Kişilik & Karakter Burcuna göre hangi Kurtlar Vadisi karakterisin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Burcuna göre hangi Kurtlar Vadisi karakterisin?Cennet Mahallesi versiyonunu sormuştum Kurtlar Vadisini sormazsak olmaz...Ulan Laz Ziya çıktık iyi mi#RockStar Burcuna göre hangi Kurtlar Vadisi karakterisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. İplikçi Nedim diyor ama diziye dair en ufak fikrim olmadığı için kim olduğunu da bilmiyorum 😅 2 0 Yorumla
SavcıEsra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İskender Büyük Ennn sevdiğim karakteri aldıktan sonra çok özgün bir fikirmiş gibi aynı sorunun Behzat Ç versiyonunu atmaya gidiyorum. 😃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl At bakalım askhdasd Yorumla
Ramathan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Selâm, Akrep burcuyum Çakır ne yaa. Dizide hiç sevmediğim, nefret ettiğim karakter. Biri olmak istesem kesin Laz Ziya olurdum. 1 0 Yorumla
Fılankes979 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Derya çakır çıktım ama gönül isterdiki iskender büyük olayım fjdjkks 😂 1 0 Yorumla
Şştbayım Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çakır çıktı jshxb şu 43 de vurulup 45 de ölen değil mi ejdjhd 1 0 Yorumla
sfeenks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Testere bu alemdeki en gaddar adamdır, tek bir kişiye boyun eğer oda KILIÇ.Kılıç çıktım:) 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Testere necmi en nefret ettiğim karakterlerdendi vadide, olmadı bu :/ 2 0 Yorumla
bluetea Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Laz Ziya nın balık Karahanlı nın ikizler olduğunu hep hissetmiştim. Yanılmamışım. 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ağhhh Elif'mişim😌🤍 @yogurtlucikolata Memati'm😂🔫 1 1 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Ağğhh sevsinleeeeerrr 🤤🤍 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben yine Karahanlı. Yine bir topluluğun lideri. 😂 1 0 Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl laz ziya ama ben polat alemdar olurum gerçek hayatta kurtlar vadisi karateri olsam 0 0 Yorumla
ThePinkLady Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yaaaa offff!!! Elif nedir yaaaaa 🤬🤬? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha ne istiyorsun Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Elif dünya yansın umurumda değil ben aşkıma kavuşayım diyen bencil ağlak gıcık karakterdi yani. İstememesi normal 😅 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. testere necmi 2 0 Yorumla
eylulyeșil Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Polat Alemdar gibi bișiydi burcum 👉Oğlak 👈 2 0 Yorumla
plaktapantera Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Laz ziya çıktım ağlayarak uzaklaşmaktayım... 2 0 Yorumla
Vicdansiz000 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İplikçi Nedim çıktı 😂😂😂😅 paraciklarim 💵💵💰 1 0 Yorumla
Barbarbeku Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl kılıçla testere arasındayım nasıl bişe bu ya 1 0 Yorumla
Varolcuk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Laz Ziya çıktım laz ziya ne yaaa akshsj 1 0 Yorumla
DengesizBirHatun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İkizler, karahanlı, oturaklı birine benziyor iyi😂 1 0 Yorumla
nevarneyoq Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Aslan bey-aslan akbey-aslan amca-abbas ustaoğlu 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Derya Çakır 1 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. Afferim, Karahanlı , baron um ben😆 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aslan bey and derya çakır severimm 1 0 Yorumla
_Creeper_07_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Laz Ziya çıktı, bence bir sıkıntı var bu işte 😃 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Çakır çıktım hakkınızı helal edin 2 0 Yorumla
umutlabekle Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İplikçi Nedim kim? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Güldüğümüz biridir :D Yorumla umutlabekle +1 yıl Diziyi izlemediğim için bilmiyorum Yorumla Coollife01 +1 yıl İplikçi , zengin tefecisi dizinin, bütün babaların parasını o yönetir😆 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Elif çıktımm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl asdıahdguuayjsdaksjd Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İplikçi nedim hhdhd 3 0 Yorumla
XSirenHeaDX Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl onu geç yaa reis çıktım reis reis 😂😂😂 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Iplikci nedimmi😂😂 2 1 Yorumla XSirenHeaDX +1 yıl hay tipini 😂 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Laz ziya 😂😂😂 1 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kılıç çıktım 😁🤙 1 0 Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Memati 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
İplikçi Nedim diyor ama diziye dair en ufak fikrim olmadığı için kim olduğunu da bilmiyorum 😅
İskender Büyük
Ennn sevdiğim karakteri aldıktan sonra çok özgün bir fikirmiş gibi aynı sorunun Behzat Ç versiyonunu atmaya gidiyorum. 😃
At bakalım askhdasd
Selâm,
Akrep burcuyum Çakır ne yaa. Dizide hiç sevmediğim, nefret ettiğim karakter. Biri olmak istesem kesin Laz Ziya olurdum.
