım sen yoluna dıger arkadaslarla devam ederken ben cekıleyım :D
- +1 yıl
bende evet diyorum üç evetle uğurluyoruz seni =)
- +1 yıl
Siz beni uğurlayamazsınız ben kendi isteğimle giderim efenim :D Hadin umarım bulursun istediğin gibi birini.
- +1 yıl
belkide sendin neyse yinede sen bilirsin =P
usta kısa boylu kızın tatlıgı uzun boylularda yok. Bende aynı senin gibi seviyorum. Kısa boylu tıknaz :)
Napcan pipet gibi uzun kızı zaten kısalar candır :)32 Yorumla- +1 yıl
aynen kısalar kadar guzel kızlar yok
Niye o kadar şaşırmışlar ki? Uzun seven nasıl varsa kısa seven de olabilir.
Lisedeki coğrafya öğretmenim sınıfta anlatmıştı 1.60 altı kadınları çok çekici bulurmuş eşi de 1.50'ymiş zaten. Çocuk gibi koluna takması hoşuna gidiyormuş.01 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen =)) <3
+1 yılBiri beni mi tarif etti mutlu oldum bak simdide bizim cevrede bukadar minyon olan bir ben varim dgerleri at gibi senden bir 10 15 tane yollasalar ya burya egom azicik tatmin olsun :D
08 Yorumla- +1 yıl
ben sizi gökte arıyorum gökte =)
- +1 yıl
At gibi olmaktansa minyon minicik olmqyi tercih ederim albenisi daha fazladr minyonun
- +1 yıl
hem ortalamaya vursan uzunlardan daha güzeller ...=)
- +1 yıl
Kesinlikle de agir yorumlar yapilmis sunu kabul etseler iyi olur kisa ve minyon kizlar uzunlardqn daha cekici nedense
- +1 yıl
evet evet vücut ölçulerı de hepsının guzel yuz guzellıklerıne degınmıyorum bıle
- +1 yıl
Sukur ki her ikisndede iddaliyim yaradan ozenerek yaratmis sadce boyu vermems olmayn dusundsn iyi aksamlar :)
- +1 yıl
ıyı aksamlar?=)
- +1 yıl
Sagolasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden başka var mı bilmiyorum ama ben kısayım ve bu benimde elimde değil kimseyi bulamam diye üzülüyodum ama muhtemelen snein gibi düşünen başkalarıda vardır en azından bir şnsım varmış şu an mutlu oldum.
17 Yorumla- +1 yıl
şuraya bak ''benim boyum kısa'' lafını duyunca bile içim bir hoş oluyor =)
Cevap sahibi+1 yılben kötü bir anlamda yazmadım onu yanlış anlaşılmasın lütfen..
- +1 yıl
asıl sen yanlış anladın da. anlaşılsa nolur zaten gizlisin =)
Cevap sahibi+1 yılneyse sizin gibi olanları duydum ama hiç günlük hayatta ya da burada rastlamamıştım eminim başkalarıda vardır..
- +1 yıl
var tabi o erkeklerden nefret ediyorum benim sevdiklerimi baskası sevmesın ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılkısa erkeklerde sevebilir niye nefret ediyosunki ayrıca 1 kişi seversin kız da 1 kişi sever uygun insanı bul tamam..
- +1 yıl
inanıyorum öyle birini bulucam
benimde boy 1.90 kendimle 1.50-55 arası bir kızla düşünemiom çocuk gezdirir gibi. Uzun boylu kızlar candır en azından 1.70 olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
ilerde döverde l*n onlar bizi
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kısa boylu kızı evirip çevirmesi rahat olur..:))) bende vardı bir arada biliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
güzel olan yanı o zaten evirip cevirmek
+1 yılboyun dev ama sen ısa seviyorsun bence yakısmaz yanına ona göre:)
044 Yorumla- +1 yıl
150 olsa omuzumdan az aşşagıda durrur kotumu gorunur sızce
- +1 yıl
hayır omzundan az aşağı durmaz baya bir kısa durur yani 150 kız ve 180 erkek bence biraz çitayı yükselt
- +1 yıl
elımde degıl 160 ustu hıc cekıcı gelmıyor
- +1 yıl
cidden mi ya üzdün beni ha ama cidden olmaz sana 150 kızla hiç yan yana geldin mi boy farkını gör soğursun bence
- +1 yıl
var birini buldum tam sevgili olma aşamasındayım dua et bna =)
- +1 yıl
peki ederim ama sen yine de bir daha düşün derim boy farkı sıkıntı yapar ya vallahi üzüldüm ha kısa boylular mı seviliyomus hep :(
- +1 yıl
resmımızı atayımmı bı yorumunu alayım olur mu?
