Babam annemi aldattı okurmusunuz?

Ben 2 yıl once mesajlari yakaladım zaten okuma yazma öğrendiğimden beri telefonunu bana vermeyi bıraktı annemede vermiyo telefonunu şuanda bizden saklıyor

Unutamadım bu olayı mesajları anneme anlattım haberide var ama bişey yapmadı bunu yazarken bile nefesim kesiliyor babamdan sevgi görmedim diyemem bana karşı çok iyi bazende çok kötü ama anneme karşı yaptıklarından dolayı onu sevemiyorum annemi dövüyor ona hasta diyor zaten ikiside ilaç kullanıyorlar. Annem deseniz başka bi kafa neymiş onları ben hasta ediyormuşum felan aynı babama benziyormuşum ki en çok bu kırdı beni yani napmalıyım kafamdaki sesler susmuyor intihar et intihar et tabi normalde arkadaş ortamında biraz şebek bir insanım her boka gülerim arkadaşlarımında haberi var bu durumdan ama işte beni ciddiye almıyorlar intihar edicem diyince zaten babamda eğitimimi desteklemiyor daha bunun gibi bir çok olay yani napmalıyım ben yaşayamıyorum çünkü artık çok kötüyüm nolur bana yol gösterin bana yardım edin evde şiddet bitmiyor bağırışlar bitmiyor kafamdaki sesler susmuyor

Babam annemi aldattı okurmusunuz?