GERÇEKTEN ARKADAŞIM MI? YOKSA DÜŞMAN MI?

Merhaba, yazıcağım şey uzun ama artık taş olsa çatlar. Şöyle başlıyım ben lise son sınıfta staj görmeye başladım. O kız da staj yaptığım yerde çalışıyoduı benden 5 yaş büyüktü. her neyse staj döneminde bu kız bana hayatı zindan etti ağzıma sıçtı. üniv zamanı geldi ben iş arıyorum dedim snra staj yaptığım yer o kız çıkıcak yerine gel dedi aslında herşey belkide böyle başladı. ben işe başladım o kız başka biyere çalışmaya gitti ben sigara kullanıyorum oda patrronda böyle can atardı aklı çıkardı onsuz sigra içicek diye beni hep ekarte ederdi dışardan gelen bendimk. hep. herneyse aradan 7-8 ay geçti bu kız geri döndü benm masamda oturdu ben köşelerde artık yerlerde çalıştım. daha çok çalışıyosdum ve o benden yüksek alıyodu her neyse ben bunları öğrendim patronlar konuştum tamam arnızdaki farki kapatıcam dedi 100 tl verdi ilk ayda anlayıp ortalığı ayağa kaldırdı cehenneme çevirdi kıyamet koptu. bilerek uzun uzun anlatyıyorum. sonra o oldu bu bitti derken biz bu kızla yakın arkadaş olduk ben onlarda kalıyodum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi birazda beni kullanmayı seviyodu ben kondurmayıp ses etmiyodum. sonra işyeri ücret veremiycez çıkın dediler önce ben çıktım başka bi işe girdim çok zor oldu ayrılmak kızkardeştik biz erkek arkadaşlarımızıda tanıştırdık. neyse üzüldük hiç kopmadık hep görüştük sonra oda ordançıkıp daha iyi biyere girdi sonra beni de aldı dışardan gelen bendim o bunu kabul etmedi. burdada insanların yanında laf sokmalar seni ben işe aldırdım demeler giydiğim kıyafetlere biz burda böyle giyinmeyiz koca gözleriyle bakış atmalar falan ezmeler bu çok iğrenç bişet ama yazarken daha iyi anladım o beni sindiremedi ben sonradan geldim beni sindiriemedi çok berbat şu an onada acıdım yazık. yazı kötü oldu basitleştirebildiğim kadar basitleştirdim. geçti denen şeyler geçmiyo tek istediğim şuanda yine söylemesi ve ende ona laf sokucam. çok berbat yakınmı uzakmı ney anlayamıyorum ve evet görmek istemedğim şey buydu ben sonradan geldim o beni sindiremedi ben dışardan gelendim daha iyi olduğum için ve olacağım için beni sindirmek istiyo. çok yazık şu an yüreğim ferahladı bu pandemiden kimseylede konuşamadığıma yazma çok iyi geldi yazarak daha iyi anlıyo insan harfler yanyana gelince oluşan kelimeler herşeyi ortaya koyuyo bildiğim daha çok şey var inşallah onlarıda biyere anlatırım. birileriyle konuşurum belki
GERÇEKTEN ARKADAŞIM MI? YOKSA DÜŞMAN MI?