- +1 yıl
nerden atacaksın buradan mı
- +1 yıl
telefonunu alıp whatsaptan atcak halım yok =) www.hizliresimyukle.com/.../IMG_556622-1.jpg
- +1 yıl
ay bilemedim ya kız güzel ama boy farkı var sevdiysen ne diyim hayırlı olsun :) bu arada tipin iyimiş :))
- +1 yıl
teşekkür ederim kısa kızlar uzunlardan daha güzeller kabul et =)
- +1 yıl
peki madem öyle olsun da yani üzdün :( onu demeyeydin iyidi
- +1 yıl
kıyamam eminim sende güzelsindir =) görmeden konuşmıyım
- +1 yıl
buralarda takılıyon da kızmıyomu sevgilin gerçi kıskanç birine benzemiyor
- +1 yıl
sevgilim olma aşamasındayız dedim ya hem kötü bişi yapmıyorum ki ben diğerleriyle karıştırma beni lütfen =)
- +1 yıl
tekeşşür ettim görmeden söylesen de rahatlattı :) benimkide teseeli napcan işte
- +1 yıl
ha yok öyle demek istemedim yani benim erkek arkasım koysa ya da asmasında olan biri kızarım
- +1 yıl
becerebilirsen resim uplada göreyim seni merak ettim
- +1 yıl
nereye ne koydum meraketım sana resım attım dıyemı kızar bana
- +1 yıl
Ha bak o olmaz işte çünkü hem resmim tablette yok hemde atmam prensip meselesi
- +1 yıl
Boy 173 sen sevmezsin Bide zaten senin kızla baya zıt tipler
- +1 yıl
benim seni beğenmem gibi bir durum yokki. sadece yanlış bir laf ettim. guzelliğini tescilletmek için şeetmiştim sadece =) yanlsş anlama =)
- +1 yıl
Ben kendi bakış açım dan baktım pardon vallahi benim aşırı kıskançlığından dolayı özür dilerim :)
- +1 yıl
rica ederim angaralı =)
- +1 yıl
Yani kızma değil de kıskançlık diyelim :)
- +1 yıl
Allahım sen nerelisin de sanki benle dalga geçiyorsun :) dede nene muhabbeti olacak ama :)
- +1 yıl
karadenizliyim ben ama angaralılar arasında büyüdüm bebe =)
- +1 yıl
Inandım harbiden Ankara il olduğuna :) Karadeniz ama burnunda sıkıntı yok
- +1 yıl
Ankalıların arsında büyüdüğüne dicektim yanlış yazmısım
- +1 yıl
laz değilim be okadar da =) doğma byume ıstanbul
- +1 yıl
Bak ama bende beyaz Telli kumral saçlıyım demekki boy fazla fark yapıyo senin sevgili olma asmamasında olduğun kızla hiç benzemiyorum bişey diycem zor oluyor da sevgilin desem direk :)))
- +1 yıl
Iyimisşn karadenizlisin İstanbul'da yasıyorsun ama ankaralıların arasında büyüdün :) kafam karıştı :))
- +1 yıl
de de =)
- +1 yıl
son sınıf muhendıslık okuyorum buytun arkdadaslarım angaralı=)
- +1 yıl
Ha iyimis mühendisler Zeki olur Ankara'dan mühendis çıkıyo olması onur veriyor Buda Ankara farkı :))
- +1 yıl
yoo onlar muhendis degil sadece unıden arkadasım =)
- +1 yıl
Ya sen Cidden uzunlara sinir oluyor ya of nerde uzun erkek var kısa seviyor zaten hayır biz napalım onu anlamadım hadi kız kısa oluyo erkek yanında anlarım kız uzun olunca kötü oluyo ya kısalarla mı evlenelim anlamadım yani uzunların hepsi gidiyo elden :))
- +1 yıl
bak benımle ıyı gecın etrafımda cok muhendıs var =) ıstedıgını ayarlayabılırım =)
- +1 yıl
Kusura bakma tablet donüyor ondan yavaş yazıyor da onlar da senin gibi kısa seviyorsa ağlarım :(
- +1 yıl
yo onlar bıraz garıp kısılık kısayı hıc sevmıyolar =) hemde hıc
- +1 yıl
Ha bide tekessür ederim ama sevgili yapmıyorum biraz odunluk var o konuda doğru zaman doğru kişi inşallah yani:) sevmiyorum esimin yüzüne bakamam sevgili yaparsam biraz ilkel mi?
- +1 yıl
yooo olması gereken o zaten bnmde bu zamna kadar hıc kız arkadasım olmadı
- +1 yıl
Ben çıkmam lazım ilkel buldun ama böle işte angaralıyız olduğumdan :)
- +1 yıl
çık bakalım =)
Bu erkeklerde ya kısa boylu kızları seviyor ya da uzun boylu kızları bizim gibi normal olanlar yandı :D
05 Yorumla- +1 yıl
160-170 arasınımı kastediyosun umutsuz vakalar =)
- +1 yıl
şimdi napsak seni bilemedimki uzunlar arasına mı koyak kısalar arasına mı sen şöle ayrıl bakim =)
- +1 yıl
üzülmeee orta boy seven erkekler de çıkar umarım =) (çıkmadı)
+1 yılUzun boylu olup da o kadar kısa seven var mıymış yahu bende kendimi umutsuz vaka sanardım :S
024 Yorumla- +1 yıl
boyun kaç =)
- +1 yıl
1.55 :(
- +1 yıl
böle bıcır bıcırsın yani ne guzel =)
- +1 yıl
ay ne değişiksin yaa :)
- +1 yıl
ay ne minik miniksin yaaa =)
- +1 yıl
şımarıcam ama şimdi :)
- +1 yıl
şımar tabi senin hakkın var şımarmaya. uzunların yok ama=)
- +1 yıl
deme öyle ya :( uzun seven erkekler de bizim için öyle diyorlardır yer cücesi falan yaşamasınlar ölsünler. çok var bu laflar
- +1 yıl
onların hepsinin dibine kibrit suyu kızdan anlamıyolar. hem böle yanyana durunca saçlarını koklayıp öpebilmek çok daha kolay =)
- +1 yıl
herkesin zevki farklı, kısa kızlar için bir umut ışığısın :) senin gibiler varsa yaşadık
- +1 yıl
yaşadın bile =)
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
bizim çocuklar sana yenge demek istiyor =)
- +1 yıl
sizin çocuklar?
