Her insan bir yerde güler, damarını bulmak lazım. Ama bende doktor değilim ki abilerim ablalarım, hastam çok olsun, sizede damar yolu. İnsanı çok yordukları doğrudur. Anlaşabilirim fakat bir daha anlaşmamızı gerektirebilecek bütün olanakları ortadan kaldırırım.
Anlaşa bilsem bile bir zaman sonra ona baka baka yani üzüme baka baka ben de kararırım benim de canım sıkılır Bu yüzden belli bir zaman sonra ben de anlaşamam diye düşünüyorum..
Merhaba, Kahkalar atmayı seven biri olsam da ciddiyeti de bilmek gerektiği fikrindeyim. Anlaşma sağlanabilir ama hayat onunla uzun vade devam edemez herhalde. Işıkla kal.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Eğer sürekli hayatına dahil olan biriyse bu tip insanlar anlaşması çok zor bence. Sürekli bir negatif enerji, insanı ne mutlu edebilir. Bir tebessüm herşeye bedel.
Bi komşumuz misafirliğe geldi abisiyle. Gülüyoruz şakalaşıyoruz ama adamda tık yok. Bir süre sonra "abi hayırdır senin kafa bir yere mi takıldı" dedim, abisi cevap verdi "o bazı kelimeleri anlamıyor" dedi, abisi anlatınca konuyu, Arap atı gibi kahkahayı bastı sonrasında. Meğer Türkçe çok anlamıyormuş.
Asla, Hayır... İnsan bu dünyada o kadar ıstırap çeker ki bütün canlı yaratıklar arasında, yalnız o gülmeyi, icat etmek zorunda kalmıştır. Gülmesini bilen insanlar dünya meselelerine sağduyu, sakin kafa, sağlam düşünce ve kültürlü bir gözle bakabilmelerine imkân veren, sihirli anahtarı ellerine geçirmiş olurlar. Ve bence de , bu yaşamda gülmek aslında bir zeka belirtisidir... Çokca, gülümseyiniz...
Ben gülmeyi ve yanımdakileri de güldürmeyi severim. Gülmüyorsa onu aldığım yere sakince bırakır ve ondan uzaklaşırım. Teselli etme özürlüyüm napim yani 😏
Nabıza göre şerbet diye bir deyim var ve çevremde böyle karakterde olan arkadaşlarım da var olgun insanlar oldukları için anlaşabiliyoruz ona göre de o anki ortamın atmosferi şekilleniyor.
Sanırım anlaşamam ama bi iş ya da bilgi almak için konuşuyorsam alacağım bilgiyi alana kadar konuşuruz en fazla yoksa normal muhabbet ederken benimde modumu düşürür konuşcak konu olmaz