AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Lütfen 🌿
Yaz ayını kışa göre daha çok seviyorsun. Bakımına çok önem veren birisiniz. Makyaj yapmak sizin için çok önemli.
Yes sör
ÇSG olurmu 🌿🤭
Çsg yi sistem seçiyor, eig yi soru sahibi seçiyor. Eig mi seçilmek istiyorsunuz 😄
Hangisiyse jckdd
Bilmiyorum bakarız 😄
Bekliyorum.
Emrivaki yapılmasından nefret ediyorsun. Isrardan da hiç hoşlanmıyorsun.
Emrivakiyi çok severim beklenmeyen herşeye bayılurum
olur
Dışarından gamsız biri olarak görünüyorsunuz ama aslında çok düşünceli birisiniz. İnce fikirli olmanızı herkese yansıtmıyorsunuz.
dogru👏🏻👏🏻
Tamam bulun bakalım
Deli dolu birisiniz, eğlenecek bir şeyler illa ki buluyorsunuz.
Merakla bekliyorum
Rüyalarınızı gerçek hayatta yaşayan birisiniz, dejavu hissine defalarca kapılmışsınız. Hayal kurmayı çok seviyorsunuz.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bulun hocam :)
En sevdiğin etiket Aşk ilişkileri. Sizinle konuşmak isteyenler var muhabbet etmek isteyen ama siz yalnız takılmayı daha çok tercih ediyorsunuz. İlgi odağı olmak sizi huzursuz ediyor.
Bulun tabi
Bir kere aşık olmuşsunuz ama güveniniz çok kırılmış. İnsanlara kolay kolay güvenemiyorsunuz.
Bulun bakim
Bu sitedeki 3. Hesabınız. Birilerine kızdığınız için silip silip geri geliyorsunuz.
Tamamen yanlış, yanından bile geçmiyor
Olur bulun hadi :)
Önceden fenomenmişsin ama sıkıldığından geri iade etmişsin. Bir tane sağlam arkadaşınız var sitede, sık muhabbet ediyorsunuz o kişiyle.
isterim
Ciddi bir yapın var ama çok az kişi sizin cana yakınlığınızı biliyor. Sır tutabilen bir yapınız var.
Evet 🌺
Evet evet evet
Bazen kendini bunalımda hissediyorsun ama çabuk atlatıyorsunuz. Müzik dinlemek size göre en iyi terapi yöntemi.
Çabuk atlatma hımm şöyle diyelim sürekli girip çıkarım bunalıma. Yani kısa sürer genelde, etraftakiler anlamaz bile bazen 😅
Müzik kısmı çok çok doğru.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🙂
Olurr
En çok slow tarzda müzikleri dinlemeyi seviyorsun. Tarkan favori şarkıcın.
Yok ama yanlış bu ben slow da dinlerim ama tabi en çok olamaz 😂
Peki 😄
Olur
Yürüyüş yapmak en sevdiğin hobilerden. Haftada 10.000 km yürüyorsun ama zamanla arttırmayı planlıyorsun.
Söylee
Tahmin yapmayı çok seviyorsun. Sitede arkadaşların oldukça çok, hepsiyle sık sık konuşuyorsun.
Doğru evet
Bulun
Yurt dışında yaşıyorsun. En sevdiğin meyve çilek ve karpuz.
Buyrun, bir deneyin
Gerçek aşkı daha bulamamışsınız ama umudunuzu da yitirmemişsiniz. Güvenmek zor ama güveninizin yıkılması saniyeler sürebiliyor.
Doğru 😇
👍
Teşekkür ederim bu arada nezaketsizlik etmek istemem
Yok estağfurullah nezaketsizlik etmediniz ki
Bulunabilrsin knk
Diziler ve filmlerde fenomen olma amacın var. Sitede 3 tane yakın arkadaşın var.
Helal be aga 2 kisi takip ediyo ama gercktende 3 kisi var 👏👏ama su fenomenlik olayını hiç düsünmuyorum o sorumlulugu kaldıramam ben ama tesekkurler knk
Rica ederim her şey gönlünce olsun
Seninde reis
Olur tâbi
Kişilik karakterde fenomen olma hayalin var. En sevdiğin etiket bu.
Evet sevdiğim etiket ama olur muyum bilemiyorum teşekkür ederim 🌼
Rica ederim
İsterim
Fazla konuşmayı sevmeyen, az ve öz konuşan bir insansınız. Söylediğinizin ikiletilmesinden hiç haz etmiyorsunuz.
Çok doğru
Evet, isterim.
Şaka yapmayı seven ve mizahı kuvvetli olan birisiniz, şakalarınız bazen anlaşılamadığında rahatsız oluyorsunuz. Mizah anlayışı güçlü olan insanlaeı daha çok seviyorsunuz.
Evet öyleyim teşekkürler
Rica ederim
Olur
Konuşmaktan çok dinlemeyi daha çok seviyorsun.
Olur
Fazla sosyal medya kullanmayan birisiniz. Sosyal medyayı gerçekçi bulmuyorsunuz o yüzden fazla sosyal medya hesabınız yok.
Sosyal medya hesabım var aslında ama çok fazla aktif kullanmıyorum. Teşekkür ederim
Rica ederim
Bulun bakalım
Sitede fenomen olmak istediğin bir kaç etiket var, onlar için çabalıyorsun. Soru sormayı cevap yazmaktan daha çok seviyorsun Z
Tabikiii
En çok pop müzikleri dinlemeyi seviyorsun.
Yok reis 😅
buyur kardeşim..
Detaylara çok önem veren bir insansınız. Bir yere gittiğinizde o yeri incelemeden duramıyorsunuz.