- +1 yıl
bizim mühendis tayfa =)
- +1 yıl
bir tek boyla olucak işmiymiş bu ya
- +1 yıl
özür dilerim yanlış bişey demek istemedim
- +1 yıl
yok sorun değil ama böyle bir tepki beklemiyordum açıkçası
- +1 yıl
affet beni minik kız #^_^#
- +1 yıl
tamam ya önemli değil :)
- +1 yıl
mutlu ettin beni bıcırık =)
- +1 yıl
seni çok merka ettim ufakta olsa bir resmini görebilirmiyim
- +1 yıl
hmm sanmıyorum :/
- +1 yıl
peki ben diretmem
benimki 163 kısayım diye üzülüom sen 150-155 dion :) o boyda olsam dışarıya çıkamam :)
019 Yorumla- +1 yıl
şişşşt laf etme onlara çok nadir kızlar onlar =)
- +1 yıl
doğru konuş =)
- +1 yıl
cebine koy taşı işte hoş olmazmı =)
- +1 yıl
o kaldırımda yurur ben yolda olmazmı =)
- +1 yıl
o da dudak payı olsun =)
- +1 yıl
ee dimi ayakkabılarının ucunda durmak ıcınde pay lazım =)
- +1 yıl
içimi kıpır kıpır ediyolar 150 ler =)
- +1 yıl
Disari cik kapinin onundeyim
- +1 yıl
tamam =)
- +1 yıl
olay ne anlamadım leonıdas =)
155 ve 165 arası kızlar çok tatlı oluyorlar. Bu zamana kadar hiç uzun boylu bir kıza ilgi duymadım. Uzun boylu kız candır. ;)
22 Yorumla- +1 yıl
anladık yanlış yazdıgını zaten =)
+1 yılGötü yerlerde sürünen kızlara nasıl meraklı olabilirsin? Ben 176 yim ve cok sukur boyumun uzaması henüz durmadı
033 Yorumla- +1 yıl
isterse 90-60-90 olsun kainat güzeli seçilsin içimde en ufak bir kıpırdama olmuyor
- +1 yıl
Hayret Türk erkekleri uzun boylu uzun bacaklı sever genelde :)
- +1 yıl
evet çoğu arkadaşım uzun seviyor anlamış değilim onları.
- +1 yıl
İçine kapanık erkeklerin minyon tipleri beğendiği bir gerçek. icine kapanık utangaç biri misin?
- +1 yıl
yoo bilakis baya sosyal biriyim
- +1 yıl
Hm zaten renkler ve zevkler tartışılmaz ben şahsen 150 Boylarından kızların yanımdan geçtiğini hissetmiyorum bile
- +1 yıl
) kıskanmayınız onlar seçilmiş kişiler benim için nadir bulunuyolar 0 =)
- +1 yıl
Asıl kısa boylu kızlar Uzunlar kiskaniyo keşke onnar gibi bacağım olsa diyolar ;) :*
- +1 yıl
ne bacakmış arkadaş =)))) iyi tamm çok güzel bacakların var kabul ediyoz =)
- +1 yıl
Uzun boylu her kızın güzel bacağı olur ama kısa boylu kızı napcan ki sen rüzgar esse yere düşer sonra elini beline koyman zor olur yürürken eğik yürürsun sonra mecbur kankasi gibi omzuna koyarsin
- +1 yıl
şişşt daha fazla hakaret etme onlara =) böle onları kaldırıcan indiricen koklucan öpücen ordan oraya koyucan sallıcan kucagında çocuk gibi sevecen yani =)
- +1 yıl
Bebek gibi yani :D alcan kucağına istediğin yere götürcen aman ya onnar in boynu da kısa olio yapma etme allah askina ću e gibi dolasiyolar Şimşek carpsa gebermezler
- +1 yıl
daha tatlı olmuyolar mı ama böle minik minik =)
- +1 yıl
Hayır hem kaç yaşına gelmissin cazibeli kadın Arıcana minik 34 numara giyen kız arıyorsun adriana lima 41 giyiyo 178 boyunda ve cok güzel
- +1 yıl
inş 150 bir karım olur =)
- +1 yıl
İnşallah evlenicek yasa gelinceye kadar 180 olurum amin :))
- +1 yıl
sen kocanı da döversin o boyla =)
- +1 yıl
Fena olmaz aldatma korkar en azindan
- +1 yıl
senle iyi Kanka olurduk gibime geldi =)
- +1 yıl
Neden öyle düşündün? :D
- +1 yıl
sen bana kısa kız bulurdun bende sana efendi uzun bir cocuk bulurdum helalinden =)
- +1 yıl
Aynen bana beyefendi kültürlü kiskanc olmayan evine bağlı merhametli helal süt emmis bakır biri lazım :D
- +1 yıl
ben mühendisim ben sana istediğin tarz birini bulurum rahat ol =)
- +1 yıl
Ben kısa kizlarla takılıyorum yalnız
- +1 yıl
tamam sakinim onları biyerde topla bir kafede felan sonra beni çağır oraya nolur =)
- +1 yıl
Ya sen gerçekten nasıl beğeniyosun ufak tefek kızları hem onnar evlenince çocuk sahibi olunca kilo alıyorlar top gibi gozukuyolar
- +1 yıl
banane banane ben onlardan istiyom =)
- +1 yıl
Of ya bana itici geliyorlar uzunca da yakismiyo
- +1 yıl
evet arada 30 cm fark mmılletın gozune cok gelıo ama olsun =) razıyım
- +1 yıl
Ya nasıl sarılmayı dusunuyosun onun ayağı küçük parmaklarının üzerine kalsa en fazla 7-8 cm uzar
- +1 yıl
