Çocukluğumdan beri böyle hani dönem dönem yaşanan depresyonla alakası falan yok
ne bileyim samimiyetsiz geliyor algılamıyorum mesela bir yere gidiyoruz gezmeye iyi gittik bir şeyler yaptık ama ne gördüm ne yaptım bilmiyorum çünkü algılamıyorum
ne bileyim samimiyetsiz geliyor algılamıyorum mesela bir yere gidiyoruz gezmeye iyi gittik bir şeyler yaptık ama ne gördüm ne yaptım bilmiyorum çünkü algılamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevgisizlk dislanma eziklenme hissinden dolayi olesin belki yasadgn kucukken travmatik durumlarn var anltmdgn bende oleydm psikolga gittim ole. duzeldim Şu an cok mutlym
Psikoloğa gitmem gerektiğini aileme nasıl söyleyebilirim bilmiyorum tuhsf hissettiriyor 13 yaşlarındayken bir defa götürülmüştüm şizofreni dedi sadece bir kere görüşmem olmasına rağmen ve ardından ufak bir kavgada ablam bana hep delisin sorunlusun hastaneye yatsın dedi küçükken travma yaşadığımı hatırlamıyorum ama hep kötü hissettiğimi hatırlıyorum çocukluk dönemimde
banada diyolardi sizofensin gerizekalisin aptalsin die ama ben 18 ime girdigim an psikolga kendm gittim bana anskiyete dedgni soledi ilk once beslenme takviyesi ayatladi psikologm sonada iste ailemle falan iletms gecti konstrlar falan sonasinda zaten duzeldm Şu an da hayatm ii uni okuyorm ailemle iyi sende git bence resitsin sanirim
Senin adına çok sevindim, kendim gidebilmem için daha 2 sene beklemek zorundayım maalesef
aile ortamndan biraz uzaklas yakn arkadsnda yads kuzennde kal cognlkla bende lisedeyken ole yapiordm kuzenmle cognlkla orenci yurdunda kalrdm😁
İnancını kaybetmiş sın herkese karşı
Sevgisiz büyüdüğün için olabilir
Ama hatırladığım kadarıyla benimle ilgilenir oynarlardı istediklerimi yaparlardı ben mi bencilim
bence seni pek sevmiyorlar
Psiklojin iyi değil gibi sanki
Ailenle daha fazla vakit geçirmelisin.