Cevabın nedir?
İyi akşamlar bunu yapabileceğine inanıyorum. :)
45 Yorumla- +1 yıl
Burada 1-2 tane sık konuştuğun kişi var, aslında samimi birisin ama bunu herkese yansıtmayı sevmiyorsun. Aşk yaşamayı çok istiyorsun ama garanticisin, iyice tanımaya çalışmak senin en önemli felsefen.
- +1 yıl
Teşekkürler 😄
- +1 yıl
Rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılhaydiğ hodri meydan
124 Yorumla- +1 yıl
Gezmeyi çok seviyorsun. Pandemiden önce hatta yurt dışına gitmek istemişsin ama nasip olmamış. Ayrıca alışveriş yapmayı da seviyorsun terapi gibi geliyor size.
- +1 yıl
nasıl bu kadar tuttu ya 😀
- +1 yıl
Valla tuttu mu 😄
- +1 yıl
evet 😀😂😂
- +1 yıl
Vay be 😄😄
- +1 yıl
hayret ettim 😀
- +1 yıl
İnan ben de hayret ettim, hiç tutmadı demeni bekliyordum 😄
- +1 yıl
inanarak yazmadın mı o söylediklerini 😀
- +1 yıl
İnanarak yazdım da ne bileyim genelde tutturamıyorum da 😄
- +1 yıl
ama görüşleri okudum herkes tuttu demiş 😀
- +1 yıl
Bugün demek ki şanslı günümdeyim, önceki tahmin sorularımda tutturamamıştım 😄
- +1 yıl
bugün 6. hislerinin zirvesindesin demek ki 😀
- +1 yıl
Sanırım, bunun daha da üstü olmaz 😄
- +1 yıl
ama çok kısa tahmin ettin ya ben daha uzun beklerdim 😀
- +1 yıl
Haydi seni kırmayayım biraz daha tahminde bulunayım 😄 saat ve kolye takmayı seviyorsun, iki saatin ve üç kolyen var. Tam bir yaz mevsimi sevenisin, kışla aran iyi sayılmaz. Bünyen üşümeye alışkın değil. Yalnız kalmayı sevmiyorsun, kalabalık ortamları ve arkadaşlarınla olduğun zamanları seviyorsun. Alışverişte en çok ayakkabı alıyorsun, bir sürü çift ayakkabın var.
- +1 yıl
saat ve kolye takmayı severim ama küpe de takmayı severim 😀
2 saat derken nerden bildin ya 😂
kışla aramın limoniliği var ama severim üşümeye hiç gelemem ama banko bu dediğin 😀
evet benim bir sürü ayakkabım var 😬 - +1 yıl
😮 şu an bu yüz ifadem var 😄 yeterli mi bu kadar tahmin
- +1 yıl
biraz daha tahminde bulunursan zaten şüphe edicem beni reelde tanıdığına dair 😂
- +1 yıl
Ahaha yok ya daha neler, büyük tesadüf olur öyle olsa 😄
- +1 yıl
zaten olamaz da hani latife yaptım :)
- +1 yıl
Biliyorum olamaz zaten 🙂 neyse ben yatayım iyi geceler
- +1 yıl
hayırlı geceler ☺️
- +1 yıl
eig için mersi :)
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
23Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet isterim ☺️😂
13 Yorumla- +1 yıl
Kırılgan bir yapıya sahipsiniz, en ufal söze bile alındığınız zamanlar olmuş. Sır tutmayı çok iyi biliyorsunuz, başkasına kolay kolay sır vermiyorsunuz.
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılBen, benim hakkımda tahminde bulunulmasından mükemmel biçimde nefret ediyorum ama,
Sizi severim o yüzden size serbest.15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim nefret eden şirin 😄 Sitede bir dostun var, seni senden daha iyi tanıyor. Fenomen olmak istediğin 2 etiket var.
