Kişilik & Karakter Gururunuz incitir mi, incinir mi? Peki neden? Gölgesizkarakter Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Gurur bazen herkesi incitmeye neden olurken bazen incinmenin nedeni olur. Gururunuzu ne incitir? Siz gururunuzla insanları incitir misiniz? Neden?Gurura takılıp düşmeyen, sen de gel.. :) Gururunuz incitir mi, incinir mi? Peki neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. incinir..incinirse incitir.. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sevdiğim, değer verdiğim insana karşı gurur yapmam. Ama bazı tavırlarım karşı tarafı baya incitiyor. Ona da yapacak bir şey yok. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Gururum incinir ama incitmez. Gururum incinince zaten orada kalmayacağım için incitme şansımda olmaz. 1 0 Yorumla
_karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Birini incitecek kadar gurura sahip miyim bundan emin değilim ama kendi gururumu da en çok ben incitirim 1 0 Yorumla
sütlüsadekahvem Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gururumu incitecek konuma getirmem çok güzel incitirim 1 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl mümkün mertebe incitmem kimseyi ama incinirim 😊 1 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. İncinir , kişiye göre incitir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
incinir..
incinirse incitir..
Sevdiğim, değer verdiğim insana karşı gurur yapmam. Ama bazı tavırlarım karşı tarafı baya incitiyor. Ona da yapacak bir şey yok.
Gururum incinir ama incitmez. Gururum incinince zaten orada kalmayacağım için incitme şansımda olmaz.
Birini incitecek kadar gurura sahip miyim bundan emin değilim ama kendi gururumu da en çok ben incitirim
Gururumu incitecek konuma getirmem çok güzel incitirim
Gururum beni mahvediyor.
mümkün mertebe incitmem kimseyi ama incinirim 😊
İncinir , kişiye göre incitir
Hayır, ben gurursuzun tekiyim
incinirsem incitirim onun için incinmiyorum
İncinir
Sansa Stark
Incir
Ikiisi de olabilir🙄
yeirne göre değişir mi acaba bir şekilde
İncinir