Sürekli uykum var Yorgun’um
tırnak yeme huyum senelerdir var , gidip manikür yaptırıyorum sonrasında yine böyle oluyor
Sevgilim yok
Dostum yok
Sanırım hayata küstüm çünkü enerjim de yok her şeye üşeniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Gngkini

Protez tırnak öneririm tabii cünüp kalmaya razı isen din iman yoksa... Mark da Acun da hep aynı kıyafetleri giyiyor, sorun etme! Sevgili zaten gerekli değil, dost desen kazıkçı o da gereksiz... Enerji önemli...
Bunlar olmayınca enerji nasıl olsun kı
Stresiniz ve gelecek kaygısız var, tırnak yeme alışkanlığınızin sebebi de bu. Herzaman düşünüyorsunuz aklınızda soru işaretleri. Tırnak yemeniz üzücü umarım herşey yoluna girer. Sosyal yaşamınızı da etkiler hatta sevgiliniz veya eşiniz de el bakımınız için olumsuz olur. Bol şans dostum inş herşey yoluna girer
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Öncelikle belirteyim çok şanslısınız. Neden? Derseniz. Değişmek istiyorsunuz, ve neden değişmek istediğinizi biliyorsunuz. Bu sizin en büyük kolaylığınız olacak. İşiniz olduğunu söylediniz, bu da demek oluyor ki; paranız var. Kılık kıyafet için harcama yapıp yeni kıyafetler alabilirsiniz. Kıyafet sorunu bu şekil de ortadan kalkar. Arkadaş sorunu ise şu an olmasa bile sosyalleşerek ortadan kalkabilecek bir sorun. Spora gidebilirsiniz, bir kursa yazılabilirsiniz... bunlar arkadaş sorununu ortadan kaldırır. Tırnak yemek için ise bir doktora gözükün. Doktor daha iyi bilgiler verecektir. Keza sevgili de zamanla ve sosyalleşme ile olacaktır. Bu süreçte bol bol gülün, gümeyi unutmayın.
Kendini severek başlayacaksın ondan sonra temiz olmak için çabalayacaksın tiklerinden vazgeçeceksin. Tırnak yeme tiki zaten sinir stres anında oluyor aklına geldikçe yemeyi keseceksin yoksa midende tırnaklar dolar.
belki kronik yorgunlugun vardir, degisiklik olsun diye hobi spor enstruman kitap denedin mi, ve partner cok yardimci olurdu bence ilgilenen birine sans ver
Kendini içten içe yersen. Tırnakları yemen de gayet normal.
Az daha yesen tırnaklardan parmağa geçiş yapacaksın ldldldldld
Tırnaklarını karanlıkta mı kesiyorsun yamuk yumuk olmuş
Çok yemişsin çok zararı var vücuda acı oje kullan
Gerçek tırnakseverler için tabakayı kaldırmak 10 sn
Stres yapma, takıntı yapma.
Stres benim hayatımın baş rolünde maalesef
Bence hayatı yaşamayı insanları sev
Acayip yemişin he 😂😂
Tırnaklarını böyle dipten kesmekte ki amacın ne çok merak ettim?
Kesme değil yeme
Yiye yiye mi o hale getirdin. Bence kendine bi tokat at ve kendine gel iyi değilsin
Hahahaha güldüm
Dışarıdayım şu an sahilde kendime kalkıp bir Tokat attığımı düşündüm
Başkasına attır e 😄
Aynıyız valla ne olacak ben de bilmiyorum
Evli misiniz
Değilim
Ot gibi yaşıyoruz hayat hep ayni tekdüze
Ondan olsa gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?