- +1 yıl
Sitede üçbeş kankişim (dostum) var lakin ben hiç fenomen olmak istemedim, istesem de yapmazlar zaten benim kahrımı kim çeker ki😂😂
- +1 yıl
Zaten sen fenomen olmaktan da nefret ediyorsundur dimi 😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle evet öyle😂😂😂
- +1 yıl
😄😄
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Alayım bir tahmin tutarsa beraber sayısal oynayalım😀
15 Yorumla- +1 yıl
3-17-4-56-57-6 bunlar gelecek oyna bak 😄 Oyun oynamayı çok seviyorsun özellikle bilgisayar oyunları.
- +1 yıl
Kupon bari tutsun 😄
- +1 yıl
Canın sağolsun bir tutssun da 😄
Tabii. Bakalım bu sefer tutacak mı tahminler :)
11 Yorumla- +1 yıl
Sitede 1 tane çok yakın arkadaşın var hatta WhatsApp’tan konuşuyorsun ona iltifatlar ediyorsun 🙂
+1 yılTabii.
23 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği kişinin peşinden daima giden ve onu asla bırakmayan birisin. Sevgiye ve saygıya aşırı önem veriyorsun. Ayrıca azimli ve çalışkansın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😅
- +1 yıl
Rica ederim 😄
+1 yılTabii ki 😄
23 Yorumla- +1 yıl
Sevginin peşinden daima giden ve yılmayan bir insansın. Vazgeçmek pes etmek senin lügatında yok, azimli bir yapın var ve sevdiklerini mutlu etmek hayat felsefen olmuş.
- +1 yıl
Bu kadar tam isabet olur 😅 teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim 😄
Kişilik & Karakter konusunda 872 cevap paylaştı. Evet tahminleri alalim
23 Yorumla- +1 yıl
Temizliğe aşırı dikkat eden birisiniz ve çevrenizden aynı hassasiyeti her seferinde bekliyorsunuz.
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılAy ya çok geç kaldım ben
11 Yorumla- +1 yıl
Sorun yok soru kapanmadı 🙂 çok duygusal bir yapın var en ufak söz bile kalbinin kırılmasına neden olabiliyor. Bir de kuzenlerinle vakit geçirmeye bayılıyorsun. Bir de uzun boylu kişiler sana daha yakın geliyor.
+1 yılRomantik hesabımı bilirsin ona göre söyle.😅
13 Yorumla- +1 yıl
Sitede güzel sorular bir üyesin, bu 2. hesabın. Spora oldukça ilgilisin yabancı yerli her maçı seyredersin. Aşktan yana şansın yok ama romantik biri olduğun için bir gün yüzün gülecek 😄
- +1 yıl
Aşktan hep ben kaçtım onun dışında doğru 😅
- +1 yıl
😄😄
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle ilgili tahminlerin nelerdir?
13 Yorumla- +1 yıl
Kitap okumayı çok seviyorsun, haftada 3 kitap bitirdiğin zamanlar olmuş. Çok sık rüya gören birisiniz, rüyalarınız genelde çıkıyor o yüzden etkisi altında kalabiliyorsunuz bir de 6. hissiniz oldukça güçlü.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗 Evet 6. Hissim kuvvetli, hislerim genellikle beni yanıltmıyor. Düşüncelerim konusunda genellikle haklı çıkıyorum
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Buyur soyle Arkadaşım
13 Yorumla- +1 yıl
Narin bir yapınız var, çevrenizde olan söylenen sözlerden çabuk etkileniyorsunuz. Saat takmayı seviyorsunuz, saat koleksiyonunuz var.
- +1 yıl
Sağolun siz de
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. tabi dinliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Kullanıcı adının aksine çok agresif sayılmazsın ama böyle yazıp kendini bir nevi korumaya çalışıyorsun. Bazen sözler seni çok kırabiliyor. Yemek yapmayı pek sevmiyorsun.
Olur 👀
15 Yorumla- +1 yıl
Soğukkanlı birisiniz. Duygularınızın sizi esir almasına asla izin vermiyorsunuz. Soğuk gözükseniz de sizi tanıyanlar samimi biri olduğunuzu anlıyor.
- +1 yıl
Rica ederim 😄
- +1 yıl
Bide çok tatlı biri💖
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. tabii ki
14 Yorumla- +1 yıl
Haftada 10 kitap okuyorsun. En çok fantastik kitapları tercih ediyorsun.
