Söz çok hatalı. Hayatta sonsuz sayıda kapi olduğu yanlış. Her insanın karsısina belli kapılar çıkar. Her insanın hayatı kendine ozel. Diğer turlüde sonsuz değildir. Tüm insanlıgın kapıları belli. Gayretli insanın bu kapilarin bazılarını açtığı doğru. Buraya lafım yok. Zeki ve asil olursan çoğunu açarsın yanlış. Benim tanıdığım eski beyler var. Osmanlı doneminin asilleri ve içlerınde cok zeki cocuklar var. Ayni zamanda asiller bey olduklari icin ama geneli isçi pozisyonunda. Doktoru falan olsa da yinede devletin isçisi sonuçta. Bu kapilarin çoğunu acmak icin zeki ve aynı zamanda kurnaz olman gerekiyor. Sadece zekiysen istersen sultan suleyman ol. Gördugün gibi Ali Agaoglu gibi biri bir sürü zeki calıstırıyor. Şu pozitiflik olayına gelince. Pozitiflik çok abartilan bir söylem. Full pozitifligin bir ust basamagi aptalliktır birde kapı mı açacak pozitiflik. Dengeli bir şekilde pozitiflik ve negatiflik birlikte olacak yoksa burnu boktan çıkmaz insanin. Yani dünya kötü sonuçta. Titresimli olmak nedir bilmiyorum.😀
Şöyle özetleyeyim. Şaşırmanı tam cevaplamış olurum. Sitedeki paylaşımalrın gereksiz yere kaldırılması, ve açıklamaların tatmin etmemesi bir yana hiç açıklamasız emeklerin heba edilmesi soru ve bence paylaşımlarımı terk etmemi sağladı. Emeklerin her heba edilişi bir ceza gibi. Bunun yerine instagramı kullanıyorum, en azından emekler kaybolmuyor.
Hayatan gidiş ise zaten hepimiz için malum sonuç. İntiharı falan düşünüyor değilim, sadece bende birgün gidebilirim diye düşünmeye başladım.
hatta biri daha var takip ettiğim. Paylaşım harika, hep kişisel düşünceler. Yorum yapıyrouz, sabahında bakıyoruz paylaşım kalıdırılmış. E hep aynı kalıpta yazıyor. Yani KS de yönetimin iyi bir eğilimi gerekiyor bu duruma.