Ağlama krizleri geçiriyorum, nereye başvurmalıyım?

Herkese esenlikler dilerim. Sabah kalkıp her zamanki gibi günlük rutinlerimi yerine getirdim ve biraz müzik dinleyip derse koyuldum. Ders molasında youtube'da işsizlik ve gelecek kaygısı konulu videolar izliyordum, aynı zamanda içime gömdüğüm aşk acısı geçmiyordu, sadece eskisinden daha az acıtıyordu. Çalıştığım dersi yapamadım diye saldım, müzik dinlerken eski günleri düşünmeye başladım. Ne olduysa 3 saat önce gayet enerjik motivasyon müzikleri dinlerken bir anda ağlama krizine girdim, ağlamaktan ve burun akıntısından nefes bile alamadım. Devamlı ben ne olacağım, kazandığım para bana yetecek mi, ileride beğenilecek miyim, beğenilmezsem ne olacak, birilerine muhtaç olursam ne olacak? Cenazeme gelecek arkadaşım bile yok. Eskiden ayda 2-3 kere olurken artık haftada 2-3 gündür bu oluyor ve habersiz oluyor komik video izliyorum, aradan birkaç saat geçiyor ölümü düşünüyorum. Sanırım bunun nedeni gelecek kaygısıyla beraber toplum sorunlarından kaynaklanan beğenilmeme korkusu, toplum rolünü üstlenememe korkusu. Psikiyatri halleder mi, ilk nereye gitmeliyim, keşke bir bilen cevaplasa..
Ağlama krizleri geçiriyorum, nereye başvurmalıyım?