- +1 yıl
Teşekkürler cevap için
Ben de rica ediyorum lütfen.
13 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin hayvan köpektir ve bahçenizde bakıyorsunuz. Yolda denk geldikçe onlara bakmayı seviyorsunuz.
- +1 yıl
Harika , hiç şaşmaz köpeklerin farklı bir yeri var bende benim değil ama arkadaşımın köpeğini beslediğim doğrudur, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. İyi akşamlar zolur buyurun
14 Yorumla- +1 yıl
Dışarıdan soğuk gözüken bir yapınız var ama tanıştıklarınızla eğlenceli zaman geçiren birisiniz.
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılEvet çok isterim merak ettim bak şimdi ☺️☺️
13 Yorumla- +1 yıl
İnatçı bir yapınız var, kimse size istemediğiniz bir şeyi asla yaptıramaz. En sevdiğiniz yemek mantıdır.
- +1 yıl
%50 diyelim en sevdiğim yemek patlıcan ve kıymayla olan yemekler
- +1 yıl
Güzel 👍😊
Olur.
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanları gözlemlemeyi çok seviyorsunuz. Birleri hakkında fikirlerini söylemekten asla çekinmiyorsun.
- +1 yıl
Rica ederim 😄
Bulun bakalım
11 Yorumla- +1 yıl
Sitede 2 tane yakın dostunuz var. Telefonda da onlarla konuşuyorsunuz. Yeni insanları tanımaya şu anlık kapalısınız.
Selam,
Tabii bulunabilirsiniz11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekçi bir insansınız, hayal kurmayı aşırıya kaçırmayan bir yapınız var.
+1 yılHmmm buyurun bakalım 🙂
13 Yorumla- +1 yıl
İnce fikirli bir insansınız. Başkalarının düşünmediği şeyler sizin aklınıza gelir ve olayları çözersiniz.
- +1 yıl
Teşekkür ederim efenm çok naziksiniz.. 🥂🙃
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola,
Tabi buyurun.13 Yorumla- +1 yıl
Takı takmayı çok seviyorsunuz. En çok da kolye alıyorsunuz kendinize, arada da bileklik.
Cevap sahibi+1 yılHayır alerji yapıyor mümkün olduğunca uzak dururum ama bileklik severim evet
- +1 yıl
Anladım
+1 yılBulun
34 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin birinin peşini asla bırakmıyorsun, dikkatini çekmek için elinden geleni yapıyorsun. İnatçı ve hırslı bir yapıya sahipsin.
- +1 yıl
Saldım onu dün
- +1 yıl
Sen elinden geleni yaptın boşver
- +1 yıl
Aynen yeter iki aydır
Evet bulun dinliyorum...
25 Yorumla- +1 yıl
Titiz bir insansınız temizliğinize ve bulunduğunuz ortamların temizliğine aşırı derecede dikkat ediyorsunuz. Birine hediye alıp mutlu etmeyi çok seviyorsunuz.
- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim katılım için
Olarr.
23 Yorumla- +1 yıl
Konuşmaktan çok Dinlemeyi daha çok seviyorsun. 6. Hissin oldukça kuvvetli.
- +1 yıl
😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlurr
23 Yorumla- +1 yıl
Duygusal bir yapın var kalbin çabuk kırılıyor. Alıngan bir yapıya sahipsin.
- +1 yıl
Pek değilim ama teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılolur
21 Yorumla- +1 yıl
Boş konuşanlara karşı hiç tahammülünüz yok. Normalde sakinsiniz ama tersiniz çok pis.
- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılİsterim.
23 Yorumla- +1 yıl
Hayata dair umutlarınız günden güne azalıyor. Güvenmek sizin için artık çok zor.
- +1 yıl
%100👍
- +1 yıl
👍
+1 yılBuyur suskun
23 Yorumla- +1 yıl
Bu 27373737. hesabın 😄 konuşmayı ve eğlenmeyi çok seviyorsun. Hazır cevap birisin, kimse sana kolay kolay laf söyleyemiyor.
