Kısa boylu kızları, iti bulmam normal mi?

Bakın arkadaşlar yemin ediyorum, bir zananlar, kısa boylu kızlardan hoşlanırdım. Kendimi onların yanında, daha uzun, daha güçlü, daha çekici biri olduğumu hissederdin. Kısa boylulara biterdim resmen. Çok hoşlanırdım. Ama sonra her şey değişti. Kızmayın, sorumu sildirmeyin. Açıkca anlatcam herseyi zorunuza gitmesin, kimsenin. Ben bir zamanlar kısa boylu kızlardan, gerçekten hoşlanırdım. Sonra hem onlarda özgüvensizlik farkettim. (Sürekli boyum kısa diyip duruyorlardı, dert yanıyorlardı) kusur olarak görüyorlardı bunu... Hem yaşamış olduğum, cinsel tecrübeler den sonra da, altımda kayboluyordu resmen, öpüşemiyorduk, yaparken. Şişme bebek yapar gibi hissediyordum kendimi. Ufacık tefecik. 😅 hemde düşündüm ki. Kısa boylu kızlar. Her erkeği çekici bulacaktır. Çünkü her erkek onlardan uzun. Beğenmediği erkek kalmaz. Hepsi ondan uzun zaten. Seçicilik yok yani. Birde sürekli ata sözleri var, kısa boylular la ilgili. Birde egolu olanlarla rastladım. Ne biliyim. Artık kısa boylu görünce, onları ezik gibi görüyorum. Çünkü, zamanında spor yapsalardı, düzenli beslenselerdi. Babaları spor yapsaydı, beslenseydi. Genetikdir belki ama ataları da küçük kalmış. Spor, basket volleyball falan yapsalardı. Böyle olmazlardı. Bi sevgilim oldu en son 7 ay çıktık. İki sene önce ayrıldık. Yanımda çocuk gibi durduğunu kendisi söyledi. Neyse ben haklı mıyım, haksız mıyım. Kısa boylu kızlar bana basit geliyor. Hepsini tavlayabilir mişim gibi. Uzun boylu kız asil duruyor. Uzundan kastım 165 üstü. Öyle 180 değil. Kısadan kastım. 160 altı. 160-165 orta sayılır benim için. Bana göre. Benim boyuma göre

Haklısın, kısa boylu kızlar, kısa erkeklere eş olsun
Haksızsın. (Bende kısayım çünkü)
Haksızsın (uzunum) kısaların da hakkı sevmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kısa boylu kızları, iti bulmam normal mi?