sarılcagın zaman kucagına alıp kaldırıcan çocuk gibi ayağını yerden kescen hem hafif oluyolar =)
- +1 yıl
Ama oyuncak değil ki ordan oraya kaldır taşı insan o
- +1 yıl
doğru diyosun onlar insansa uzunlar ne uzunlar ınsansa onlar ne =) o derece tatlı oluyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum 1.50 1.80in altında sevgilim olmadı yalnız değilsin :D ama benim yüzümü çok beğenirler uzunların fiziği kısaların yüzü güzel sanırım ikisi aynı anda olmuyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
kısaların hep yüz güzelliği var farkındayım emınım senınkıde cok guzeldır=)
+1 yılBoy 160 cm kilo 55 beyaz ten kahve rengi sac bumu yani
011 Yorumla- +1 yıl
ney bu mu anlamadım ki =)
- +1 yıl
Bu tür mü yani? Böylesi cokds ondan dedim
- +1 yıl
kendine minyon mu diyosun 160 ile =)
- +1 yıl
Aslinda deyilim ama hosuma gitti bu takma isim
- +1 yıl
benımde hosuma gıttı <3
- +1 yıl
MinyonSever yapsaydin nickini
- +1 yıl
ama o zman senı sevıyomus gıbı olurum =)
- +1 yıl
Ben olaya o acidan bakmadim. Sen genele vur anlamini :)
- +1 yıl
tamam vurdum =)
- +1 yıl
Türkcemde kötü idare et bb
- +1 yıl
bb <3
kısa kızlarında uzun erkeklerden hoşlandığı oluyo.. ama sen bayaa bir uzunsun
03 Yorumla- +1 yıl
evet orasını biliyorum kısaa kızlar uzun erkeklerden hoşlanıyor. bu benim için çok büyük bir avantaj =)
- +1 yıl
gerçekten bu zamana kadar 160 ın ustunde hıc bı kızdan etkılenmedım en ufak bır etkılenme olmadı
+1 yılBen 1.87 yim dostum :D
sevgili olduğum kızlar maksus 1.50 seçtim11 Yorumla- +1 yıl
çok nadir la 150 kızlar nerden buldun
Benim boy 130 sarisinim kilom 78. Zenginsen mesaj at bye.
01 Yorumla- +1 yıl
pilates topum var sağol =)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl152 boyum yaşım 22 çocuk gibi dolanıyorum ortalarda ve umutsuz bakayım boy konusunda :(
166 Yorumla- +1 yıl
ortalıkta dolaşma atar motora kaçırırım seni =)
Cevap sahibi+1 yılUfak olmanın dezavantajından biride bu işte
- +1 yıl
ahaahahhahhah yavrum kıyamam yaaa =)
Cevap sahibi+1 yılNeyse ya çok şükür halime şikayet etmek haddim değil :)
- +1 yıl
senide bir görmek isterdim merak ettim =)
Cevap sahibi+1 yılHee oldu sonra at motorunun arkasına kaçar beni dimi :)
- +1 yıl
seni bulucam =)))
Cevap sahibi+1 yılBulma beniii :)
- +1 yıl
bana isim ver =)
Cevap sahibi+1 yılMuhittincan :)
- +1 yıl
duygularımla oynama =) uzunum de kurtul benden
Cevap sahibi+1 yıl152 uzunsa evet uzunum :)
- +1 yıl
bak hala benimle oynuyon =)
Cevap sahibi+1 yılNe münasebet efendim ne haddime :)
- +1 yıl
yaşımızda aynı =)
Cevap sahibi+1 yılHaha :) at beni motorunun arkasına kaçır benli :)
- +1 yıl
seni bulup kaçırmayan nolsun =)
Cevap sahibi+1 yılŞşşt sakin ol şampiyon :)
- +1 yıl
uyusana sen kız=)
Cevap sahibi+1 yılSen niye uyumuyosun :)
- +1 yıl
senin yazmanı bekledim belki nie sevgilim misin ki hesap soruyosun =)
Cevap sahibi+1 yılSen başlattın ondan dedim ben olum :)
- +1 yıl
ben sana uyu dedim sen bana hesap sordun minik =)
Cevap sahibi+1 yılMinik sensin :) tamam demedim say :)
- +1 yıl
hehe miniğim =) senin minik anlayışını yerim =)
Cevap sahibi+1 yılEe şeyy kem küm :) biraz hormonlu miniksin sen :)
- +1 yıl
sulak yerde yetiştim kem küm kem küm =)=)=)=)=)
Cevap sahibi+1 yılBende sulak yerde büyüdüm 30 cm in lafını mı ediyorsun şimdi bana :)
- +1 yıl
kaç cm nin edeyim sen söyle minik =)
Cevap sahibi+1 yılAferin Aferin sen ez beni vur yerden yere minikmiş cüce de tam olsun :)
- +1 yıl
bende onu seviyorum zaten alıp ordan oraya vurucam kaldırcam ındırcem kucagımda tasıcam koklucam opucem cocuk gıbı =) ondan kısa boy hastasıyım =)
Cevap sahibi+1 yılYanaklarını da mıncıkla tam olsun :)
- +1 yıl
mıncıklamadan olmaz ki zaten =) uzunlardan daha guzeller hem kısalar
Cevap sahibi+1 yılGüzellik göreceli kavram sana göre öyle :)
- +1 yıl
göreceli kavram da görmek lazım seni merak ediyorum minik =)
Cevap sahibi+1 yılÇirkinim ben :)
- +1 yıl
bende çirkinim =)
Cevap sahibi+1 yılYaşasın çirkinlik :)
- +1 yıl
hadi sen gizliden çık bende gercek fotomu koyucam=)