- +1 yıl
Tam isabet bana laf söyleyenin ağzına çakarım :D hesaba gelince xper 6yı sevmiyorum xper 6 olunca bana geliyorlar şimdi yine 6 olmuşum bakalım ne olacak :D Tesekkür ederim
- +1 yıl
6 en sevmediğin rakam galiba, bakalım silecek misin hesabı kalacak mısın 😄 rica ederim
Bekliyorum☺️
23 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş ortamında geri planda kalmayı daha çok tercih ediyorsun. Göz önünde olmak sizi rahatsız edebiliyor.
- +1 yıl
Bingo 😄
Olur
13 Yorumla- +1 yıl
Kış mevsimini yaza göre daha çok seviyorsun
- +1 yıl
😄
+1 yılTabi..
11 Yorumla- +1 yıl
Müzik dinlemeyi çok seviyorsun, en çok slow parçalar. Saat koleksiyonunuz var.
🙋 lütfen
17 Yorumla- +1 yıl
Fazla duygusal bir yapıya sahipsiniz, bu durum zaman zaman sizi zora sokabiliyor. Duygusallık diyince ya Yengeç ya da Terazi burcusunuz bence. Doğal halinizle insanlarla beraber olmayı onlarla vakit geçirmeyi daha çok seviyorsunuz, yapmacık hareketler hiç size göre değil.
- +1 yıl
Sahiden mi 😮😄
- +1 yıl
Bakmadım görüşlerine 😄 ben yengeç burcuyum duygusal yapım var terazi Burcu olup da aşırı duygusal olan tanıdıklarım da oldukça fazla o yüzden ya yengeç ya terazi diye düşündüm
- +1 yıl
Duygusallığın fazlası baya sıkıntı iyi biliyorum, rica ederim ben teşekkür ederim soruya katılım için 🙏🏻
+1 yılBulun bakalım😊
13 Yorumla- +1 yıl
Makyaj yapmasını hiç sevmiyorsunuz, doğal halinizle dolaşmayı tercih ediyorsunuz. Küpe takı gibi şeyler fazla takmıyorsunuz.
- +1 yıl
Makyaj kısmı doğruda diğerleri olmadı
- +1 yıl
Sağlık olsun
Bulun💃🏼
14 Yorumla- +1 yıl
Dans etmeyi çok seviyorsun ve evin içinde her gün kendi kendine dans ediyorsun.
- +1 yıl
Belki ileride olur 😄😄
+1 yılBulun tabi
17 Yorumla- +1 yıl
Çikolata yemeyi çok seviyorsun özellikle bitter ve Antep fıstıklı. Ama yakında diş ağrısı çekmişsin. Diş hekimine gitmeye de çekiniyorsun.
- +1 yıl
Hahhhhh
- +1 yıl
Ohaa😂
- +1 yıl
Hiç biri mi tutmadı 😄
- +1 yıl
Hepsi tuuttu😄
- +1 yıl
Vay be şansa bak 😄
- +1 yıl
😄
Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Pekala. :))
15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekçi bir insansınız. Fazla hayal kurmayan ve hayatı gerçeklere somut olaylara göre yaşayan birisiniz.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ediyorum 🙂
+1 yılEvet, isteriimmm.
17 Yorumla- +1 yıl
Yabancı dil konuşmasını seviyorsunuz, özellikle İngilizce ve Almanca. Sitede de 2 dostunuz var.
- +1 yıl
Almanca öğrenmeye calisiyorum😅 evet yabancı dil öğrencisiyim çünkü 😀 imm dur düşüneyim eveg dostum var ama takip listemdekilerin çoğu dostum. Ama biricik dostum @ddarkdayss2❤
- +1 yıl
Daim olsun dostluğunuz 🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederizz☺
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
@Delirttiniz0beni ♥️
@Suskunbiradam teşekkür ederiz. 😊 - +1 yıl
Rica ederim ikinize de 😊
+1 yılöhömmm öğğhöööm
12 Yorumla- +1 yıl
Hayvansever birisiniz. Özellikle kedileri çok seviyorsunuz.
