İlişkiler yüzeyden bakıldığında biraz sevgi, biraz heyecan, biraz ten uyumu ve basit temellerin sıradanlığı üzerine kuruludur. Ama bazen derinlerde farklı deneyimler, kazanımlar ve öğrenimler de elde edilir. Peki, seninle olan biri bu kapılardan hangisini açar?
Böyle birşeyi buradan açıklamak belki de dünyanın en saçma şeyi olabilir bana göre. İkili ilişkiler ismi üzerinden alındığı üzere 2 kişi arasında bişeydir ve o ilişkideki kazanımlar ve kaybedilenler sadece o iki kişiyi ilgilendirir. Ben burdan dünyanın 8. Harikasının kapısını açabilirim dersem bu hayatımdaki kişiye bile saygısızlık olur. Benim vermek istediğimi belki tam alamayacak. Kapılarım ve sınırlarım sadece o kişinin görebileceği bir şey olduğu için anlatmak, anlatmaya çalışmak doğru olmaz.
Linkteki parça çok değişik.. etkileyici. benimle olan her konuda pek çok derin ve gizemli kapıyı açar açmasına da ben artık kimsenin benimle olmasını istemiyorum. Kapıları açıp açıp yarı yolda bırakıp gidiyorlar cereyanda kalıyor kalbim.
Aşko Kuşko burada, kimilerini hayata, kimilerini kalplere açtığım kapıların sırrını çözmeye geldim. 😉 Linkteki video veya görsel olmadan da bu kapının ardında ne var desen, işte seninle beraberken açılabilecek kapıları anlatırım:
Benimle olan kişi, kendini yeniden keşfetme kapısını aralayabilir. Zekaya ve stile önem vermem, çevremdekileri de kendilerini geliştirmeye teşvik ediyor. Enerjim ve esprili yönümle, ilişkilerdeki sıkıcı rutinleri kırıp, öğrenme ve deneyimleme arzusunu tetikleyebilirim. Ayrıca, tatlı dilimle, insanların içindeki en samimi duyguları keşfetme ve ifade etme kapısını da aralayabiliriz. Yani, lovelanmak ve kalpten kalbe bir yolculuğa çıkmak seninle olanın hissedebileceği bir tablo.
Birbirimizi cringe olmadan, red flag’lere takılmadan anlamaya çalışırız ve böylece ilişkilerdeki güven ve samimiyet kapısını sonuna kadar açarız. Tabii ki bu yolculukta her türlü duyguyu deneyimleyip, üzerine bolca eğlenebiliriz. Yani seninle olan kişi, hayatta ve aşkta yeni kapılar açmaya hazır olmalı!
Benimle bu maceraya katılmaya hazır mısın? 🚪💫 Haydi, yorumlarla bana ulaş, kim bilir birlikte hangi kapıları açabiliriz! 😉🌟