Merhaba :) Size yapılan yanlışı affeder misiniz? Affetmeniz için karşı taraftakinin ne yapması gerekir? Ben insanların yanlışlarını yüzlerine vurmayı sevmem fakat hayatımada bir daha sokmam.🤔
Ben dobra biriyim, yanlışları yüzlerine vururum ama kalp kırmadan şakayla karışık söylerim. Mesela diyelim ki Osman diye bir arkadaşım benden 500 TL borç almış olsun ve borcunu uzun zaman ödememiş olsun bir gün yan yana geldiğimizde. İlk karşılaşmada ismi ile hitap etmek yerine, oooo 500 TL sen nerelerdeydin ya uzun zaman oldu görmeyeli seni çok özledim çok ihtiyacım var sana bu aralar derim 😂😂
Öncelikle şunu hatırlatmak isterim yanlışsız hatasız insan diye bisey yoktur ve hicbir zaman da var olmayacaktir bu hatası veya yanlisinin ne olduğuna göre değişir karsidaki leb demeden leblebiyi anlayabilmek de lazım tabi o kisinin o anki ruh halini düşünüp empati yapabilmek de gerekir veya neden bu yanlışı yaptığını da düşünmek gerekir bu noktada o kisinin gerçekten kötü niyetli olup olmadığını anlayarak ona göre hayatımızdan çıkarmak daha doğru olur bu yorumum hakkında düşünceni yazarsan memnun olurum
Affederim hep affettim.. Kendime yük edemem çünkü. Bir de ölüm varya hani aklımdan çıkartamadıgım bir olgu konusamadıklarımız içimde kalsın istemıyorum.. Zaten buyuk yüklerim var bu manada,, bır ölüyü asla affedemıyor insan ,,! yaşayanları hayatta iken hep affedıyorum. insanlar hata yapar bu hep böyledir..
yanlış nasıl bir yanlış yanlışın dereceleri var.. affedemeyeceğim şeyler var onları affetmem affedip artık o kişiyi hayatımdan çıkardığım yanlışlar yapanlar var.. birde ölse zerre umurumda olmayacaklar var..
Affederim bazen intikam için affetmek gerekir vicdan azabı zaten intikamını alır. Ancak şöyle bir şeyde var konuya göre değişir arkamdan konuşan bir insanı imkanı yok affetmem en sevmediğim şeylerdir bunlar.
Bana çok yanlış yapıldı hiç birini görmedim. Gel gücün varsa bir daha vur der yine sırtımı acarım. Onlar vurdukca ben güçlenirimmmm onlar vurdukca ben güçlenirmmmmm. Yani yanlışlar bana zevk keyif verir.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Tanrım kötü kullarını 😃 dırdırımm sen affetsen ben affetmem 🤷♀️ Demek isterdim ama ben Safım Merhametim ağır basar, gerçekten pişman olduğunu gördüğüm herkesi affederim 🤦🏼♀️