Kişilik & Karakter Asla yapmam dediğiniz şeyi yaptınız mı? Dostoyevski0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor hayatta bir çok kez büyük yeminler edip sözler verip voltalar attik ama illaki tükürdüğünü yalayan vardır siz hiç böyle birşey yaşadinizmi ve yaşadıysanız NE? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar soruyu beğenirmisiniz 😊 Asla yapmam dediğiniz şeyi yaptınız mı? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet yaptım ve bu sabah yaptığıma pişman oldum ama ekimde değil 1 2 Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl Büyük konuşmamak gerek Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl Sorumu beğenirmisin Yorumla
Disjointed09 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Asla yapmam diyerek büyük konuştuğum her şey başıma geldi. İstisnasız! 1 1 Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl Aga sorumu beğenirmisin Yorumla
miayn_menk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet yaptım hiçte pişman değilim sjshskh yapıyorumsa hala 1 1 Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl Sorumu beğenirmisin Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl 8 yıl aradan sonra yaptım pişman oldum bir daha nah yaparım :D 1 1 Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl Abi sorumu beğenirmisin Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl "Asla yapmam" dediğim bir şeyi yapmam, yapmadım da. İradeli biriyim. 0 0 Yorumla
gizemli1kelebek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Anneme kizardim sigara icme diye ben buyuyunce ucmicem demistim gep kiziyord um ona simdi ben de iciyorum 1 4 Yorumla sevmistim064 +1 yıl içme sağlığa zararlı Yorumla gizemli1kelebek +1 yıl Ben de anneme aynini diyodum Yorumla sevmistim064 +1 yıl Yaşın da genç içme Yorumla gizemli1kelebek +1 yıl ... Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Neye büyük konustumsa başrolünde oynadım hep.. 1 0 Yorumla
BoşaYaşayanDengesiz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaptım ve karşılığını ağır şekilde ödedim 1 2 Yorumla sevmistim064 +1 yıl Ne yaptın Yorumla BoşaYaşayanDengesiz +1 yıl Burada söylenmez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilm icin ince çorap giydim ne kadar zor bilmiyorum ama 1 1 Yorumla sevmistim064 +1 yıl Ne var bunda Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl Sorumu beğenirmisin Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kim yapmadı ki.. 1 1 Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl Knk sorumu beğenirmisin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gay olmam dedim amaa... oldum. 1 2 Yorumla Dostoyevski0 +1 yıl nE Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben gayim hatta şu an erkek sevgilim bile var. Hollanda'ya gidip evlenmeyi düşünüyoruz. Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yapmadım. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ohooo çok😌 1 0 Yorumla
Büşranızım Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yok yapmadım daha 1 1 Yorumla sevmistim064 +1 yıl Yaparsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet yaptım ve bu sabah yaptığıma pişman oldum ama ekimde değil
Büyük konuşmamak gerek
Sorumu beğenirmisin
Asla yapmam diyerek büyük konuştuğum her şey başıma geldi. İstisnasız!
Aga sorumu beğenirmisin
Evet yaptım hiçte pişman değilim sjshskh yapıyorumsa hala
Sorumu beğenirmisin
8 yıl aradan sonra yaptım pişman oldum bir daha nah yaparım :D
Abi sorumu beğenirmisin
"Asla yapmam" dediğim bir şeyi yapmam, yapmadım da. İradeli biriyim.
Anneme kizardim sigara icme diye ben buyuyunce ucmicem demistim gep kiziyord um ona simdi ben de iciyorum
içme sağlığa zararlı
Ben de anneme aynini diyodum
Yaşın da genç içme
...
Yaptım ama yine de olmadı
Neye büyük konustumsa başrolünde oynadım hep..
Yaptım ve karşılığını ağır şekilde ödedim
Ne yaptın
Burada söylenmez
Sevgilm icin ince çorap giydim ne kadar zor bilmiyorum ama
Ne var bunda
Evet
Sorumu beğenirmisin
Kim yapmadı ki..
Knk sorumu beğenirmisin
Gay olmam dedim amaa... oldum.
nE
Evet ben gayim hatta şu an erkek sevgilim bile var. Hollanda'ya gidip evlenmeyi düşünüyoruz.
Yaptım
Yaptım bir kaç tanesini
çok şey yaptım
Yapmadım.
Ohooo çok😌
Yapmam
Hayatım budur
Yok yapmadım daha
Yaparsın
Yaptımm