Kişilik & Karakter Asla yapmam dediğiniz şeyleri yaptınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Evrenin kanunları işliyor arkiler sakın asla şunu yapmam demeyin çünkü gün gelir baş rolünde oynarsınız..Seviliyorsunuz iyi geceler hepinize 🤗 Asla yapmam dediğiniz şeyleri yaptınız mı? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara içmem demiştim içtim maalesef 0 0 Yorumla
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Kinadigim ve yapmam dediğim herşeyin basrolundeyim şu an 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi oyna bari hakkını ver 😂 Yorumla İzzmirlihh +1 yıl Ptlamaligi açtım öyle oynayıp hakkını veriyorum şuanda 😃 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. neyi kınadımsa yaparken 4K çözünürlükte izledim kendimi😂😂 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın 0 0 Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Yaptım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pişmanlık var mı Yorumla sk_0634 +1 yıl Neydi Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok 🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki pismanmisin Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Bazıları için hayır bazıları evet 🥺 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İyimiydi bari? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır iyi olacak nesi var Yorumla Sitemkarım +1 yıl Bilmem kınayıpta yaptığın bir şey Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisiyle yakınlaşma yaşayan kizlari kinardim aynısını yaşadım.. Yorumla Sitemkarım +1 yıl Ne kadar yakınlaşma? Yorumla Soran +1 yıl Yani cinsellik olmasada oldu birseyler bu bile bana ömür boyu ders almama yetti Yorumla Sitemkarım +1 yıl Neden ders yani sevdiğinle bitirt yaşamak kötü mü? Yorumla Soran +1 yıl Eğer sevdiğin kişi seni kullanıp arkasını döndüyse bunun kadar kötü birsey daha olamaz.. neyseki çok şükür fazlası olmadi Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yapmadım. 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet maalesef 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yapmayan yoktur 0 0 Yorumla
kemobulutt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hepsini yaptım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pişmanlık var mı? Yorumla kemobulutt +1 yıl Açıkçası yok. Önceden vardı ama sonra sonra pişmalığım gitti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sigara içmem demiştim içtim maalesef
Kinadigim ve yapmam dediğim herşeyin basrolundeyim şu an 😃
İyi oyna bari hakkını ver 😂
Ptlamaligi açtım öyle oynayıp hakkını veriyorum şuanda 😃
neyi kınadımsa yaparken 4K çözünürlükte izledim kendimi😂😂
Sonuna kadar haklısın
Yaptım
Pişmanlık var mı
Neydi
Çok 🙂
Peki pismanmisin
Bazıları için hayır bazıları evet 🥺
İyimiydi bari?
Hayır iyi olacak nesi var
Bilmem kınayıpta yaptığın bir şey
Sevgilisiyle yakınlaşma yaşayan kizlari kinardim aynısını yaşadım..
Ne kadar yakınlaşma?
Yani cinsellik olmasada oldu birseyler bu bile bana ömür boyu ders almama yetti
Neden ders yani sevdiğinle bitirt yaşamak kötü mü?
Eğer sevdiğin kişi seni kullanıp arkasını döndüyse bunun kadar kötü birsey daha olamaz.. neyseki çok şükür fazlası olmadi
Yapmadım.
Yaptım, asla dememeyi öğrendim
Neydi
Evet maalesef
saoll ii geceler
sen naptin
Yapmayan yoktur
Hepsini yaptım
Pişmanlık var mı?
Açıkçası yok. Önceden vardı ama sonra sonra pişmalığım gitti