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam bile fotom yok ki benim :) acıların çocuğuyum bennn :)
- +1 yıl
kandırma benııı =)
Cevap sahibi+1 yılTop olayım ki yok :)
- +1 yıl
bn koyucam o zmn fotomu
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin :)
- +1 yıl
ama dalga gecmek yok =)
Cevap sahibi+1 yılHaddim değil dalga geçmek duymamış olayım
- +1 yıl
teşekkürler =)
Cevap sahibi+1 yılOha sakal varmış :) sakala zaafım var benim :) at beni motoruna kacır bebek :)
- +1 yıl
çok geç yawrum o sakalları kestim ben =)
Cevap sahibi+1 yılKökü sende uzar nasıl olsa :)
- +1 yıl
adresını ver kacırcam senı =)
Cevap sahibi+1 yılAdresi versem dedemde kaçırır adres vermeden bul kaçır beni miyendis beyyy :)
- +1 yıl
mühendisim ben falcı gibi bir halimmi var =) ver su adresı evındden aldırcam senı =)
Cevap sahibi+1 yılYemezler yavrum yemezler :)
- +1 yıl
yerler yawrum yerler bal gibi yerler =)
Cevap sahibi+1 yılKurtarmıyo be miyendis bey :)
- +1 yıl
benı begen medınmı nıe kacmıyosun benımle =(
Cevap sahibi+1 yılYoo ne alakası var beğenmemekle kaçmam ben gel efendi gibi iste babamdan haha :)
- +1 yıl
=) vermezse kaçırırım ama
Cevap sahibi+1 yılEee şey kem küm düşünmem lazım :)
- +1 yıl
ne nazlı cıktın be sende =)
Cevap sahibi+1 yılKız evi naz evi ;)
- +1 yıl
gercekten merak etmıstım senı ayıp edıyoun ufaktan bı gorım =)
Cevap sahibi+1 yılİyiyim böyle iyi geceler sana kaçıyorum ben :)
- +1 yıl
iyi geceler kaçakk bir gün kapına dayanırım ip ni aldım :p
Cevap sahibi+1 yılTamamdır beklerim buyur gel :)
Benim boyumda 1.89 ama hiç öyle birşey yok 1.60 tan aşağısını tam göremiyorum zaten :)
12 Yorumla- +1 yıl
göremedıgın ıyı olmus =)
Kısa boy candır :) max 1.70 olmalı bence
Kısa kızdan sempatik bişi yoktur :)00 Yorumla
+1 yılBoyum 1.69
1.70 ,1.75 arası erkeklerde çekici yanı nedir bu boy takıntısı01 Yorumla- +1 yıl
erkekler 1 boy takıntısı var 2 saç takıntısı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl150yim tersler birbirini çekiyo benimde sevgilim uzundu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de 153 um sevindim gorunce bir umut varmis demek
01 Yorumla- +1 yıl
var var olmazmı =)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüh beyaz tenliyim uzun saçlıyım ama boy fazla geliyo :)
078 Yorumla- +1 yıl
niye kendini bana beğendirme gibi bir amacınmı var dı ki =) olur hoş
Cevap sahibi+1 yılHiçte öyle bir çabaya girmedim cınıms zaten beğenenim var benim ahaha:)
- +1 yıl
eminim yoktur =)
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi beğeniyorum bir kere yeter de artar :D
- +1 yıl
boyunu merak ettım fazla dedınde kacırdık kızı =)
- +1 yıl
hem senın kendını begenmen degıl benım begenmem önemli =)
Cevap sahibi+1 yıl165 im ve benim beğenmem bret pitin beğenmesinden bile daha önemli çokbilmiş :)
- +1 yıl
gel seninle iyi kanka oluruz =)
Cevap sahibi+1 yılSenden bir cacık olmaz hıh :)
- +1 yıl
ahaahhahaha =) bak sana istediğin kişiyi ayarlarım söz ama sen beni kısa arkadaslarınla tanıstırcan =)
Cevap sahibi+1 yılBen istediğim kişiyi elde ediyorum zaten canım hiç gerek yok ve kısa arkadaşlarıma bu kötülüğü yapamam :)
- +1 yıl
hahahaha o boyunla gelde beni elde et bakim =)
kendini beğenmiş kızları severim genelde güzel olurlar sen de güzelmisin =)
Cevap sahibi+1 yılİstesem ederim ama uğraşamam canım önemli işlerim var şu sıra kendimi beğenmişlğim burçtanda kaynaklanıyo olabilir koç burcuyum ve güzel misine gelince holivud kızları hepsi hikaye benim gibi var mı gösterin bir tane :):)
- +1 yıl
doğru sen çok güzelsin gizli kullanıcı klavye güzeli sectim seni =)
Cevap sahibi+1 yılİnanmassan inanma be inandırmak zorunda mıyım
- +1 yıl
zorundasın
Cevap sahibi+1 yılNiye zorundaymışım görücü mü gelcen :):)
- +1 yıl
he görücü gelcem görcem boyunu ölçcem gitcem =)=) kafa kızmışsın =)
Cevap sahibi+1 yılÜf naparsan yap git banane bana dokunmada yorum da yazıp durma
- +1 yıl
hahahhahah burası benım soru sayfam hanfendi
