Hayatım boyunca hiç duygusal biri olmadım çoğu acı olaya da ağlamam kolay kolay lakin şu son bir haftadır ota b. ka herşeye ağlıyorum sizce ne yapsam geçer artık gerçekten etkilenmeye başladı hayatım sürekli ağlamak da çok zormuş 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben bir erkek olarak hem çok sert yapıya sahibim hemde hiç umulmadık anda duygusallasabiliyorum ve bunu kontrol edemiyorum
Heh su anki durumum peki niye pat diye ilk defa şimdi oldu bu sence
Yasadigin bazı olumsuz durumlar bir yerden sonra ufak bir tetikleme ile büyük ve yoğun bir duygu patlamasına sebeb oluyor
Olabilir peki nasıl geçiyor 😂
Zorlama bırak aksın bir yerde duracaktır mutlaka bırak keyfine göre takılsın 😂😂😂
😂 tamam da ulu orta da aglanılmaz ki hele hele iş yerinde bide benim isimde 😂😂😂
😂😂😂😂
Gülerek ağladığın şeyleri düşünmeyerek eğlenceli şeyler yaparak
Deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim tatlım
Ağlamalısın. İçinde biriktirdiğin problemleri de çözmeye bak
Valla o kadar çok varki cozemedigimi anlayalı yıllar oluyor hepsini yok saydım umursamadım şu güne kadar ama tokam düşünce bile ağlar oldum
demek ki artık dolmuşsun bünyede bir yere kadar yani
Valla noldu bilmiyorum da soruyu tokam düştü diye ağladığım an sormak istedim sonra agladigima sinirlenip ortada mal mal dolanıyorum sen düşün dehşeti
yani profesyonel yardım almayı dene bence
Dur bakalm bir çare bulamazsam şart oldu zaten artık
Sikılmissin, Strese girmişsin kafa dagitman lazım artik
Ya aşırı ağlayarak icini bosaltcan gülüm ya da hayati seyine takmicsn :)
Hayatı dakmam da biliyon zaten beni ama tokam düştü diye ağlamam da benlik değil be bı çare şart😂
Hahahah kuzum cidden senin gibi bi insana ağlamak yakisirmi. Sen hayatinda yasamadigin aci kalmamis durmuş durmuş simdi agliyosun. Bak doverim haaa 😀
Hiç deme hiç ağladığım şeyin saçmalığın i fark edip sinirleniyorum sonra ortada sinirli sinirli cirit atıyom 😂
Sen normal degilsin bunu biliyorum ama bokunu çıkarma artik. Aglama bak bi daha gelirim yanina yoksa 😄
Valla sanırım bokunu çıkartalı yaklaşık bir hafta oldu 😂
Sana bi ilac recetesi yaziyorum. Sadecr aksamlari ac karnına 1 bardak sek viski yaziyorum 😀
Bazen bende ağlıyorum. İyi oluyor
Tokam düştü diye ağlamam ne derece normal peki snece
Tükenmişlik var mı?
Kendimi hissedemiyorum ya sanki asıl sorun bu gibi hani ne hissettiğimi anlamıyorum tepklierimi felan
Şöyle geleceğe dair planın ya da hedeflerin yoksa insan da hep bir boşluk olur. Bu da zamanla içine dert olur.
İş yerin de akşam oldu diye ağlıyorum bende 😅
Vardı da hepsi oldu şükür dahası yok barmen olmak istiyor dün oldum avukat olmak istiyordum diplomamı alcam az kaldı tek başıma çok güzel bir hayatım var zaten ama işte durum vahimlesiyor
Başka aktiviteler ve uğraşlar yaparak 😅
Hormonel olabilir ya da stresli dönemindesin
Olabilir peki sence napsam gecer
Son hafta bende ota boka ağlıyorum 😂 geçer
Zamanla
Saol😂
Daha çok ağla
Kız daha on dakikaa önce tokam düştü diye ağladım daha coku yok sanırım
Çok garip :O
Duygusal boşluğa girmişsin.. zaman sedece zaman
Sulu göz seni
Psikolog?
Önce bı ben geçirmeyi denesem daha mantıklı sonrası elbette olabilir
Psikolojik destek almak insanı deli yapmaz normal vücudun sorununda nasıl gidiyorsan ruh sağlığı konusunda da gidebilirsin senin geçirebileceğini zannetmiyorum yolunu bilseydin buraya yazmazdın benim sana tek tavsiyem farklı şeylere odaklan hobi bul kendine sana seni iyi hissettiren şeyler yap
Yok delilik gördüğüm için değil ben bıçaklandım da da gitmedim doktora yani olabildigince kendim halletmeye uğraşıyorum saygım sonsuz yoksa tabiki yaptıkları iş çok özel ve sağlıklı olan bir birey dahi gidebilir ☺️
Teşekkür ederim deniyecegim
ne diyosn yaa geçmiş olsun çok ama herşeyi böyle kendin halledersen kendini fazla yıpratmış olmaz mısın? Bazen yardım almak iyidir
Doktor fobim var görünce bayılıyorum gidemiyorum zaten de gidince de bişey olmasa bile sonrasında hasta geziyorum 1 ay çoğu cerrahi bilgiye sahip. oldum ama 😂 bıçak yaramı. ben dagladım mesela küçükken dişlerimi ben çekerdim 😂grip olunca şurup yerine bitki çayları felan yaparım mesela geçer bı şekilde 😂😂
keşke doktor olsaymışsın diycem de fobin var :) dediğim gibi herşeyi kendin halletmek yorar insanı
Öyle maalesef
Aglaya aglaya