Kişilik & Karakter İfşa olduktan sonra? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne yaparsınız her şeyiniz ortaya çıksa Güncellemeler+1 yıl Soranlara yanıt vereyim şimdiden nude vs değil kişisel telefon numaram adres bilgilerim yüzüm yayıldı İfşa olduktan sonra? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yapacak bir şey yok. Internet ortamında bunu geri almak imkansız gibi. Ama kimin açık ettiğini bulur ondan hesap sorabilirim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Zamanla unuturlar ve galeriden silerler zaten adres bilgilerini vs. Yorumla technocrates +1 yıl Olabilir. Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes sütten çıkmış ak kaşık değil sadece kendimi bir süre uzak tutarım ve bende onların ifşasını ortaya çıkarım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı olan bu aslında bende ifşa edenlerle uğraştım ama bir şekilde unutmalı ve silmeleri lazım fotoğrafları galeriden Yorumla Konrad027 +1 yıl Kimseye güvenmediğim için normal fotoyu bile zor çekerim Yorumla
smyrnaboy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Fotoğraf filan sa ortaya çıkaran kişiye dava açarsın, ama yaptığın şeylerle ilgisi ise kimsenin ağzı torba değil ki büzesin 0 1 Yorumla smyrnaboy +1 yıl Bak kardeşim başkasının telefon numarasını bile paylaşmak suçtur, sen düşün Yorumla
anarşist_üye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl polise gider suç dururusunda bulunurum a . q napıyım başka. 0 0 Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hesaplarımı kapatırdım. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı olan bu aslında bende ifşa edenlerle uğraştım ama bir şekilde unutmalı ve silmeleri lazım fotoğrafları galeriden Yorumla tükenmişadam +1 yıl Biraz zor. Yorumla Soran +1 yıl 4-5 yıl sonra akıllarına gelmeyecem bile zaman sadece Yorumla tükenmişadam +1 yıl Aynen öyle. Yorumla
Benzeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben ifşa olmam o senin m@llığın xd 1 4 Yorumla anarşist_üye +1 yıl büyük konuşmamak lazım. Yorumla Benzeyyy +1 yıl @anarşist_üye konuştum bile xd Yorumla anarşist_üye +1 yıl adamın birisi sana mail yollar tıklarsın üyeliğini hackler. koskoca uludağ sözlük hacklendi bir zamanlar. Yorumla Benzeyyy +1 yıl @anarşist_üye Atacaksam umrumda olmaz zaten. Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. ALLAH kimseyi o duruma getirmesin çok sıkıntılı 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Şimdi onlar düşünsün der çay içerim 0 0 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Nasıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adresin, kişisel telefon numaran annenin babanın numarası yüzün vs. Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Kim tarafından Yorumla
küçükkoalan Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kimin ne dediğini takmam sadece biraz uzak dururum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yapacak bir şey yok. Internet ortamında bunu geri almak imkansız gibi. Ama kimin açık ettiğini bulur ondan hesap sorabilirim.
Zamanla unuturlar ve galeriden silerler zaten adres bilgilerini vs.
Olabilir.
Herkes sütten çıkmış ak kaşık değil sadece kendimi bir süre uzak tutarım ve bende onların ifşasını ortaya çıkarım.
Mantıklı olan bu aslında bende ifşa edenlerle uğraştım ama bir şekilde unutmalı ve silmeleri lazım fotoğrafları galeriden
Kimseye güvenmediğim için normal fotoyu bile zor çekerim
Fotoğraf filan sa ortaya çıkaran kişiye dava açarsın, ama yaptığın şeylerle ilgisi ise kimsenin ağzı torba değil ki büzesin
Bak kardeşim başkasının telefon numarasını bile paylaşmak suçtur, sen düşün
polise gider suç dururusunda bulunurum a . q napıyım başka.
Hesaplarımı kapatırdım.
Mantıklı olan bu aslında bende ifşa edenlerle uğraştım ama bir şekilde unutmalı ve silmeleri lazım fotoğrafları galeriden
Biraz zor.
4-5 yıl sonra akıllarına gelmeyecem bile zaman sadece
Aynen öyle.
Ben ifşa olmam o senin m@llığın xd
büyük konuşmamak lazım.
@anarşist_üye konuştum bile xd
adamın birisi sana mail yollar tıklarsın üyeliğini hackler. koskoca uludağ sözlük hacklendi bir zamanlar.
@anarşist_üye Atacaksam umrumda olmaz zaten.
ALLAH kimseyi o duruma getirmesin çok sıkıntılı
Neyim varki ortaya ciksin
Şimdi onlar düşünsün der çay içerim
Nasıl
Adresin, kişisel telefon numaran annenin babanın numarası yüzün vs.
Kim tarafından
Kimin ne dediğini takmam sadece biraz uzak dururum
Hiçbirşey takmasan cabuk gecer
Polise giderim.
hic bur sey
Yaptım oldu derim
Dava açarım
ifşa mı oldun
terk edip giderim