Diziler & Filmler Burcuna göre hangi Kurtlar Vadisi karakterisin? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Bana Skender Büyük karakteri çıktı. Karakterinin repliğini bilen yazabilir bu arada 😂😂 Burcuna göre hangi Kurtlar Vadisi karakterisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İkizler karahanlı çıktı.. ama hiç izlemedim diziyi sdfsd 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl İskender Büyük. Kurtlar Vadisi'ni izlemediğim için nasıl bir karakterdir bilemem. 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle Memati.Karşımızda ki insana güvenmediğimiz zamanlarda içimizde uyuyan Memati uyanıyor. 0 0 Yorumla
Ilknur124 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Testere Necmi yükselene de Polat Alemdar neden erkekler benden kaçıyor belli sjsjsjsjs 1 1 Yorumla Derinsd +1 yıl Ahahaaha kız gördüğüm en komik görüş Yorumla
Derinsd Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Memati ne ya jzshsvsg beni görenlerde mematiye benzetmesi zaten 0 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kılıç mı 😂 ben Laz Ziya'yı seviyordum ama Asiye sahneleri iyiydi 🥹 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aslanı direkt Aslan bey yapmışlar böyle bir düz mantık olabilir mi ya 0 1 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Mematinin yengeç olması mümkün değil Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Karahanlı çıktım. Dağılın bu konseyin lideri benim aklınızı alırım sizin :D 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kılıç nasıl bir karakter? 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl youtube.com/shorts/et-SsrXsPcw?si=UlJ3Sq7-n1qNBagOSonuna kadar izle kılıç böyle bir karakterdi 😂😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 756 cevap paylaştı. Aslan bey. Çok hazıra kaçılmış 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 343 cevap paylaştı. Büyük iskender...😄 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 315 cevap paylaştı. Aslan bey miş :D 0 0 Yorumla
ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ben sana gülüm demem, Gül'ün ömrü az olur😂 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben küçükken bile mematiye aşıktım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kova. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. İskender büyük 😄 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hoydaa sen terazi misin 😂😂 Yorumla Suvenir +1 yıl Eveet 😂 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Rıza babaymışım 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Karahanlı o Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 546 cevap paylaştı. İplikçi Nedim. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karahanlı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. çakır 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Testere Necmi 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Elif'miş 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Elif dedim şarkısı vardı ahaha Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. Derya çakır olduk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İkizler karahanlı çıktı.. ama hiç izlemedim diziyi sdfsd
İskender Büyük. Kurtlar Vadisi'ni izlemediğim için nasıl bir karakterdir bilemem.
Kesinlikle Memati.
Karşımızda ki insana güvenmediğimiz zamanlarda içimizde uyuyan Memati uyanıyor.
Testere Necmi yükselene de Polat Alemdar neden erkekler benden kaçıyor belli sjsjsjsjs
Ahahaaha kız gördüğüm en komik görüş
Memati ne ya jzshsvsg beni görenlerde mematiye benzetmesi zaten
Kılıç mı 😂 ben Laz Ziya'yı seviyordum ama Asiye sahneleri iyiydi 🥹
Aslanı direkt Aslan bey yapmışlar böyle bir düz mantık olabilir mi ya
Mematinin yengeç olması mümkün değil
Karahanlı çıktım. Dağılın bu konseyin lideri benim aklınızı alırım sizin :D
Kılıç nasıl bir karakter?
youtube.com/shorts/et-SsrXsPcw?si=UlJ3Sq7-n1qNBagO
Sonuna kadar izle kılıç böyle bir karakterdi 😂😂
Aslan bey. Çok hazıra kaçılmış
@encokbensorarım haydaa 😅
Büyük iskender...😄