Merhaba aslında soru değil içimi dökmek için yazıyorum. 21 yaşındayım kendimi bildim bileli hiç bir doğum günüm kutlanmadı saçım okşanıp nasılsın diye sorulmadı. Biliyorum çok matah bir şey değil ama gene de heves ediyorum istediğim pahalı pastalar büyük organizasyonlar değil sadece basit bir iyi ki doğdun denmesi.. Ailemin, arkadaşlarımn hepsini doğum günlerini biliyor ve her sene kaçırmadan kutluyorum. Onlar benimki hatırlamıyor bile. En çok dokunan da bu sene en azından pasta olsun bi mum üfliyim diye marketlerdeki 20 tllik pastalardan alalım dedim annemin verdiği tepki ne doğum günü ya kazık kadar kız oldun demesi. Karşımda kadın vardı göz göze geldik. ağlamakla ağlamamak arasında kazık kadar oldum diyip pastayı geri bıraktım. Kadının yüzü gitmiyor önümden. O gün 20 tl yi çok gördü bana. Sorun şu ki ablam 30 yaşına girecek ama her sene kutlanır hem de bir pastayla kuru kuru değil bildiğin organizasyonla. Kafelerde canlı müziklerle... Bir keresinde 8 yaşlarındayken ablamın doğum gününü kutlayıp tatile gitmiştik ablamın doğum gününden 1 ay geçmişti benimkine de 2 hafta felan vardı. Gittiğimiz mekanda ablamın adına şarkıyla doğum günü kutlanmıştı bende benim sanıp hevesle gelmiştim masaya. Ağlamıştım o gün annem senin doğum gününe daha var demişti bende onunkini zaten kutladık demiştim. Annem o gün söz vermişti söz seninkinide kutlayacağız aynı şekilde diye. Çocuk aklı işte annemle ne zaman kafeye gitsek arkadan garson pasta getirecek diye dört gözle beklerdim. şu an 21 yaşındayım hala bekliyorum belki kutlar diye ama bş farkla artık sadece söylesinler diye bekliyorum. . Nedem böyle bilmiyorum. Evi yapmasam laf söylüyor. Kapıyı ben açınca evi yapmamışsın ablam açınca nasılsın diyor, bi şey yapsam tersliyor ama ablama hiç böyle değiller... Ne zaman Bir şey olsa ağlasam gelip neyin var diye sormak yerine niye ağlıyor bu gene diyorlar. Ama ablam ağlayınca saçını okşayıp ne olduğunı soruyorlsr. Gözümün içine baka baka seviyorlar onu. Ablan hastadır felanda demeyin turp gibi maşallah benden sağlam. Ben yaşadıklarımı içime ata ata yüz felci oldum ya. Doktor sıkıntıdan stresten olmuş dedide sınavdandır deyip geçiştirdim o gün bile anneme yüzüm ağrıyor anne dilim uyuşuyor dememe rağmen umursamadı. Ablamın karnı ağrısın hemen dr gidelim mi der. Evlatlık olma gibi bir şey de söz konusu değil. Anneme de babama da benziyorum..
Cidden delircem az kaldı. Hep 2. Plandayım. İçimi dökmek için burası geldi aklıma en azından bir nebze olsun rahatladım. 😞😭
Cidden delircem az kaldı. Hep 2. Plandayım. İçimi dökmek için burası geldi aklıma en azından bir nebze olsun rahatladım. 😞😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer