Şaka kaldıramayan insan dünya ahiret mutfaktaki bulaşık süngerimdir.

Şaka kaldıramayan insan dünya ahiret mutfaktaki bulaşık süngerimdir.

Bana mümkünse benimle samimiyeti olmayan, hakkımda fikir sahibi olmayan ve ağzının ayarı olmayan insanlar şaka yapmasın. Samimi olduğum ve duvar koymadığım insanlar bana şaka yapabilir bunun dışında şaka kaldırmak zorunda değilim.. Ayrıca şaka var, bir de şaka yapmaya çalışırken ka.. ka edenler var. Mümkünse onu yapmasın kimse sonra üzüyorum :D Keyifli geceler..
Şakanın boyutu önemli. Şaka yüzünden hayatını kaybeden insanlar var. Şakanın kalitesi önemli. El şakası, fiziksel özellikleri alaya alma, belden aşağı vurma falan ayıp. Rencide edici, kalp kırıcı ya da insanları birbirine küstürecek fitne fücur işlere girilmemeli. Ayarı varsa gülünür. Yoksa şaka yapanı ikiye bölerim.
Hayır tabii ki şaka kaldırabilirim hatta şaka yapan insanla da şakalaşmayı çok severim yani o şakayı devam ettirmeyi severim, ama mesela karşımdaki insanın gerçekten şaka mahiyetli mi yoksa şakağı da altında bana bir mesaj mı vermeye çalıştığını da çok güzel anlarım ona göre de karşılığını veririm
Görsel de bulaşık süngerine benziyyy :d
Mizahı severim yaparım da arkadaşım tuvaletteyken torpil falan atmıştım benim şakalarım tehlikelidir
Senden de güzel mi
Çok daha güzelliğinle işimiz yok 🤤
Kediliğinle 🐾
🦁🦁
Cevap
23Cevap
Şaka seviyorum ben eğlenceli olmayı da seviyorum aynı şekilde
Şaka yaparım, şakayı da kaldırırım bundan yana sorunum yoktur. :)
Her şeyi ciddiye alıyorum bu sebeble çok insan silmek eşiğine geldim ben birine bana şaka yakmayın diyince arkadaşımın ilk dediği ona şaka yakmayın ciddiye alır demek oluyor ben ciddi insanım arkadaş bana matrax matrax gelinmesin
Normalde şaka kaldıran biriyim ama her şakayı kaldıracak halim de yok..
Şaka kaldırırım ama kırıcı şeylere gelemiyorum bazen. Şaka adına hakaret ediyor bazıları. Herşeyin bir dozu ve dengesi var.
Mizacım gereği şaka kaldırıyorum ama bazı insanlar bunu kullanıp abartiyorlar öylelerine sinir oluyorum. Her şeyin dozu var.
seviyeli ve lüzumsuz şakaları sevmem onun harici kaldırırım her şeyi benimle dalga geçilse bile gülerim hatta kendimlede dalga geçerim
Şaka yapılmaması gereken konular dışında kaldırırım
el şakası hariç dil şakası severim ama yaratıcı olmalı
Sakaninda bir sınırı vardır saygı çerçevesinde yapılmalı
Mizah anlaşım yok maalesef yoksa severim anlamıyorum
pek hoslanamam. acikcasi açık açık da anlamam ben bak yapmayın bana şaka derim
Şakaya bende gülerim genelde yerinde ve zamanında yapılırsa tabi.
Şakalanmayı severim ama abatmadan. Eşek şakası olmaz🙄
Şakayı kaldırırım da her şakayı kaldıramam.
Şakaya bağlı her şakanın altında bi gerçek vardır elbet bence
Şakasına bağlı
saka kaldıramam
Sadece el-kol şakası sevmem.
Ne sakasi ama essek. şakasimi hic cekemem bi ell
Bazen evet bazen hayır..
Şakasına ve kimin yaptığına göre değişir
Haddi aşmadığı sürece şakaları severim ve yaparım.
Mizahı iyi olan bütün şakalar kabul.
Şaka severim 🥳
Herkesin şaka anlayışı farklıdır
Şakasına göre
Şaka sever😀
çok şakaya gerek yok bence, yerine göre olmalı
Evttt
Maalesef
Her sakayi sevmem
Evet sevmem şaka
Şaka sevmem çok
El şakası sevmem