Cevap sahibi+1 yılGörüyorum onu kör değilim senin değil mi dedim iyi oku yorumları sinirlendirdin beni gece gece git belanı benden bulma emin ol bunu istemessin
- +1 yıl
ohohohoh ellerim ayaklarım titredi =)
Cevap sahibi+1 yılTitrettiririm ben öyle hadi git yat şimdi küçük
- +1 yıl
küçük dediğin 22 yaşında bebeğim
Cevap sahibi+1 yılİyi napim ya git artık bana yorum falan da yazma
- +1 yıl
en son yorumu ben yazcam inat değilmi beyaz tenli uzun saclı hatun
Cevap sahibi+1 yılBurcumun en belirgin özelliği inatçı ve kendine güvenmeleri canım görürsün kim yazıyo ahaha :):)
- +1 yıl
ben yazıcam tabi sana meydan mı bırakcam
Cevap sahibi+1 yılAhaha:):)
- +1 yıl
ahahahhahha =)
Cevap sahibi+1 yılNiye yorum çalıyosun biraz özgün olsana çirkin ördek yavrusu :):)
- +1 yıl
sen benim gibi çirkine kurban ol =)=)
Cevap sahibi+1 yılAsıl bu güzellkle bana kimler kurban oluyo bir bilsen :D:D
- +1 yıl
ben kendı resmımı koydum sende kendıne guvenıosan gosterresmını var mı sende o yürekcik =)
Cevap sahibi+1 yılKoydum buyur bak :) o yüreğin alası var hemde
- +1 yıl
hala gizlisin balım
Cevap sahibi+1 yılKoy dedin koydum gizliden çık demedin ki ahaha daha ne yazdığını kendin bimiyosun ki :D:D
- +1 yıl
ahahahhahahhahha gülmekten yarıldım l*n =) (gülmedi)
Cevap sahibi+1 yılBen de yarıldım sorma (gerçekten çok güldüm) :D:D
- +1 yıl
mühendis adamım güldürürüm tabi =)
Cevap sahibi+1 yılOna da güldüm tabi haklısın:D:D bu kafayla nasıl mühendis olmuşsun :D:D benimle çene yarıştıramazsın bunuda anla ama :):)
- +1 yıl
Allah senın kocan olcak kişiye sabır versin =) ne diyim =)
Cevap sahibi+1 yılAma ya niye herkes böyle diyo :( bıktım artık bu cümleden :(
- +1 yıl
cenen az laf yapsın beyaz hatun güzellik bir yere kadar =)
Cevap sahibi+1 yılBunu bana mı diyosun altı saat hiç durmadan konuşmuşluğum var benim :)
- +1 yıl
o zaman öt bakalım ben yakışıklımıyım sence fikrini alayım uzun hatun =)
Cevap sahibi+1 yılUzun değilim normalim ve de dedim ya çirkin ördek yavrusu hahah :):)
- +1 yıl
Allah seni davul etsin beni tokmak ne diyim =)
Cevap sahibi+1 yılAllah seni ıslah etsin önce :):)
- +1 yıl
hadi senin resimini görim uyucam diretiom =)
Cevap sahibi+1 yılGel gör görme mi diyom sanki
- +1 yıl
ama nasıl hanı yurek vardı sende
Cevap sahibi+1 yılVar zaten
- +1 yıl
ömrümü bitirdin hatun emınımkı sende ördeksin
Cevap sahibi+1 yılYazabildiğine göre hala bitmemiş hem kötülere bişey olmaz merak etme :):) ördek değil kuğu gibiyim maşallah de nazar değmesin :):)
- +1 yıl
senin tüylerini tek tek yolmak lazım =)
Cevap sahibi+1 yılDe get nazar değdircek ya 41 kere maşallah de :):)
- +1 yıl
guzelsen özur dılıcem soz en ıyı cevaba senı koycam
Cevap sahibi+1 yılŞimdide yalancı diyo bana ya güzelim diyorum ya istemez eic falan al eic in senin olsun turşusunu kur
- +1 yıl
hemen pisleşştin amaaa
Cevap sahibi+1 yılHakedene canım oh az bile yaptım hıhh
- +1 yıl
l*n ne inatcı cıktın senın o kugu tuylerını agdayla yolmak ısterdım
Cevap sahibi+1 yılSen de sapık mısın nesin zahmet etme ben yaptım
- +1 yıl
ya sapıklıkla ne alakası var sımdı ne yaptın sen
Cevap sahibi+1 yılÜf tamam yorum yazma bu son yorum olsun ben kazandım ahah :)
- +1 yıl
... kazandın =)
Cevap sahibi+1 yılKazandım tabi ben her zaman kazandım kazanıcam da :):)
- +1 yıl
benı b. k kazanırsın ama =)
Cevap sahibi+1 yılAhah sadece gülerim buna ahah :D:D
- +1 yıl
sana bı resım gostercem nbı kız resmı okızdan guzel oldugunu dusunursen tartısmamız bıtecek sen kazanacan ==) prfıle atıom
- +1 yıl
attım
Cevap sahibi+1 yılAhaha ben de bişi sandım bin kat güzelim işte ahaha :D:D
- +1 yıl
benden buraya kadar =) mevlana ne demiş '' 1 delil ile 40 akıllıyı yendım, 40 delille 1 cahili yenemedim '' bı ara canın sıkılrsa buraya cevap yazarsn guzellıgın sende kalsınn klavye guzelı =)
Cevap sahibi+1 yılKimseye vermem zaten ben onu istersen şimdi eic seçebilirsin turşusunu kurmadıysan kurduysan iki ay bekliycez artık ya da başkasını seçersin neyse güzel olduğum kadar da saçma konuşuyorum sohbet için teşekkürler ii geceler çirkin ördek yavrusu :D:D