Derya çakır çıktım ama gönül isterdiki iskender büyük olayım fjdjkks 😂
Çakır çıktı jshxb şu 43 de vurulup 45 de ölen değil mi ejdjhd
Testere bu alemdeki en gaddar adamdır, tek bir kişiye boyun eğer oda KILIÇ.
Kılıç çıktım:)
Testere necmi en nefret ettiğim karakterlerdendi vadide, olmadı bu :/
Laz Ziya nın balık Karahanlı nın ikizler olduğunu hep hissetmiştim. Yanılmamışım.
Ağhhh Elif'mişim😌🤍 @yogurtlucikolata Memati'm😂🔫
Ağğhh sevsinleeeeerrr 🤤🤍
Ben yine Karahanlı. Yine bir topluluğun lideri. 😂
Başak burcuyum
Derya çakır diyor.
laz ziya ama ben polat alemdar olurum gerçek hayatta kurtlar vadisi karateri olsam
Yaaaa offff!!! Elif nedir yaaaaa 🤬🤬?
Daha ne istiyorsun
Elif dünya yansın umurumda değil ben aşkıma kavuşayım diyen bencil ağlak gıcık karakterdi yani. İstememesi normal 😅
testere necmi
Polat Alemdar gibi bișiydi burcum 👉Oğlak 👈
Akrep, çakır. 😂
Aslan Bey
Laz ziya çıktım ağlayarak uzaklaşmaktayım...
İplikçi Nedim çıktı 😂😂😂😅 paraciklarim 💵💵💰
kılıçla testere arasındayım nasıl bişe bu ya
Laz Ziya çıktım laz ziya ne yaaa akshsj
İkizler, karahanlı, oturaklı birine benziyor iyi😂
Hdhdjd neden Karahanlı
Neyse Karahanlı çıktık :D :D
Aslan bey-aslan akbey-aslan amca-abbas ustaoğlu
Benden Polat Alemdar olmaz ki 😀
Derya Çakır
Karahanlı'nin yükseleni kovaymış
Memati çok sevdiğim karakter 😄
Afferim, Karahanlı , baron um ben😆
#Bonjour
Oğlak burcuyum :-D :-D :-D
Aslan bey and derya çakır severimm
Laz Ziya çıktı, bence bir sıkıntı var bu işte 😃
Ooo Polatmışımm lann 😅
Derya çakır nedir yaw kslslsşs
Çakır çıktım hakkınızı helal edin
İplikçi Nedim kim?
Güldüğümüz biridir :D
Diziyi izlemediğim için bilmiyorum
İplikçi , zengin tefecisi dizinin, bütün babaların parasını o yönetir😆
Elif çıktımm
asdıahdguuayjsdaksjd
İplikçi nedim hhdhd
Testere necmi. Sokarim fenaa;)
onu geç yaa reis çıktım reis reis 😂😂😂
Testere necmi. S
Iplikci nedimmi😂😂
hay tipini 😂
Kılıç
İskender büyük😂
Rıza baba çıktı :d
Kılıç 😂
Vayyy polat alemdar 😂
Kılıç
Bir Çakır olarak KS nin sefiriyim artık.
Dnscdcx Çakır.
Laz ziya 😂😂😂
Iskender sjsjsjsjs
Hahahahah Elif çıktık iyi mi
Kılıç çıktım 😁🤙
Aslan bey.
Karahanlı çıktım
Derya çakır
Memati
Elif