ego dersen başka tarafa kayar. insanlara yaranmamaya karar verdim de :) daha anlaşılır olur. ki ben maksat buysa hak veririm , çünkü bende kimseye yaranmaya çalışmıyorum. çalışmadım da. hep kendi işimi kendim gördüm. hepte kaybettim , ama bu kayıplar beni bir noktada fırsatları daha iyi değerlendirebilir bir noktaya getirdi. yani aslında basit bir şey gibi geliyor sorunca , bu anlattıklarımda ne alaka denilecek cinsten şeyler , fakat ben insanın kendisinde değiştirdiği ufak bir şeyin bile hayatına doğrudan ya da dolaylı olarak etki ettiğine inanıyorum. arkadaş seçimini etkiliyor mesela , arkadaşların senin kaliteni senin ortalamanı etkiliyor , senin muhatap olduğun insanları etkiliyor , senin konuştuğun konuları etkiliyor , senin konuşma tarzın belki bir erkeğin ilgisini çekiyor ve o kişi kim bilir senin eşin oluyor , ondan çocukların oluyor ve çocuklarını yetiştirirken , vermiş olduğun kararların neticesinde edinmiş olduğun tecrübelerle yetiştiriyorsun. bir kelebek etkisi misali , küçük bir karar dünyanın öbür ucunda fırtınalara sebep oluyor. biraz saçmaladım ama anladın sen beni xD
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Boğularak ölenlere dikkat edin büyük çoğunluğu yüzme bilirler. Bu yüzden açılırlar ve o yüzden boğulurlar. Trafik kazasında da yine ölenlerin tamamına yakını şoförlüğü iyi olanlardır. Bu yüzden hız yaparlar ve kaza yaparlar. Acemi şoförler ölümcül hata yapmazlar ve yüzme bilmeyenler boyunu geçen yerlere gitmezler. Bilmek her zaman iyi değildir çünkü EGO öldürür.
Nasıl biri olursan etrafına öyle insanları çekersin. Etrafında bir yığın egolu insan düşün onların o anlamsız hallerine katlanirim diyorsan, yeni halin hayırlı olsun :)
Kanka çevrendekiler de uzaklaşır burnu havada falan diye. Mesela ben insanlara saygımdan onları dinlerim ama fikirleri umrumda değil bu benim hayatım istediğimi yaparım ama ego çok değiştirir insanı