Babanız annenizi aldatıyorsa? :(? Biraz uzun ama lütfen okuyun :(?

Arkadaşlar merhaba..
Benim babam annemi aldatıyor. Üstelik kadın evli. Yanlış anlamayın ama kadın kapalı. Aklım almıyo kuran okuyan biri nasıl böyle bir günah işler. 3 çocuğu var. Biz babamı kaç kere yakaladık telefonunda mesaj falan. Babaanneme de kaç kere yalakalık yapmış. Biz öğrendikten sonra hiç yanına gelmemiş. Kardeşim oldu onu görmeye gelmişti. Biz o zaman bilmiyorduk. Babamın cüzdanında resmi çıktı. Hepimiz şok olduk. Yani bir türlü aklım almıyor :(( Kadını aradık annemle. Bu kadar iğrenç ve yüzsüz bir insan olamaz. O kadar yüzsüzce konuşuyor ki. Orospular bile halt etmiş yanında. Kadın bizim yakınımızda oturuyor. Gidip ağzını burnunu dağıtmak istiyorum ama babam beni keser. Sizce ne yapmalıyım? Annem zaten üvey.. Asla boşanmazlar biliyorum ama yüzsüzce aldatması çok zoruma gidiyor. Nolur bana bir akıl verin :(
Güncellemeler
+1 yıl
biliyorum bana kızacaksınız ama yürek işte , babamı canımdan çok seviyorumne yaparsa yapsın kıyamıyorum. Çünkü annem yanımda yok onun eksikliğini hep yaşadım ama onun sevgisini de babama yükledim. Yani yaşamadan kimse anlayamaz Allah yaşatmasında kimseye. Zor bir durum..
Babanız annenizi aldatıyorsa? :(? Biraz uzun ama lütfen okuyun :(?