Hayatımıza bir çok insan giriyor kimisi iyi kimisi kötü hepsi birer parça bırakıyor. Peki hayatıniza kötü etki bırakan size yanlış yapan birini affedermisiniz?
Affettim, sonu pişmanlıktı. Her insan ikinci şansı hak etmiyormuş görmüş, öğrenmiş oldum. Ancak bazı insanlar her şeye rağmen yine de ikinci şansı hak ediyor. Her insan ilk yanlışında silinmeyi hak etmiyor çünkü.
Merhaba Şimdi yanlış var yanlış var. Hayatımda hiç kusursuz insan tanımadım. Sadece niyetini göremediğim birileri ve tavırlar olmuştur. Bunu da zamana bırakarak çözdüm. Bilerek ve isteyerek yapılan yanlışlardan bahsetmiyorum elbette. O noktada aramdaki bağı keserim herkes yoluna gider açıkcası.
Bir kırılma noktam var. O noktaya kadar çok sabrederim. Ama o noktaya gelirsem hangi konumda hayatımda olursa olsun o kişi direkt çıkarırım hayatından. Arkama da dönüp bakmam.