24 yaşındayım şimdiye kadar ailemden yeteri kadar maddi manevi destek gördüğümü düşünmüyorum ikiside dinine düşkün muhafazakar çoğu konuda düşüncelerimiz uyuşmuyor ikisiylede ikiside emekli olamıyor çünkü çalışma hayatları yok maddi olarak destek olmadıkları gibi bir gün 50tl verseler sonraki gün ben sana 50-100tl verdim o kadar parayı sen ne yaptın diyorlar parasal anlamda hiç çabaları yok varsa yoksa tek amaçları namaz kılmak uyumak ve yemek yemek. iki kelimeyi yan yana getirip konuşamadıkları gibi konuşmak , ilgi vs hiç çabaları yok ben konuşmak istesem mesela bir konu açsam ne zaman susacaksın der gibi yüzüme bakıyorlar.
Benim bu hayata getirmiş olan insanlar annem ve babam sonuçta neden bu kadar soğuk ve ilgisizler anlam veremiyorum bana göre ikiside arkadaş gibi olması gerekiyor benimle ve dışarı çıktığımda ya da işe gittiğimde geç gelsem aramaları ya da mesaj atmaları gerekiyor ya da başıma kötü bir şey geldiğinde sarılmaları teselli etmeleri gerekiyor ama onlar bunların hiçbirini yapmıyor ikisinide kendime yabancı hissediyorum sadece kafadengi arkadaşlarımın ve sevgilimin olması bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Benim bu hayata getirmiş olan insanlar annem ve babam sonuçta neden bu kadar soğuk ve ilgisizler anlam veremiyorum bana göre ikiside arkadaş gibi olması gerekiyor benimle ve dışarı çıktığımda ya da işe gittiğimde geç gelsem aramaları ya da mesaj atmaları gerekiyor ya da başıma kötü bir şey geldiğinde sarılmaları teselli etmeleri gerekiyor ama onlar bunların hiçbirini yapmıyor ikisinide kendime yabancı hissediyorum sadece kafadengi arkadaşlarımın ve sevgilimin olması bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer