Kişilik & Karakter Çok sıkıcı aşırı bunaldım, ne yapabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hem sicak hem bunaltıcı hiçbir şey yapasım da yok valla ölsem yeridir Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar daha fazla duş al yazmayın valla alcam billa alcam tamam Güncellemeler+1 yıl Ayrıca lütfen sayın erkek üyelerimiz özele gel sohbet edelim demeyin istemiyorum Çok sıkıcı aşırı bunaldım, ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
C-J-N-G Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet ölmek istiyor, askerlerimi yolluyorum. Uzuv kesme, kafa kesme, kafaya tek kurşun hangisini tercih edersin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Suda boğma seçeneği yok mu Yorumla C-J-N-G +1 yıl Yok maalesef, Meksika çölleri kuraktır seçenekler kısıtlı Yorumla Soran +1 yıl Vay arkadaş ölümüm bile istediğim gibi olmuyor çat diye kafamdan vurun o zaman anlık geberip gideyim Yorumla C-J-N-G +1 yıl Yorumla
dreamweaver45 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl canın cehenneme cehenneme kadar yolun var gıcık kapıyorum sizden 0 9 Yorumla dreamweaver45 +1 yıl zaten sen istesen de özelden konuşmayı ben kabul etmem 😡😡 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun abi ne bu şiddet bu celal Yorumla dreamweaver45 +1 yıl abimi? +😡😡😡😡 gıcık kapıyorum siz kızlardan Yorumla Soran +1 yıl Ay tamam bi sensin tamam Yorumla dreamweaver45 +1 yıl az ötede havla Yorumla Soran +1 yıl Bana havla diyene bak sen. Durduk yere seni hiç tanimama rağmen hakaret edip bela okuyorsun neyin acısı bu Yorumla dreamweaver45 +1 yıl hakaret mi ediyorum belamı okuyorum gözlerin kör herhalde Yorumla Soran +1 yıl Canın cehenneme iyi dilek mi? Havla demek hoşgörü mü? Yorumla dreamweaver45 +1 yıl boş yapma Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. En güzel bu durumlarda güzel bir duş almak 1 0 Yorumla
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl duşun altına gir arkadaşım bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dus en fazla yarim saat ya ondan sonrası... Yorumla kemalplus +1 yıl gel iki sohbet edelim rahatlarsın bir takip at arkadaşım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neye sıkılıyorsan tam tersini düşün haha :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Canımı sıkan konular da var elbet , mesela sevgilimle birkaç gündür konuşmuyoruz stresli bir dönemden geçiyorum ailevi problemler var bunlarin nasıl tersini düşüneyim. Diger türlüsü de yapcak bir şey olmadığı için full yatıyorum sıkıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende aynı kendimi kandırıyorum iyi şeyler düşünüp yalandan. Yorumla Soran +1 yıl Duşa gireyim de belki suda boğulur rahat ederim Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Bi duj al 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Film izleyin 0 3 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Sobet edebiliriz isterseniz 🙂 Yorumla Soran +1 yıl İstemez teşekkürler Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Peki rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet ölmek istiyor, askerlerimi yolluyorum. Uzuv kesme, kafa kesme, kafaya tek kurşun hangisini tercih edersin
Suda boğma seçeneği yok mu
Yok maalesef, Meksika çölleri kuraktır seçenekler kısıtlı
Vay arkadaş ölümüm bile istediğim gibi olmuyor çat diye kafamdan vurun o zaman anlık geberip gideyim
canın cehenneme cehenneme kadar yolun var gıcık kapıyorum sizden
zaten sen istesen de özelden konuşmayı ben kabul etmem 😡😡
Ne diyosun abi ne bu şiddet bu celal
abimi? +😡😡😡😡 gıcık kapıyorum siz kızlardan
Ay tamam bi sensin tamam
az ötede havla
Bana havla diyene bak sen. Durduk yere seni hiç tanimama rağmen hakaret edip bela okuyorsun neyin acısı bu
hakaret mi ediyorum belamı okuyorum gözlerin kör herhalde
Canın cehenneme iyi dilek mi? Havla demek hoşgörü mü?
boş yapma
En güzel bu durumlarda güzel bir duş almak
duşun altına gir arkadaşım bence
Dus en fazla yarim saat ya ondan sonrası...
gel iki sohbet edelim rahatlarsın bir takip at arkadaşım
Bencede sıcak
Neye sıkılıyorsan tam tersini düşün haha :D
Canımı sıkan konular da var elbet , mesela sevgilimle birkaç gündür konuşmuyoruz stresli bir dönemden geçiyorum ailevi problemler var bunlarin nasıl tersini düşüneyim. Diger türlüsü de yapcak bir şey olmadığı için full yatıyorum sıkıldım
Bende aynı kendimi kandırıyorum iyi şeyler düşünüp yalandan.
Duşa gireyim de belki suda boğulur rahat ederim
Sohbet edelim istersen
Bi duj al
Film izleyin
Sobet edebiliriz isterseniz 🙂
İstemez teşekkürler
Peki rica ederim
herkez aynı durumda