Geçenlerde başıma gelen bir olay bu. Aralarında en masumu buydu. Hiç tanımadan atılan ilk mesajın bu denli iğrençlik içermesi, atanın tanımadığı halde olan cesareti hayranlık uyandırıyor.
İnsanlar bana istediği kadar deli desin, bu İSKİ suya tiner katıyor arkadaş arıtmadan suyu içmeyin. Çiftleşme dönemi gelmiş aç köpek gibi bide biraz Sonra atsam olurmuydu demiş keko. Büyütüyorlar bunları insan görmeden toprak görmeden ortam görmeden, tv izleyip izleyip büyüyorlar her şey öyle sanıyorlar.
kanka asrın hatasını yapmışsın, çok güzel giriş onda sorun yok. Niye kıza ne yapacağını soruyorsun, lafı yapıştırır tabii. Kızdan izin bekleme, ne yapmalıydım diye sorma. İltifat etmiş sana cool bir şekilde devam et işte. Aradığın kişi ben değilim dediğinde geri adım atmaman lazım, seni denemiş zaten orda, esprili bir yanıtla geçiştirebilirdin belki orayı
Kibarlığı elden bırakmamak gerekir bazı durumlarda ben ne kadar çirkinleşirsem o da okdar daha bel altı konusacaktı. Sakince ne kadar ileri gidecek diye baktım birazda aslında
Doğru söylüyorsun ama o an kendini kontrol etmenin zor olduğunu tahmin ediyorum, yerine koyunca lafı esirgemez insan diye düşünüyorum.. ama evet kibar anlayışlı biriymissin genel olarak kimse senin yaptığını yapamazdi.