Olur reis
Çocukluğuna dair büyük bir özlem içindesin. En ufak anılar ayrıntalr sizi geçmişe götürmeye yetiyor.
Kullanıcı adı 😅
😄
Bulunn
İnsanlarla kolay anlaşabilen bir yapınız var, bunu bazen aleyhinizde kullansalar da bu huyunuzdan vazgeçemiyorsunuz.
Bulun bakem
Kuralcı birisiniz, koyduğunuz kurallara herkesin uymasını istiyorsunuz. Kural dışına çıkmak size göre en büyük yanlışlardan.
Yok be kanka
Isterim
Romantik bir insansınız, iltifat almayı seviyorsunuz.
Yok ya ben duz odunum ama evet iltifat alamayı severiim
Teşekkürler
Olabilir alırım 😊😊
Selfie yapmayı çok seviyorsun, günde 5-6 kere fotoğraf çekiliyorsun
İsterim, buyurun.
İltifat almayı pek sevmiyorsunuz. Ciddiyetinizi daima koruyorsunuz
Ciddiyet kısmı doğru.
👍
Olur
Bu aralar gergin bir yapıya bürünmüşsünüz ama en kısa zamanda atlatacaksınız. Gergin ortamları pek sevmiyorsunuz.
👏 doğru
Teşekkürler
Buyrun.
En sevdiğin market ürünü çikolata, geceleri bile tüketiyorsunuz. Düzenli yürüyüş yapan ve sporlar ilgilenen birisiniz.
Düzenli yürüyüş yapardım taa kiii o kara gün geldi erkxkrkf
Hangi gün 😄
buyrun.
İnsanlar hakkında gözlem yapmayı çok seviyorsunuz, insan sarrafı sayılırsınız. Sizin hakkınızda çevreniz genelde yanılır, soğuk gözükürsünüz ama samimi biri olduğunuzu sadece yakınlarınız bilir.
doğru... teşekkür ederim.
Rica ederim
Ben de isterimm
Korku filmlerine bayılıyorsunuz, en çok Saw ve KorkuKapanı filmlerine bakmışsınız.
Gerilim filmlerine bayılırım ama diğerleri hiç tutmadı ya ://
Olsun 😕
Evet isterim :)
Hoşgörülü ve anlayışlı bir insansınız, kaeşınızdkainden bu davranışı görmeyince çok üzülüyorsunuz. Üslubunuza oldukça dikkat ediyorsunuz.
kahinliğe başlayabilirsiniz diğer yorumları da gördüm :) teşekkürler doğruluk payı var
Ben teşekkür ederim başlayayım o halde 😄
İsteriiim
Uzun yolculukları çok seviyorsunuz. Arkadaşlarınına hediye almak sizi çok mutlu ediyor.
Biiip ikisi de yanlış ama yine de teşekkürler :)
Bir dahakine bilirim belki 🙂🤷♂️
Bul bakalım :)
Pop müzik en çok dinlediğin müzik türü. Tarkan en sevdiğin sanatçı
1. Pop müzik severim ama yabancı
2. Tarkandan nefret ederim aşırı cringe
3. Yinede tahminde bulunduğun için teşekkürler
Yanlış salladın be knk
Rica ederim
olur
Çikolata yemeyi çok seviyorsunuz. Sağlıklı beslenmek için extra çaba gösteriyorsunuz. Ayrıca öğünlerinizde mutlaka meyve oluyor.
çikolata yemeyi çok sevdiğim doğru ama pek sağlıklı beslendiğim söylenemez :)
Umarım bir gün o da olur 🙂
eveeet
En çok rap müzik dinlemeyi seviyorsun. Ceza favori şarkıcın.
rap sarki seviyom bu dogru ama ceza kim tanimiyom
Peki teşekkürler
rica ederim
Bekliyorum
Normalde sakin bir yapınız var ama çabuk sinirleniyorsunuz.
Evet bulunun
Çalışmayı çok seven ve gününü dolu dolu geçirme imkanı olsa hemen değerlendirecek olan birisiniz.
Evet haklısınız teşekkur ederim
Rica ederim
Eveet
Duygusal bir yapınız var, sinirlendiğinizden gözleriniz doluyor ve bu da sizi bazen rahatsız ediyor.
Ahahah bekliyorum
Sitede hoşlandığın biri var ama yazmaya çekiniyorsun. Onun sana yazmasını bekliyorsun.
Dıııt yanlış cevap ahshahsha
Tüh tutmadı 😄
Ahzhajxah olsun
Bir dahakine 😄
Evet olur 🥰
Kediler senin için yaşamanın kaynağı, baktığın 2-3 kedi var hatta.
Kedileri çok seviyorum evet ama baktığım kediler yok maalesef
Soyle bakiym
Kendine karışılmasını hiç sevmiyorsun, kendi kararlarının yargılanması seni rahatsız ediyor. Özgür olmak sizin hayat felsefeniz haline gelmiş.
büyücümusun? snzmejzkdd
Falci miisisniizzzzz 🙏😲
Değilim valla alakam yok 😄
Yess 😆
Yemek yapmayı mutfağa girmeyi çok seviyorsun senin için hobi gibi bir şey. Yemek yaparken yardım almayı değil de tek başına yemek yapmayı daha çok tercih ediyorsun.
Evettt. Nokta atışı gerçekten çok seviyorum ve dediğin gibi yardım almayı ve müdahale edilmesini pek tercih etmem 👌😁😅
Tuttu demek vay be 😄
bulun
Evcimen birisiniz, gezmeyi tozmayı çok sevmiyorsunuz. Evde film izlemek en güzel zaman geçirme yöntemi size göre.
olur
👍🏻😄
Evet
Çekingen bir yapıya sahipsin, fazla konuşmayan ve dinlemeyi seven birisin.