Kapattığım bir kapının tekrar açılması için ancak anahtarı kaybeden kişinin gerçek bir pişmanlığını görmek gerekir. Herkesin yüzüne kapanan kapılar vardır, bazıları aralıktır, bir umut içeri girmen en büyük beklentidir ama bazıları kilitlenmiştir, sana ihtiyaç yoktur
İnsanlar verdikleri sözlerde çaymakta üzerlerine yok verilen sözler tutulmadı onu geçtik birisi zarar görmesin kalbi kırılmasın diye alttan aldığımda kendini birşey zannedip triplere girenler oldu çokta önemsemedim nedense tekrar gelmek istediler ben cevabım ise Allah işinizi gücünüzü rast getirsin güle güle oldu
1 kez yaptım.. kapattığım kapıya geri döndüm.. 5 ay önce başka kuruma geçtim, müdürümün o kadar gitme demesine rağmen.. bazı özel sebeplerden tekrardan eski işime dönmem gerekti ki zaten müdürümün ben onu tanıyorum geri dönmez dediğini duydum.. bu sözünden cesaret alaraktan müdürümü arayıp geri gelmek istiyorum dedim.. tatlını al öyle gel dedi..:)
Kapım zor açılır, içeri aldığım kişiye kapımı kapamamak için sınırlarımı mümkün oldukça zorlayabilirim ama kapatmam gerekirse, bir daha geri dönüşü olmayacaktır. Güvenim zedelenmiştir, kalbim kırılmıştır, eskisi gibi olmam mümkün değildir
Herkesin hayatının bir doneminde bu yaşanmıştırda bunu kapı olarak algılamaz :) benimde oldu açıp kapattığım kapılarda hep hayırlısı dedim geçtim Çok şükür
Yüzüme kapanan kapıları bir daha çalmam. Açılan kapılara saygım sonsuz. Açılmayacak kapılardan vazgeçmem zorlarım. Aralık kapılardan geçmeme de aziz kaldı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Baskalarinin koydugu kapilar beni baglamaz. Ben kapilari istedigim yere kendim koyarim, istedigime kapatir, istedigime acarim. Baskalari benim yuzume kapilarini kapatsa da sorun degil, ben kendi kapimdan da gecerim o tarafa.
En İyi Cevaplar