Cevap sahibi+1 yılMevlana da çok güzel söylemiş bu arada ama yanlış yerde kullanmışsın yazık olmuş güzelim söze :):)
- +1 yıl
ben çirkinim git başka cocukların sorularını cevapla susmadn gııtı =)
Cevap sahibi+1 yılİstenmediğim yerde durmam zaten susmamışmışmışmışım ben dedim ilk cevap yazma diye bir daha da sorularına gelmem hıhh küstüm bu da son yorumum inş uzun kısa saçlı tahta gibi dümdüz biriyle evlenirsin hıhh :'(
- +1 yıl
uzunlar cıksın dısarı hadi =) bkleme yapma
+1 yılBende kısa boylu😒 beyaz tenliyim saçım kahve tonları uzun sayılır gözlerim ela
00 Yorumla
+1 yılmaşallah sende az şey istememişsin heee :)
01 Yorumla- +1 yıl
ufak bişii istedim sadece 1,50 cik.=)
ben 1.56 yım geçerlimi :)
017 Yorumla- +1 yıl
4 cm ile kurtardın hadi yine iyisin =)
- +1 yıl
3 ün 5 in lafını yapma 160 ın ustune bakmıyorum dedım =) yolda gorsem sana bakarım yanı rahat ol =)
- +1 yıl
illede baktıracan kendıne yanı =)
- +1 yıl
seversiniz zaten bu işlerri =)
- +1 yıl
zaten bakan oluyodur bana ne gerek var =)
- +1 yıl
bakanları bana rapor et ben dövim onları =)
- +1 yıl
annaştık=)
- +1 yıl
bütün kısalar benim kimse bakamaz
- +1 yıl
öyle
+1 yılBoyum 1.70 çok mutluyum mühendis bey :D
09 Yorumla- +1 yıl
hem boyu 170 hemde mutlu ilginç =) senin meslek ne hatun =)
- +1 yıl
Haha :D ilginç olan sensin asıl :D hemşirelik okuyorum, neden?
- +1 yıl
benım felsefeme gore 170 kız evde kalır =) hemsıre hanım =)
- +1 yıl
Sen öyle san hıhh :D
- +1 yıl
ay canım triplere bak =)
- +1 yıl
Bizim talibimiz hepsinden çok :D
- +1 yıl
bizimde çok havamı atıyon =)
- +1 yıl
İyi bakalım :D
- +1 yıl
bakıcaz =)
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir o kadar yerde olacak...
05 Yorumla- +1 yıl
şifreli konuşma #^_^#
- +1 yıl
bişi anlamadım açık konuşun accık =)
- +1 yıl
kıskanıyo yani anladım =)
180e 150 boy hmm :D iyiymiş hayırlısı olsun :Dd
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkurler =)
Çok var zaten ülkemizde bulursun zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
150-55 arası nadır 160-170 arası bolluk var haklısın
olabılır erkek arkadasım 1.85 ben 1.63 -.-
01 Yorumla- +1 yıl
ooo iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl165 48 kilo nası sence
021 Yorumla- +1 yıl
çok zayıfmışsın görmeden anlayamam tabi
Cevap sahibi+1 yılben de kiloluyum diyodum ve kısayım
- +1 yıl
165 kısa mı sayılıyor sence
Cevap sahibi+1 yılyes.
- +1 yıl
yok artık devenin bale pabucu =)
Cevap sahibi+1 yılherkesin zevki farklıdır
- +1 yıl
ama sen kilolu değilsin bil istedim
Cevap sahibi+1 yılben öyle görüyorum kendimi :(
- +1 yıl
benm idealim 150 boy 45 kilo sennasıl oluyorda şişman sanıyosun kendını
Cevap sahibi+1 yılbende 45 olmak istiyoruum
- +1 yıl
3 kılodan bısı olmaz
Cevap sahibi+1 yılolsun 3 5 önemli benim için
- +1 yıl
nerene gidiyo o 3 kilo merak ettim nerende o fazlalık
Cevap sahibi+1 yılheryerde
- +1 yıl
işte belli olmaz o 3 kilo
Cevap sahibi+1 yılya oluyo arkadaşım 45 kilo çok zayıf ne güzel :(
- +1 yıl
inşallah en yakın zamn da istediğin ölçülere gelirsin =)
Cevap sahibi+1 yılinşallah çok istiyorum
- +1 yıl
bende zayıfım keske o 3 kıloyu bana verebılsen
Cevap sahibi+1 yıldeme böyle gıcık oluyorum verebilsem verirdim
- +1 yıl
hergun 1 paket cıkolata yesemde alamıyom kılo iki kişiliy yiyorum
Mutlaka kısa olmalı. Aynı kafadayız :)
02 Yorumla- +1 yıl
aynen kanka
+1 yılMesafeler aska engel degil ha? :D
01 Yorumla- +1 yıl
degıllll
ah keşke uzasam diyorum cüce gibi :/
05 Yorumla- +1 yıl
Allah seni öyle yaratmış=) bence böle daha iyisin <3
- +1 yıl
bil o zaman böyle güzelsin=)
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılkısa boylular yatakta daha iyi
10 YorumlaHımm enterasan bir kişilik
00 YorumlaBen uzamak icin elimden geleni yapyom😦
015 Yorumla- +1 yıl
sakın delirdin mi sen
- +1 yıl
çoçuk gibi işte evir çevir kokla öp sarıl ordan oraya kucagında taşı felan çok hoş =)
- +1 yıl
=) öyle işte
- +1 yıl
sen 45- 50 kilomuusn?