- +1 yıl
eveeeet
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
13 Yorumla- +1 yıl
Su içmeye bayılıyorsun, günde 3 litre su tüketiyorsun
- +1 yıl
Evet. Maks 3 litreye kadar çıkabiliyor. Bu yazın daha da artıyor. Kışın o kadar hissetmiyorum.
- +1 yıl
Ne güzel
olur
11 Yorumla- +1 yıl
Çok ciddi bir insansınız ama esprili ortamlarda yine de o ortama ayak uydurmayı biliyorsunuz.
+1 yılTabiki
13 Yorumla- +1 yıl
Saçlarını uzarmışsın, saçlarına bakım yapmayı seviyorsun uzun saç senin tarzın.
- +1 yıl
Vallahi doğru tahmin :D tebrik ederim
- +1 yıl
Teşekkürler 😄
+1 yılbulun kardeş bekliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin yemek et yemekleridir.
- +1 yıl
tutmadı ya sağlık olsun eti çok sevmem. sebzeciyim ben
- +1 yıl
Peki
+1 yılOlurr
13 Yorumla- +1 yıl
Kırılgan bir yapıya sahipsin, en ufak söz bile ağlamanıza sebep olabiliyor.
- +1 yıl
Yaa çok doğru 🥺 teşekkür ederim m
- +1 yıl
Rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olur
15 Yorumla- +1 yıl
Hayatınızda keşkeleriniz oldukça fazla ama elinizden bir şey gelmiyor. Kararsızlık çok yaşıyorsunuz. Pişman olduğunuz kararlar almaktan çekiniyorsunuz.
- +1 yıl
Parfüm kullanmayı seven birisiniz, kişisel bakımınız sizin için olmazsa olmazlarınızdan. Kitap okumayı çok seviyorsunuz. Bir de alışverişe çıktığınızda en çok aldığınız ürün ayakkabı. 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılTabi
16 Yorumla- +1 yıl
Çocukları çok seven birisiniz. Yakınlarınızın çocuklarına bile saatlerce bakmışlığınız var, ilgili birisiniz. Çocukları nelerin mutlu edeceğini iyi biliyorsunuz.
- +1 yıl
Evet hem teyze hem halayim çocuklar hakkında Bir anne kadar bilgim vardır
- +1 yıl
Ne güzel, Allah bağışlasın.
- +1 yıl
Amin başımdan eksik olmasınlar kendi canımdan çok seviyorum onları asla bakmaktan sıkılmam
- +1 yıl
Allah hepinizi bir arada mutlu günler geçirmeyi nasip etsin
- +1 yıl
Amin
Bulunabilirsin
15 Yorumla- +1 yıl
Şiir yazmayı ve kitap okumayı seviyorsun. Kendine şiirler yazılması da memnun ediyor. Uçak yolcuğulundan biraz korkuyorsunuz.
- +1 yıl
Bilmem aklıma geldi, tuttu mu 😄
- +1 yıl
Sağlık olsun, bir dahakine deneriz 😄
+1 yılTabi
11 Yorumla- +1 yıl
Deniz kabuğu koleksiyonunuz var, uzun zamandır biriktiriyorsunuz. Denize girmeyi ve sahilde yürüyüş yapmayı seviyorsunuz. Ayrıca tavla dama gibi oyunları da sık sık oynuyorsunuz.
+1 yılEveett 🙃
15 Yorumla- +1 yıl
Küpe takmayı ve makyaj yapmayı çok seviyorsunuz. Alışveriş yapmak sizin için en güzel terapi yollarından biri. Ayrıca sinemaya gitmek de sık yaptığınız hobilerden.
