Eve çıkıcam. Aileyle ufaktan bir mesafe ve özgürlük adımları. Sessizlik istiyorum. Odaklanayım ve kitabımı yazayım. O ara benimle yaşamayı kabul edecek serseri ruhlu bir hatunda bulurum belki. Belki de bulmam riskli mevzu. Kitap okursa iyi olur. Neyse. Bir teras istiyorum, şehir manzaralı. Ah bi vakit bulsam...
Üç aylar başlamadan bir rakı çekti canım burnumda tütüyordu. Kimseyi bulamadım bana yancılık edecek. Sonra ramazan geldi mecbur bayramı bekledik. Bayramın 1. Günü hallettik o işi içmezseniz içmeyin dedim gittim 2 şişe rakı aldım, kafayı yaptım ama canım nasıl istediyse doyamadım. Birini kandırsam bizim çocuklardan gene içmem lazım.
Çok basit bir şey aslında; piknik. Pandemi yüzünden piknik yapmak bile hayal oldu. Bir an önce şu koronadan kurtulsak da en azından önümüzdeki sene rahat rahat piknik yapabilsek. 😅
Uzun zamandır tatile gitmek istiyorum kaç kez bilet aldım yandı şansıma küstüm. :) Yasaklar normale gelsin de temmuzdan sonra inşallah diyoruz bakalım.
Yüksek lisansı bitirmek🤔 aslında fırsat ve imkan var ama motivasyon biraz düşük yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama bi Türlü sonlandıramadım daha 🙄 Hayırlısıyla bitirmek istiyorum artık, gerektiğinden uzun sürdü ✌🏼
Alkolü bıraktım. Aramayordum öyle çokta gerçi ama hazır Avrupa Futbol Şampiyonası da başlayacak. Milli takımımızın maçlarında şöyle buz gibi bira+fıstık yapacağım 😂 He bir de deli gibi yüzmek 😔
Spora ara verdim bu aralar pandemi yüzünden. Bugün Pazartesi başlayacaktım ama başlayamadım, yarın tekrar çıkartacağım dambılları. Yarın başlıyorum artık!
Fırsat bulamamak veya imkan bulamamak sadece bir bahanedir. Yapmak istediğim ne varsa hayatta, o an gerçekleşmesi için çalışmaya başlarım.. Fırsat bulamadığım bir şey yok.