- +1 yıl
ideal ölçüsün işte ne kadar güzel =)
- +1 yıl
tüh
- +1 yıl
cok yazıkk olmuş sana ya arada bir boyda kalacan iyi bilirdim =)
- +1 yıl
arada bir boy işte ne kısa ne uzun güzelsen kurtarıyosun işte
+1 yılAnaaam motosikletçi bulduum :D
035 Yorumla- +1 yıl
Oooooo ciddi ciddi kullanabilionmu vitesli motorları
- +1 yıl
Kawasaki z750 r kullaniyom 1.52 boyumla :)
- +1 yıl
yok artık le brown james =)
- +1 yıl
Hahahahhaha
- +1 yıl
kapışalım bir ara o zaman =)
- +1 yıl
Bana uyar
- +1 yıl
çok nadir bir kızsın senin çok hastaların var motorsıklet kullanan kızlara tapanlar var
- +1 yıl
Hic bana denk gelmediler ya
- +1 yıl
geldin işte =)
- +1 yıl
Hani nerde?
- +1 yıl
bennnnnnnnnnnnnnnnnn =)
- +1 yıl
Hiiiii
- +1 yıl
motosiklet kullanan kızları severımde öyle tapıcak kadar değil. tabi biraz sert kullanmalısın motoru kız gibi degil =)
- +1 yıl
E motor dedigin sert kullanilir bebek arabasi degil bu
- +1 yıl
şiiişt sevdim seni he =)
- +1 yıl
Allah razi olsun :D
- +1 yıl
motor tamirinden de anlıyorum de
- +1 yıl
E o motoru suruyosan tamirindende anliycan hem araba hem motor tamiri elimden gelir
- +1 yıl
seni böle biyerlerde saklamak lazım senin özelliklerini bilen bir erkek olursa fazla şansın olur =)
- +1 yıl
Ozelliklerimi bilmeyen yok ki
- +1 yıl
ılgınc motorcu desem tamırdende anlıyo desem bıle yakama yapısırlar arkadaslar nerde kım dıye
- +1 yıl
Hahahha belki kismetim acilir
- +1 yıl
senı napsak bole kavanoza koyup saklasakmı ender birisin =)
- +1 yıl
Motosikletimi ve beni sigdirabileceginiz kavanozvarsa olur
- +1 yıl
çokta gerçekçiymişsin =)
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
kavanoz konusunu nie ciddiye aldınki =) sığarmıyım felan
- +1 yıl
Bu boyla sigarim heralde : d: D
- +1 yıl
orasıda dogru =)
- +1 yıl
Bana musade artik uykum geldi
- +1 yıl
iyi geceler tatlı tatlı rüyalar <3
- +1 yıl
Sanadaaa ruyanda motosikletle sehirler arasi yola cik :D
- +1 yıl
1560 km yi iki seferde gitmiş adamım=)
- +1 yıl
Ooo helal sana ama ben artik cidden yatiyorum gozler kapaniuo yavas yavas
- +1 yıl
tekrar iyi geceler son mesaj =)
kısa boylular esnek oluyor hacı harıkalar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende kısa olcak benim içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçılın aradığın o kişi beniim :D
03 Yorumla- +1 yıl
tamam kabul edildin evlen benim le oldumu ıstediğin =)
Cevap sahibi+1 yılHayıır :D
- +1 yıl
daha ne istiyosun söle =)
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyum 160
keşke biraz daha uzun olsam010 Yorumla- +1 yıl
sen delisin
Cevap sahibi+1 yılneden
- +1 yıl
kısa boylular daha tatlı çünkü uzadıkça tatlılıklarını kaybediyolar
Cevap sahibi+1 yıldiyosun...
- +1 yıl
diyorum...
Cevap sahibi+1 yılvay be... kısa kızlara laf söyleyenler şurayı bir okusa ne güzel olur yok ölsünler bilmem ne
- +1 yıl
kıskançlar kıskanç kısalar çok daha güzel hemde çok. onların sadece boyu vardır gerisi yoktur.
Cevap sahibi+1 yılumarım istediğin boyda birini bulursun uzun kumral saclı beyaz tenli kriterli biri
- +1 yıl
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızın güzel olmasına bağlı ve tabii ki sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye napcann nufusuna mi gecirecenn ;)
00 Yorumla1.50 nedir abi ya
00 Yorumlanoluyo lan://
010 Yorumla- +1 yıl
nası noluyo l*n =)
- +1 yıl
aferim.=)
- +1 yıl
kafanda kırılsın o sırık =)
- +1 yıl
ikki dakkada eşek cennetıne gondrdın benı =)
- +1 yıl
tamamsus tamamsus tamamsus tamamsus =)
Sapık mısın
01 Yorumla- +1 yıl
yoo sadece zaafım var
+1 yılBeni anlatmışsın :d
03 Yorumla- +1 yıl
gizliden çık çabuk nolur =)
- +1 yıl
fotoğrafım yok kardeeş :D
- +1 yıl
olur kardeşşşş =)