- +1 yıl
Alışveriş tuttu sadece 😅😅 küpe ve makyaj beni rahatsız eder sinemada sıkar 😅
- +1 yıl
Yarı yarıya tutturduk fena değil 😄
- +1 yıl
Aynen başarılı 🙂
- +1 yıl
🙂
+1 yılOlur tabii. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Karaoke yapmayı çok seviyorsun, sesine güvenin tam. Hatta evin içinde sürekli kendi kendine şarkılar söylüyorsun
- +1 yıl
Bayağı uzak bir tahmin oldu çünkü hiç alakam yok :D
Teşekkür ediyorum :) - +1 yıl
Tüh neyse bir dahaki tahmin sorusuna artık 🙂 rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHadi bakalım sjhskl
13 Yorumla- +1 yıl
Otoriter bir yapıya sahipsiniz, dediğinizi yaptırabilecek bir yapınız var. Sert görünen bir görüntünüz olduğundan insanlar sizinle tanışmaya ilk başta çekiniyorlar. En sevdiğiniz hobi yürüyüş yapmak.
- +1 yıl
Sonuncusu hariç hepsi doğru tebrikler insan sarrafı oldunuz :D
- +1 yıl
Teşekkürler bu soruda şansım tutuyor biraz 😄
İsterim
15 Yorumla- +1 yıl
Çok sakin bir yapıya sahipsin hatta bazen çevrenden bu huyunla ilgili sitem alıyorsun. Kolay kolay kimseye kızamıyorsun
- +1 yıl
Tüh ya hiç mi tutmadı 😄
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
+1 yılBekliyorum 😊
18 Yorumla- +1 yıl
Sitede 1 tane en iyi arkadaşın var, inatçısın dediğin olmadığı zaman sinirleniyorsun ama aslında sevecen bir insansın.
- +1 yıl
🥳🥳🥳 bildinnn
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Niye benim o bir tane en yakın arkadaşıma da aynı şeyi yazmadım 🤔 Kendi kendime mi seviyorum onu platonik herhalde o sevmiyor beni 😒
- +1 yıl
Olur mu öyle şey sevginiz karşılıklı, bunu sitede bilmeyen mi var 😄 ona sadece farklı yorumda bulunmak istedim bir de sürekli hesap silip geliyor da ondan 😄
- +1 yıl
İyi bari tmm😐
- +1 yıl
Muhabbetiniz daim olsun kankinizle 🙂🙏🏻
- +1 yıl
Amin 😄
Olur tabi
13 Yorumla- +1 yıl
Pratik birisiniz. Her işi hızlı hızlı yapmak sizin huyunuz olmuş. Tez canlı bir insansınız.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
+1 yılEvet, isterim tabi
13 Yorumla- +1 yıl
Kibar ve anlayışlı birisiniz. Kimseyi kırmamak için extra çaba sarf ediyorsunuz ama sizin kalbinizi kolayca kırabiliyorlar. Güvenmekte sorun yaşıyorsunuz.
- +1 yıl
Hepsi gerçekten doğru beni tanıyabilmisiniz çok iyisin ya🤗
- +1 yıl
Göre göre tanıdım diyebilirim, teşekkür ederim siz de iyisiniz 😊
+1 yılOlur.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir ara depresyona girmişsin ama çabuk toparlamışsın. Yalnız kalmaktan çekinirken artık yalnız kalmak size huzur veriyor.
- +1 yıl
Depresyon kısmı hâlâ devam ediyor ama eskiye nazaran birazcık da olsa azaldı gibi.
İkincisi de doğru. 🙂 - +1 yıl
Umarım tamamen geçer 🙂
+1 yılİsterim
13 Yorumla- +1 yıl
Giyimine kuşamına çok önem veren birisiniz ve parfüm kullanmayı çok seviyorsunuz.
- +1 yıl
Teşekkür ederim doğru olma ihtimali yüksek ☺
- +1 yıl
Rica ediyorum 😊
+1 yılBulun
11 Yorumla- +1 yıl
Az insan çok huzur anlayışına sahipsiniz, çevrenizde sizi yoran insanları bulundurmamaya özen gösteriyorsunuz.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulun
12 Yorumla- +1 yıl
En çok yabancı filmleri izlemeyi seviyorsunuz. Tür olarak da Korku filmlerini tercih ediyorsunuz.
- +1 yıl
Korku filmi izlemem
+1 yıliyi geceler, isterim.
11 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin sanatçı Sezen Aksu. En sevdiğin yemek patlıcan yemeği.
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizin hakkınızda bazı tahminlerde bulunmamı ister misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler