AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Bence tabii ki senin kararın.. ama her şeyde olduğu gibi tek başına yaşamanın da zorlukları olduğunu unutma.. Keyifli günler..
bence cikma türk erkekleri cok abaza kudurmuslar resmen kendine yazik etme bn türkiyede yasam asla yanliz yasmam türkiyede kadin olmak cok zor kendine gel bizim toplum abaza mahellenin bütün erkeklerk evine gelirler
Kendind güvenin ve olgunlaşman açısından böyle bi karar senin için çok faydalı olacaktır. Kesinlikle çıkmalısın. Destekliyorum
Olumsuz olduğu kadar olumlu yönleri de olabilir ancak zorluklar fazlaca olacaktır yemek temizlik sadece sana bakacaktır
Bu korkuyla bence sen hiç bir yere çıkma. Çalışma hayatında olan bir insanın bu denli korkması garip.
Burada ayrı eve çıkmalısın zart zurt diyenler yarın öbür gün kendi çocuğu isteyince karşı çıkcaklar o yüzden bu siteyi baz alma
Annen ne diyor bizm apartmandaki dul kadını ornek vereyim aylemmle oturcam dedi biz bi ayle goremedik sanırim boyle kaygılari vardı
Sen kendine güveniyorsun karşı tarafın Yani toplum baskısının sürü psikolojisinden bir önemi yoktur kendine güven ve aklında olanı yap 👍
Ailenle mutluysan yanlarında kal derim hazir yanındayken onların kıymetini bil sonra Allah korusun insan kaybedince özlüyo.
Erkekler nasıl yaşayabiliyorsa kadınlar da yaşayabilir güvenlik sistemlerine vb dikkat et güvenlikli bir sitede otur ve biraz psikopat gibi takıl gözlerini korkut. Yani hırlısı hırsızı katili ladına da var erkeğe de niye biri çıkıp biri çıkamasın
İstanbul'da yaşıyorum bende ama sende çok iyi biliyorsun her yer aynı değil bu şehirde lokasyon çok önemli
Yani benim herhangi bir düşüncem olmazdı. Nasıl bir düşüncem olabilir ki yalnız yaşayan bir kadın hakkında?
Yalnız yaşayan bir kadınla ilgili kötü düşünen bir erkek seninle ilgili ailenle yaşarken de kötü düşünebilir. Kafa yapısı ile ilgili.
İyi de olsa kötü de olsa kendin bileceksin çünkü yaşayacak olan sensin millet konuşur iyi kötü onlara bakarsan ohooo
Yalnız yaşama gibi durumun varsa yasa derim. Yani özgürlük gibisi yoktur. Kimse bişey diyemez emniyete gidip şikayet edersin
Ben tek yaşıyorum İstanbul'da yaşayacağın yer çok önemli ve aldığın maaş mesela ne kadar çok önemli ben istediğim yerde kala bilecek kadar maaş alıyorum birde bak yalnız yaşamak bir yerde çok güzel bir yerde sorumluluk ister kolay değil.
Erkeklerin ne düşündüğünü boşver çünkü erkekler kadar kadınlar olamaz
Erkek gözüyle bakınca gayet normal bir durum. Kendi evinize çıkmalısınız bence.
o psikolojiyi yaşayacak olan sensin başkası bunu bilemez mesela ben cesaret edemezdim
Evet çıkmalısını oyladım ama esas düşünceme göre çıkmamalısın henüz. Böyle düşünmemin nedenini merak ediyorsan yalnız yaşayan bir kadın olarak cevaplaya bilirim.
hem cevreye guven olmuyor hemde ailenin yaninda yasa birikim yap
Ben de ayrı yasıyorum bir tecrübe kazanırsın bir sorumluluk almış olursun
Imkanım olsa bir dakika durmamm ama İstanbul 'da durumlar farklı olabilir
Maddi durum ve yaşayacağın yer ile alakalı mutlu olacaksan tabiki,
Ben cikmamandan yanayim sahsen tabi bu birazda ilerde nasil bi hayat duslediginle alakali
Düşünce olarak süper pratikte ise cehennem similasyonu
Hak veriyorum bazen insan katlanamıyor kimseye ama kız başına kalman doğru değil
Niye cikiyorsun. Annen babandan ne rahatsizligin var? Yani ne gerek var?
Bence çok gerek var
Cik cik basin goge erer 😂😂
merhaba, maddi durumunu kalkındırabiliyosan ve kendine güvenin varsa taşınabilirsin, can güvenliğim yok diyede endişelenme emiyete şikayet edersin, ayrıca site gibi güvenlikli yerlerde oturabilirsin
imkanın varsa çıkmalısın..
Yalnız yaşamak çok büyük bir mesele değil ki. Ben 19 yaşında başladım yalnız yaşama. Gayet de iyi gidiyor.
Bekar iken ben de tek başıma eve çıkmayı isterdim. Ama evlendikten sonra aile evini sıcacık anne yemeklerini o kadar özledim ki bence ailenle yaşadığın zamanın kıymetini bil. İleride çok arayacaksın
Eee artık sıcacık yemekleri sen yapacaksın çocuklarına 😊
Aynen öyle 🤗
Bayrak yarışı misali sıra sende özlenen ye ekleri sen yapıp, özlenen olacaksın. Olması gereken de bu. Anne olabilmek özel birşey. Yalnız altını çiziyorum gerçektrn anne olabilmekten bahsediyorum. Bunu yapabilen her annenin ellerinden öperim ve başımın üzerinde yerleri vardır her daim saygım sonsuzdur.
Kendi evine çık bence ama evini ailelerin olduğu yerlerden seç. İnsan bazen sessizlik istiyor ve ailenin saçma sapan eleştirilerine veya surat asmalarına da dayanamıyor.
Bence çıkma ileride evlilik planın varsa çıkma zaman çok kötü özgürlük abidesi aptalları dikkate alma birgün senin ölüm haberini televizyonda görmek istemeyiz lütfen bu yorumu dikkate al sen ne kadar zengin ve dikkatli olursan ol biri gelir seni...
yalnız yaşamak dışardan göründüğü gibi kolay değildir
Bu senin hayatın senin kararın elbette komşu ilişkilerin olacak, ancak siz KS kullanan kadınlar erkekleri affınıza sığınıyorum sevgili KS kullanıcıları ammm sal ak.. görüyorsunuz anlamıyorum
Yalnız yaşayan kadın semtine göre kötü görülüp savunmasız sanılabilir
bence denemelisin..
o sorumluluk duygusu çok önemli..
Bu hayatta herkes bir gün kendi ayakları üzerinde durmak zorunda kalıcak zaten o yüzden sen şimdiden çık en iyisi
Eğer kendine güveniyorsan ve senin için daha iyi olacağını düşünüyorsan çık tabi.
evin ayrı sorumluluğu var ayrı masrafı var bence elinden geldiği kadar ailenle kal hani tatilini yaparsın arabanı alırsın evini alırsın ama ek gider olmaz hepsi sende kalıe
Bu devirde sakıncalı olur bence ya ortalık çok kötü çünkü ama sen bilirsin
Bençe çıkmamalısin birraz daha bekle kiralaçan evi iyiçe etrafına felan bakmalısın esnaflara felan artik bu devirde kimseye guvenilmiyo heleki kadin olmak Turkiyede çok zor yaniii iyi duşun taşın..
Ev temizliğini haftalık gelen temizlikçi yapıyor, ütü vs. Yemek sıkıntı oluyor onu da bir şekilde hallediyorum. Yalnız olunca karışan yok, rahat dolaşabiliyorsun, istediğini yapabiliyorsun.
Kolay olmadığını düşünüyorum ama insanın yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor, eğer maddi olarak imkanınız varsa deneyin. Kötü komşu her yerde var , siz kendinizi korursunuz diye düşünüyorum
Evet cikmalisin. Kafan rahat olsun. Konfor alanından ciknartik kendi ayaklarının üzerinde dur
Semt sorunlu değilse ve uyum sağlıyorsan sorun yaşamazsın. Garipsemem.
Çıkabilirsin senin için tecrübe olur. Ancak her an tetikte olman gerekiyor. Ben mesela komşularımla muhattap olmuyorum kapıyı bile açmıyorum mesela.
Ben oturduğum semtte yalnız kadın yaşadığını öğrensem yanlış anlayıp korkması diye evin önünden geçmem
Ben şahsen bir bayan yalnız veya değil önemsemem güven konusunda ise pek bir sorun çıkmaz gelip kapıyı kıracak haliyok insanin
Yanlış yaşayan kadınlar hakkında art niyetli düşünen erkek psikolojik olarak düzgün değildir net
Senden daha küçükleri ünv için gelip kalıyor neden bu kadar kaygılandın
İstanbul'da nerde hangi mevkii de yaşayacağını belirtirsen sana söyleyeyim çık ya da çıkma diye
Canım O bulunduğun semte göre değişir Tasınacağın semti iyi araştır çevresini falan Güvenilir bir aile apartmanına taşınabilirsin
Ailenle aynı evde kal bence, çeşit çeşit insan var dışarıda. Hem para imkan bir tarafa kültürümüzde de bu var demek ki doğru iyi olan bu
Tek başına yaşamak harika bir özgürlük ama aynı zamanda büyük sorumlulukları da var. İyi düşünmek lazım
Yanlız yaşıyor olması o kadının erkek aradığı anlamına gelmez aynı binada bir ömür otursak yan gözle bakmam bu kadar net
İstanbul'da nerede oturduğuna göre değişir. İyi bir yerde oturursan daha kafan rahat olur. Gelirin iyiyse güvenlikli bir site bul
Kadın olarak günümüzde sayısız sorunla baş etmeye çalışıyoruz. Eğer tek yaşamak seni daha memnun edecekse çıkmalısın bence.
Hayir cikmamalisin diyen erkeklerin sayisi kadinlarinkinden fazla :) neden acaba.
Çünkü kızların çoğu reel dünyadan bi haber, hevesleri ile hareket ediyor.